günaydın herkese bende birkaç gündür siteye girememiştim kardeşimi askere gönderdik diyrbakıra yolladık onu hiç ayrı kalmadığımız için bize çok zor geldi onu yollamak gerçi kısa dönem yapack ama yinede çıkan olaylardan galiba herkes biraz evladını askere yollarken burukbir acı ve hüzünle gönderiyor yoksa tabiiki vatan borcu çok büyük bir gurur allah bütün askerlerimizi korusun
ekinsu canım seninle bi türlü karşılaşamadık nasılsın doktor yatma demiş ama yorma kendini canım
evet nazlıcım karşılamadık iyiyim şu an, evet dr artık yatma dedi bebiş çok büyümüş artık dahada fazla büyümesin sonra doğumu zorlaştırır dedi 3150 gr olmuş, artık doğsada çok normal bir doğum olur kilosu doğum için iyi dedi, çok yormadan koşmadan normal hayatına dön dedi, bir şey olmaz isede cumartesi gel bir kere daha bakalım bebişe dedi, sen nasılsın iyimisin
günaydın kızlar nasılsınız bakiiimmm...smrisk benim kuzenim de ocak annesi olucak son anda doktor degiştirdi delta ya hakan beye gidiyor dogumunu da orda yapıcak haberin olsun birde sevgi hanım varmıs orda o da iyi bir doktormus...
ekinsu nazlıcan nbr...
ben cıkıyorum yürücem 12 de gelirim...