2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Hayırlısı olsun gübahar, vatani görevini yapsın gelsin inşallah sağlıkla.

çok sağol waterfull bende kardeşimin telaşından bebeğimin hazırlıklarını erteledim şimdi onları bir gözden geçiriyorum inşallah hayırlısıyla herkesin doğumu çok kolay sorunsuz olur

Günaydın kızlar , gece ne muhabbetler dönmüş öyle iyi rtüğe falan takılmamışsınız:))))

Linay, Blooms, Ezra, Barcli, Waterfull doktordan gelince yazın hemen

Gübahar allah kavuştursun canım, kardeşine hayırlı teskereler

semra naber canım bayramda yoktun buralarda ya evde bilgisayar yoktu sanırım dimi e doğurunca evdeyken nasıl haberleşcez alın bi tane evede ya

ekinsu canım seninle bi türlü karşılaşamadık nasılsın doktor yatma demiş ama yorma kendini canım

evet nazlıcım karşılamadık iyiyim şu an, evet dr artık yatma dedi bebiş çok büyümüş artık dahada fazla büyümesin sonra doğumu zorlaştırır dedi 3150 gr olmuş, artık doğsada çok normal bir doğum olur kilosu doğum için iyi dedi, çok yormadan koşmadan normal hayatına dön dedi, bir şey olmaz isede cumartesi gel bir kere daha bakalım bebişe dedi, sen nasılsın iyimisin

günaydın arakadaşlar,
güzel bi dinlenmeden sonra tekrar iş başı yapanlara allah kolaylıklar versin,
doktora giden arkadaşlar iyi haberlerle gelmeniz dileğiyle.
gülbahar allah kavuşdursun,kardeşinin sağ salim gidip gelmesi dileğiyle,

ben bayramı hasta bişekilde gecirdim üşütmüşüm kuru bi oksüğrük ve halsizlik var inş yakın zmanda gecer.
kıslar normal doğum istediğimi biliyorsunuz ama benim doktorum o gün hastanede kim nöbetciyse doğumuna 0o girer dedi ne yazıkki faydalanamıycağım için kendime başka hastane bulmaya karar verdim. deltayı düşünüyorum bugün yarın gidip bi bakıcam doktorlarla götrüşicem ama kafam çok karışdı sizlerdende fikir istiyorum,

deltada 3 tane uzamn doktor varmış bi doktorun muanesi 40 ytl birinin 10 ytl diğerinin ücretsizmiş . telefonda konuşurken sordum 3 ünün birbirinden farkı nedir diye cihaz<lardan kaynaklandığını söylediler. kafam karışdı ben şimdi hangşisine gitmeliyim
iyi olan doktor ücretiylemi belli oluyor sizce çok komik oldu belkide kusura bakmayın kızlar. montesori deltaya hiç gittinmi tavsiye edebilceğin bi doktor varmı orda, bilgi verebilirsen cok sevinirim.

nazlıcan saol valla iyi diyelim iyi olalım bugün biraz oram ağrıyor çatım mı genişlediğinden ağrıyor anlamadım, benim evde pc yok kociş alcam diyor ama beni üzmez alır inş evden de sizle iletişime girebilirim yoks amerakdan çatlarım bende.

Smriskcim geçmiş olsun canım aman dikkat et kendine son günlerde grip zor olur

Hastane konusunda da bir şey diyemiyorum hiç bilmiyorum o hastaneyi, hayırlısı olsun en iyisi denk gelsin inşallah

günaydın kızlar nasılsınız bakiiimmm...smrisk benim kuzenim de ocak annesi olucak son anda doktor degiştirdi delta ya hakan beye gidiyor dogumunu da orda yapıcak haberin olsun birde sevgi hanım varmıs orda o da iyi bir doktormus...
ekinsu nazlıcan nbr...
ben cıkıyorum yürücem 12 de gelirim...

bende iyiyim uzun tatilden sonra işteyim
zor geldi walla bugün işe gelmek
doğum öncesi izinlerim yanıcak ya ona üzülüyorum bugün :CüvCüv:

günaydın tüm ocak anneleri ve melekleri......gülbahar allah kavuştursun hayırlı teskereler kardeşine a.s.dr.gidecek arkadaşlar iyi haberlerle dönerler inşallah :Saruboceq: semracım benim arkadaşımda delta hastanesine gidicem diyodu dr.hakan bey çok iyiimiş soyismini bilmiyorum ama bu arada geçmiş olsun sen nezaman izne ayrılıcaksın ??

bende bugün yürümek niyetindeyim öğle arası çarşıya gidicem hastane çantamın son bir iki eksiğini alıcam hastaneye uğrayacağım nst için.tüm bunları yayan yapmaya karar verdim seni kendime örnek alıcam tembellik edip arabaya binmeyeceğim :lepi:

elagülce benim ocak sonu gözüküyor bi aksilik çıkmassa eger. aralık ayından sonra gelmiycem
nazlıcan ben gecmişi okuyamadım hayırdır nerden çıkdı erken doğum.

montesori canım yürübe kimtutar senikaydirigubbakcemile3nazlıcan niye yanıyor iznin?9 gün tatilden sonra çalışmak çok zor valla hele bu istanbul trafiği iğrençkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…