2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

niye yanıyor izinlerin nazlıcan, doğum iznin ne zaman başlıyor ki

canım benim oğlan gene kilo almamış bayramda kontrol olduğumda.sadece 1600 gram olabilmiş.muhtemelen plasantadan kaynaklanıyormuş.bu yüzden içerde büyüyemeyince doktorum 37. haftadan sonra alırız zaten doğmaya karar verebilir dikkat et dedi.böle olunca perşembe izne ayrılıyorum 10-15 günü bilemiyorum tabi kesin olarak yanacak izin.yani doğum öncesi izin bitmeden doğacak.daha erken de yasal olmadığından ayrılamıyorum.sağlık olsun ama zor geliyor işe gelmek.neyse 2 gün daha bitiyor

elacım semracım ekinsunun mesajına alıntı yapıp cevapladım
minik egeciğimi karnımda büyütemiyorum emzirerek büyüteceğim inşallah 2 kilo doğsa şanslıyım ne yapalım.tek duam sağlıklı doğsun,solunum problei falan olupda küveze ihtiyaç duymasında ben emzirir tombik yaparım onu

ay nazlıcan hatırladım kusura bakma valla hamileliktenmi ne bi unutkanlık var canım fisfisfismarsg ne haber canım iştemisin yoksakafamçokkarıştı

ne kusuru elacım walla bazen bende unutup karıştıryorum e baya kalabalığız canım kimin bebeği nasıldı karışıyor walla

nazlıcan hayırlısı neyse o olsun hiç üzülme boşver allahım sğalıkla kucağına almayı nasiğp etsin inş.

evet nazlıcancım izinlerin yanıcak bu durumda ama olsun bebişin sağlıklı olsun yeterki iyi olsun , ücretsiz izin falan takviye edersin , inşallah her şey yolunda gider istediğin gibi olur canım

nazlıcan hiç üzülme canım beni de annem iki kilonun altında doğurmuş bir aya kalmadan diğer bebekleri geçmişim tosunlukta..

boş ver yanan izinler olsun canım ege bey sağlıkla dünyaya gelsin sen bilinçli ve güçlü bi annesin ona kilo aldırıp iyi bakarsın problem olmaz canım sakın stres yapma Şeniz

evet kızlar inşallah başka bi sağlık sorunu olmasın da ben onu emzirip tosun yapmaya niyetliyim.
ekinsucum ücretsiz izin alıcam bir yaşına gelmeden işe başlama niyetim yok.sonrada babaanne gelcek bakmaya inşallh.
aşıkcım kafama takmadan edmiyorum ya dün gece düşünmekten uykum kaçtı walla, acaba bi sağlık sorunu olurmu, küvez gerekirmi ,böbrekleri nasıldır,emme problemi yaşarmıyızi, pazartesi annemi beklemeden doğarsa bana kim bakar içim içimi yedi bu sorulardan.dedim atrık düşünmede uyu ama olmuyo walla.3-4 saatlik uykuyla işe geldim bugün

evet kızlar inşallah başka bi sağlık sorunu olmasın da ben onu emzirip tosun yapmaya niyetliyim.
ekinsucum ücretsiz izin alıcam bir yaşına gelmeden işe başlama niyetim yok.sonrada babaanne gelcek bakmaya inşallh.
aşıkcım kafama takmadan edmiyorum ya dün gece düşünmekten uykum kaçtı walla, acaba bi sağlık sorunu olurmu, küvez gerekirmi ,böbrekleri nasıldır,emme problemi yaşarmıyızi, pazartesi annemi beklemeden doğarsa bana kim bakar içim içimi yedi bu sorulardan.dedim atrık düşünmede uyu ama olmuyo walla.3-4 saatlik uykuyla işe geldim bugün

canım mutlaka düşünürsün tabi kolay değil..şimdiye kadar bir sorunu yoktu şimdiden sonra da olmaz inşallah.geçen ay arkadaşım 35 haftalık doğum yaptı çok şükür hiç bir sorun yaşmadı iki gün önlem olsun diye küveze koydular.şimdi em em tosuncuk oldu bile.en hayırlısı neyse o olsun canım

nazlıcım o kadar çok düşünme herşeyin hayırlısı merak etme herşey yoluna girer

smriskcim iyiyim henüz hiç sancım falan yok, bizimkinin rahatı çok iyiymiş içerde dr amcası öyle dedi, bazen regl ağrısı gibi bel ve karın ağrım oluyor oda normalmiş hazırlık yapıyormuşuz doğum için öyle dedi dr

günaydın herkese kızlar.9 günlük bir tatilden sonra güzel bir hafta geçirmeniz dileğiyle.

dün gece bizim içinde yorucu geçti.yeğenimin ateşi 39.5 olmuş.bir koşu onu hastahaneye götürdük.bronşiti var ve bademcikleride intahaplamış.zavallım nasıldı ya hemşireleri bir gördü nasıl bağırıyor.serum takmak için damarınıda bulamadılar.minicik birşey zaten.ağladıkça nasıl içim gitti ya ağlamamak için zor tuttum kendimi.hala hastahanede yatıyor.eşimle hatta dedik bizim çocuğumuz böyle olursa hiç dayanamayız ağlamsına.

nazlıcan inşallah herşey istediğin gibi olur.sağlıklı doğarda evine beraber dönersin bebişinle.inşallah küveze gerek kalmaz.

özlem merhaba sen ne zaman kontrole gidiyorsun çatı muyenesi olacaktın yanlış hatırlamıyorsam..

özlem merhaba sen ne zaman kontrole gidiyorsun çatı muyenesi olacaktın yanlış hatırlamıyorsam..

canım benım ıkı dr var bı ara bahsetmıstım catı muayenesını dogum yapacagım hastandekı doktorum yapacak cuma gunu gıdıcem ama yaptırmayı dusunmuyorum cunku normal dogumdan vazgectım artık kararımı verdım normal dogum yapamıcam :1no2:

bugun ssk dan yararlandıgım doktoruma gıdıcem kan tahlıllerımı yaptırayım bakalım ne durumdayız o da nts baglayacak gecen gıttıgımde soylemıstı bakalım umarım bısey cıkmaz

sen ne alemdesın canım a.s.

balım geçmişolsun güzelim inşallah çabucak taburcu olur iyileşir yeğenin
sağolun kızlar inşallah hepimizin bebişleri sağlıklı doğar burdan mutlu mutlu büyüme haberlerini veririz birbirimize

Son düzenleme:
X