2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

gülsücüm üzmemeye çalış kendini aynı şiey bizimde başımıza geldi benimde yengem hamileydi aramızda 1 hafta gibi bir süre vardı 4, ayında düşük yaptı çok üzülmüştük şimdi bile bazen beni görüpte üzülmesin diye fazla gitmiyorum onlara Rabbim hepimize bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
ekinsu cum ben demiştim zaten büyük ihtimal ilk benim oğluşum doğar diye

ezracım onun için ayrıca topik var canım ya ama tam yeri nerde hatırlamıyorum çünkü yeni düzenlemyle hiç bişeyin yerini tam bulamıyorum

ezracım ben kendime iki gecelik bir pijama takımı iç çamaşırı terlik havlu kağıt havlu ıslak mendil sabahlık şal eşofman ( çıkışta giymeye ) hırka koydum
bebeğe ise iki takım çıkış kıyafeti ( biri çok parçalı diğeri az ) ik tane battaniye ( biri kadife ) bir tulum bir hırka önlük patik çorap yenidoğan bezi pişik kremi emzik biberon ağız silme mendili küçük havlu ıslak pamuk koydum buarada kirli çamaşır torbası kolonya fotoğraf makinesi şeker vs onlarıda koyucam canım

ezracım unutmuşum yazmayı göğüs pedi ve göğüs kremi koymayıda unutma buarada bebği neile taşıyacaksan onuda ayarla portbebemi araç koltuğumu

benımde kafamdakı şeylerle hemen hemen aynı ,şu iç çamasırlarından aldım bikaçtane kocaman olanlarından ama yetmez sanırım,bide hasta bezi nı sorucam hastane werıormu almaya gerek warmı, emzırme sütyenınıde kımse tavsıye etmıo,sen aldınmı,ben şu yarım atlet şeklındekı çamaşırdan alayım dıorum

Arkadaşının başı sağolsun gülsücüm.İnşallah bir an önce tekrar anne olur.Gerçekten çok zor bir durum. Senin içinde onun içinde.
Esracım bende bir çok topiği bulamıyorum, bebklerimize aldıklarımızın resimlerini koyduğumuz topiği filan bulamadım.
Neyse ben çanta içine:
-Bebek için; 1 tk zıbın, 2 tulum, 2 alt üst tk, 2 kısa kollu body (tk ların altına giydirmek için), 1 örgü ceket, 2 örgü yelek, 1 örgü pantolon,2 eldiven, 2-3 patik, 2 battaniye, 1 alt açma bezi, 1 pk. 2 numara (3-6 kg) bez, tülbent (yüzünü örtmek için),2-3 adet ağız bezi, 3 ad. önlük

-Kendim için; 2-3 adet iç çamaşırı, atlet, 2 tk pijama, bir kazak, 2-3 çift çorap, diş macunu, fırçası, el sabunu, el havlusu, orkid gece 1 paket.

Koyduklarım bunlar, gecelik annem gelirken getirecek, terlik, belki hasta bezi alabilirim ama o kadar çok önemli değil to koltuğu alınacak yanımıza.Şu anda benim koyduklarım bunlar.
Ben normal olursa bir gece kalıp çıkacağım, o yüzden fazla bir şeye ihtiyacım yok diye düşünüyorum.En kötü ihtimalle eksik olursa, daha sonra getirtirim diye düşünüyorum.
Sizlerde yazarsanız kızlar eksiklerimizi toparlayalım hep beraber.

Gülsucum arkadaşının başı saolsun.. Canım sende üzülme diycem ama insan duramıor benim bile içim tuhaf oldu ALLAH sabır versin ...

Benimde hastane çantam malesefki hazır deil ben daha hala gecelik beenemedim onun içinde dierlerini yerleştirmiorum..Bu arada sabahlıkları aldım:)))

Emzirme sütyeninden ben çok memnun kalmıştım onun için 2 tane aldım..

Evet göğüs kremi koymamız şart kızlar.Ben biberon emzik filan almadım.İnşallah ihtiyacım olmaz, olursa da o zaman düşüneceğim onu.
Hasta pedini, bazı hastaneler veriyormuş,senin hastanenein verip vermediğini sor istersen bence esracım.

ezracım ben emzirme sütyeni aldım iki tane koydum bakalım kullanabilcem ay anam birde pahalı onlar eğer kullanamam diyorsan hiç alma bence
waterful sana katılıyorum canım eksik olursa getirsinler evden artık zaten bunlarla bile iki çanta oldu

kıslar ben hasta bezi orkit ayrıca yatak koruyucuda koydum ben tıp fakültesinde yapıcam orda vermiyolar siz özelde yapıcaksanız sorun ona göre koyun

Evet inaysacım yaaa.Koskoca çanta doldu benimde, bir de oğluşum doğduğunda direk hemşirelere vermemiz gerekenleri ayrı bir poşet yapıp koydum çantanın yanına, anlayacağın 2 çantamız oldu bizimde:))))

bende 2 çanta yapıcam kızlar bebeğe ve bana,bebeğin eşyalarınıda poşetleyip ustune not kağıdı yazacak eşim,ki oralarda hepsı bırbırıne karışmasın,ya sezaryern dahı olsak 1 gece kalcaz amma çok eşya oluo onu koy bunu koy derken,

ben bir tane küçük biberon ve emzik aldım nolur nolmaz onlarıda koyucam,emzırme sutyenı almamaya karar werdım,ihtıyaç duyarsam sonradan da alabılırım,

hasta bezi içinde bence dert etmeye gerek yok sankı,eksik bıle olsa hastanelerın dıbinde onlarca eczane war,bi koşu gıdıp alıverır koçişler,sankı köydemı doğurucaz herşey elımızın altında bence

benım gecelik pijama sabahlık hepsi tamam annem ve kayınwalıdem hepsini tamamladılar fazlasıyla,bır tek o geceliklerın altına tüylü terliklerim eksikmişhihoyyyt,onuda kayınpederım alcak,çok heves edıolar,kayınvalıdeme böle şeyler yapılmamış doğumda bende kırmak istemıorum onları

ay maşallah ezracım ne kaynana ne kayınpweder var ben bebeğin beşiğini zor aldırdım valla birde yanımaızdalar elleri ceplerine gitmiyor valla

kıslar ben şimdi çıkıyorum kocişle biraz dolaşıcaz bütün gün evde kapalı kapalı ay fenalıklar gelmeye başladı bana bir hava alıp geleyim görüşürüz

ay maşallah ezracım ne kaynana ne kayınpweder var ben bebeğin beşiğini zor aldırdım valla birde yanımaızdalar elleri ceplerine gitmiyor valla

walla nazar değmesin canım çok iyiler,bebeğin park yatağından tut,emzik biberon kıyafetlerıne warana kadar herşeylerını onlar aldılar,kızıma ve bana bilezik yapmışlar onuda doğumda takacaklar,daha ne isteyeyım dımı

hadı sana iyi gezmeler canım

Maşallah senin kayınvalidenlere esracım, allah sonuna kadar böyle sürdürsün inşallah.
İyi gezmeler inaysacım sana da.

gülsu canım valla benbile çok üzüldüm Allah sabır versin:Saruboceq: ekinsu canım valla yatmak zor tahmin edebiliyorum ayakta kalınca sanki alttan pat diye düşecek ağırlık hissi oluyo yatınca sağayada sola tekmeliyo valla napıcam şaşırdım bende :1shok:senin az kalmış benim daha 5 hafta var:sm_confused:ezracım Allah bozmasın aranızı kaynanada kayınpederinde ne güzel iyiside var iştekaydirigubbakcemile5 evet canım benim kendi annem hediye aldığı kazağı kapıcıya vermiş ipekyol dan almıştı öyle uyduruk bişeyde değil ama anlamadım Çok üzgünüm çoook

canım demekki zevki yokmuş kayınvalıdenın,kötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…