2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

İyi geceler kızlar
Eşimin iş gezileri dolasıyla annemde kaldığım için ne zamandır giremiyorum, geçmiş sayaları daha okumadım, umarım hepiniz iyisinizdir.:Saruboceq:
Bu arada herkese iyi bayramlar.

slm kizlar sizlere bisey sorcam bugün oglusumun uyku setleri geldi 2tane biri mavi biri sari ikiside cok seker ben ilk olarak sarisini serdim sizce maviyimi sersemkiii nedersiniz arkadaslarrrr

saol hande ,sanada iyi bayramlar,şimdilik herkes iyi ufak tefek ağrışarın sancıların dışında

Ezracım gelmezlermi geldiler kızma birader oynuyolar

Gülsü bende sarı battaniye almıştım sarılık olmasın die ben yanlış biliomuşum tam tersine sarı kullanmamak gerekiomuş. Nazlıcan yanılmıosam bir hafta on gün sarı şeyler kullanma dedi bebek sarılık olursa anlayamıyomuşsun sen en iyisi maviyi ser..

ezra sariyi serdim bebeklere cok yakisan bi renk bence ama iste erkekya maviyimi serseydim diyede terüttütte kaldim canim

söylediğin iyi oldu bende bilmıodum canım ya,benımde battanıyelerden bırı sarı,onu sonraya saklayayım bari

blooms ama annemde bana öyle dedi sen yanlis duymasin cünkü ben eskiden beri duyardim bu lafi hatta yiyenimin üsütnden sari tülbendi eksik etmezlerdi yeni dogunca bilmiyorumki hangisi dogru hangisi yanlis kafam karisti simdi yine

annem ilk sariyi serki sarilik olmasin dedi blooms bunu bi arastirmak lazim kizlarrrrrya

şimdi aralık annelerınde okudum onlarda hastaneye muhakkak sarı tülbent alın dıolar sarılık olmasın dıe,blooms benımde kafam karıştı ya

Gülsucum bende senin dediin gibi biliodum ama sarı bişey nasıl çocuun sarılık olmasını engellerki geçmiş sayfalarda biz bu konuyu konuşmuştuk ben ikna oldum ama sen yinede bi araştır canım..

ezracim bende bütün büyüklerden bu lafi duymustum sariyi eksik etmeyin yeni dogan bebge sarilik gelemsin derlerdi ben ariyi sercem sanirim ya

bloooms bende bilmiyom valla ama eskiden beri gördügümü uygulum en iyisi cünkü yiyenime falan bisey olmadi hep sari tülbent sererdik besigine cünkü

walla internetten baktım ama sarıyla ilgili bişey bulamadım,etraftakı doğum yapanlara bi sorayım bakıım,bıde burdakı tecrübelı anneler belkı bilirler,
blooms senın 3. deilmıydı,daha önce ne yapmıştın hatırlıomusun

Canım bende sarı bişeyler hep kullanmışımdır onnun için bebişime sarı battaniye almıştım ama yanlış biliomuşum işte nebilim herkez bişey söylüo ama bana sarı kullanmamak daha mantıkılı geldi..

Gülsucum senin için nasıl rahat ediosa öyle yap canım nasıl olsa bebişlerimiz sürekli doktor kontrolündeler..

ay vallahi sasirdim neyapcagimi blooms ben uyku setini semristim zaten sariyi yani.arin degistirsemmi ne ay icim rahat olmadi gercekten.benim bebk gerci besiginde ilkzaman yatmicak ama iste yinede degistirrimi sizce ilk zaman yanimizda yatsin diye kücük besik gelcekte orda yatircam cok kücük oluyor cünkü odasinda yatirmim diyom en azindan kirki cikana kadar siz neyapmayi düsünüpyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…