2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Bizim sitedeki komşumla aramızda 1 hafta var. O da tedavi görürken bebek için, kendi kendine hamile kalmış şanslı kişilerden biri.:1rolleyes:
Bu sabah onunla konuştum, bayramdan önce bebek iyice aşağıya inmiş, kasılmaları başlamış onunda. Ama bebişin kilosu 2500 gr olunca dr. biraz daha bekelylim bayramdan sonraki kontrolde 100-200 gr alırsa hemen o gün alırız demiş.Benden 1 hafta sonra doğum tarihiydi, benden önce alacak herhalde o da kucağına oğluşunu.naniknanik
Amin esracım, aslında hiç taraftar değilim ama eşim illaki keseceğim deyince bir şey yapamadım.O da bebişi düşünerek yaptı sanırım.
Senelerden beri ilk kez kestik.

Benim muhtemel tarihim 1 Ocak zaten sene kaybı olmasın diye 40 haftamı beklemek istedim doktorumda olur dedi.. Eğer bi aksilik olmazsa epiduralle sezeryan olucam..

Benim muhtemel tarihim 1 Ocak zaten sene kaybı olmasın diye 40 haftamı beklemek istedim doktorumda olur dedi.. Eğer bi aksilik olmazsa epiduralle sezeryan olucam..

senin satın benden öncemıydı canım,benım 31 mart 7 0cak 40 hafta,
inşallah senınde 40 haftaya kalır

kıslar öğleden sonra biras uzanayım dedim herkes burdaymış ay ben geldim kimse kalmamış galiba yine :)

Waterfull allah kabul etsin canım, kızlar sormayın ya bende bi diyorum doğsun artık bi diyorum daha değil dursun içerde ama her yanım ağrıyor artık nefes alışım bile değişti, göbeğimi taşırken yatarken kalkarken dönerken canım yanıyor

slm kizlar nasilsiniz bakiyorumda sohbet baya güzelll.benimde muhtemel dogum tarihim 11ocak cok heycanliyim ogluma kavuscagim icin kizlar bu arda bugünlerde cok üzgünüm arkadasimin bebigni kaybettik.melek oldu simdi o okadar aciyi yasarken nasil mutlu olurum bilemiyorum devamli düsünüyorum.o marrtin basinda dogum yapcakti ama olmadi sizce cok üzüntü sütümün olmasinida etklilermi simdiden ay kafam agriyor vallayaaa

ekinsu zaten 37. haftandasın artık doğsada küvez ihtiyacı falan olmaz bebişin o yüzden artık içerde ne kadar kalırsa okadar tombullaşır eğer doğarsada hiç problem edinme ağrılara gelince o hepimizde var canım ben geceleri kocişe 1 saat belime masaj yaptırıyorum sürekli yoksa ağrılardan uyuyamıyorum buarada senin bebek ne kadar büyümüş dr kilosuna bakmışmıydı

Gülsucum çok üzüldüm arkadaşının başısağolsun zordur çok tabiki, sende üzülme sütüm gidermi diye daha doğum yapmadın o zamana dek toparlarsın kendini

ay gülsü çok üzüldüm ya arkadaşının başı saolsun belli bir sebeb varmıymış dr bişey demişmi neden kaynaklanmış

ekinsu zaten 37. haftandasın artık doğsada küvez ihtiyacı falan olmaz bebişin o yüzden artık içerde ne kadar kalırsa okadar tombullaşır eğer doğarsada hiç problem edinme ağrılara gelince o hepimizde var canım ben geceleri kocişe 1 saat belime masaj yaptırıyorum sürekli yoksa ağrılardan uyuyamıyorum buarada senin bebek ne kadar büyümüş dr kilosuna bakmışmıydı

cuma günü gidiyorum doktora kaç kilo oldu bilmiyorum henüz ama 3 olmuştur sanırım

cuma günü gidiyorum doktora kaç kilo oldu bilmiyorum henüz ama 3 olmuştur sanırım

işallah canım bende perşembe gidiyorum dra kendi dr um izindede asistanıu bakacakmış rutin nst olayı var bayramdan sonra kendi bakacak ve sezeryana alacak beni

gülsü arkadaşının başı saolsun,sende çok dünüp etkilenmemeye çalış bence,

ekinsu senınde tosbik deilmıydı bebşin ya,3 deyınce az geldıde bana,

Ezracım en son 2.5 kiloydu yaklaşık 3 hafta önce falan işte

inaysa ayy çok az kaldı senin ilk senden gelicek galiba

Son düzenleme:
ay gülsü çok üzüldüm ya arkadaşının başı saolsun belli bir sebeb varmıymış dr bişey demişmi neden kaynaklanmış

arkadasimla kardesgibiydik bende oda bir bebk istiyoduk ve ilk ben hamile kaldim ohamile kalamiyodu tüplerinden birisi tikaliydi doktoru 3ay icinde olmazsa amelleyat yapacakti ama tam ameleyaet olcagi ay hamile kaldi cok sevindik bebkleirmiz bir büyüycekti birsürü hayal ve tabiki bi ögrendik ikimizindekide oglan sünnetlerini beraber yapip kardes büyütücektik.3hafta mobilyalarini aldik herseyleri hazirdisenağlamasenağlama ama olmadi.cumertesi günü karninin kücültügünü farktgiyor esi önce yana yatiyor bebk oynamiyor yine ve dogru hastaneye.hastanede bi bakiyolarki suyu bitmek üzere igne yapyolar bekliyolar suyu fazlalissin diye ama nafile 6saetin sonunda bebgi aliyolar bebk 27+2 önce yasar diyolar ama kontroldan sonra bebgin idarraini yapamdigini ve böbreklerin claismadigini bekliyolar 1gecenin sonuncunda bi bakiylarki akcigerde iflas etmis ve bebgi kaybediyolar.doktorlar diyoki anne karninda 9ay bile durssaydi bebk yine hasta dogcakti anne karninda idrarini yapamdigi icin suyunu yenilenmiyor anlcaniz.simdi ikiside perisan dünde hjastanedeydim ama bugün gitmic em hem o cok etkileniyor karnimi görünce hem ben nediyim arkadaslar kimseye vermesn bu aciyi.senağlamasenağlama

kızlar ,muhakkak burda yazılmıştır ama doğum çantanıza ne koydunuz,bı zahmet yazarmısınız,bende bu hafta artık yapayım diorum

X