2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Kızlar gezin bakalım ben dün görümcemlere ve anneme gittim.

Bugünde büyük görümceme gidicektik sabah kahvaltıya çıktık karnıma adet sancısı gibi ağrı girdi sonrada kasılmalar başladı korktum hemen eve geçtim yatıorum yatmak bana çok ii geliorhihoyyyt çocuklarla eşim gitti yemeğide orda yiycekler rahatım yani mirmirmirmir

Elacım üzülme gün olur devran döner bunların geneli böyle :1hug:

Fatocum geçen aklımdan geçtin nasıl bebişinin cinsiyeti kesinleştimi?

blooms geçmiş olsun benimde bazen oluyor karın ağrım regl sancısı gibi

inaysacım yatıyorum canım hala yarın 1 hafta olacak valla yatalı

elacım boşveeer üzülme canım keyfine bak sen

cidy, ezra sizede geçmiş olsun ama artık normal sanırım kasılmalar

fatocum sende özletme kendini öyle

kançiçeğim, özlem sizede merhabalar

Ezra nasıl oldu canım kasılmaların?

slm canım,
kasılmalarım war ama eskısı gibi deil artık,o ara 1 hafta boyunca nidilat kullandım,sonra kestım,dr a sordum dewam edeyımmı dıe,oda doğum olsaydı şimdiye kadar olurdu,ama bundan sonra kullanmana gerek yok,doğacaksa artık önlemenın bir anlamı yok artık normal mıyadında doğmuş sayılır dedı,birde şunu farkettım ,dınlenmek gerekıo,ben okula gıdıp gelıodum,bıde çarşıda işlerım çok oluodu o aralar ayakta kaldığım zaman daha fazla oluodu,ama artık izne ayrıldım dınlenıorum,eskısı gibi rahatsız etmıo,
senın sık mı oluo kasılmalar

Geçmiş olsun bloomscum, yat güzelim sen.Hergün geziyorsun zaten kız, bayramda da çok gezeceksin diye herhalde bebiş korkuttu seniii:))))))
Esracım sen nasılsın, bende da daha önceden çatlaklar vardı, ama aradan 16 sene geçince yeni çatlaklarımda oldu, bir tarafatan da iğrenç bir şekilde kaşınıyor karnım.Nemlendirici, bebe yağı, badem yağı, zeytin yağı hiç bişey etkilemedi , yine çatladı.Bebeklerin büyük olması sanırım çatlatıyor.
Göğüslerime krem almadım daha, bende lansinosh alayım diyorum.Şimdi kullanmamız gerekiyorsa bende alayımda kullanayım bari.
Elacım üzülme, kaynana değil mi hepsi aynı, takma kafana.

ekinsu saol canım ,bende dinlenıorum ama yatamıorum dewamlı zaten tek yöne yatabılıorum,sonrada sırtım ağrıo çok,allah yardım etsin bize

Canım sabah çıktıımda düzenli kasılmalarım vardı eve gelip yattığımda hemen kesildi benim oğlan sürekli yatmamı istiyo heralde:)))

Waterfull sen nasılsın canım nasıl geçio günlerin?

Yaa kızlar ben çok korkuorum artık heran doğurabiliriz geceleri kabuslar görüorum dün eltimle konuştuk oda yeni doğum yaptı ben onu 40 hafatalık doğurdu sanıodun 37 haftalıkken gelmiş bebişi((

Bende iyiyim canım, bir ara ağrılarım vardı, ama yatınca geçti.Fazla yatınca da bu sefer sırtım falan ağrımaya başlıyor.:)))))))
Doğsalar artık diyorum yaaaa bloommscum, ne yatırıyorlar ne de dolaştırıyorlar bu bebişler:))

slm waterfull ,kocaman karnimin dışında iyi sayılırım şükür,3.5 kilo 51 cm bişey taşıorum içimde kolaymıkafamçokkarıştı ,hergün aynada çatlakların bir yol daha aldığını görünce içim gıdıo ama yapcak bişey yok,zaten iç karnımın olmadığının farkındaydım,bide böle tosbik bebek olunca son zamanlarda çatlamaya başladım,bende ne güzel sewınıodum bişey olmadı die,

bende kremı epey önce aldım ama başlamamamıştım,bugunden itibaren sürücem bende,
senın bayram nasıl geçiıo

Benimki yatmayı seviyo teyzesi :ecrin_bebek: bak hiç sesi solu çıkmıyo

Senin doğum tarihi kesinleştimi benimki beklerse 2 Ocakta olucak İnşallah :roflol:

ezra sen doğum iznine ayrıldın artık değil mi bu arada tickerin gitmiş senin yine

aslında iznim bayramın bittiği cuma başlayacak,dr um 1 hafta önde gösterdı benı yoksa bayram da iznimden gidecektı,ama böle çok güzel denk geldı,pazartesi gidiıp 37 hftalık raporumu alıcam aslında 36 ya girdim,
ewet ya tickerım siteye bı haller olduğunda gitmiş,sonra uğraştım ama olmadı bi turlu yıne

Dün kurban kestik, onunla uğraştık.Tabii ben bişey yapmadım. Sadece aydının bir köyünden, bizim ofisteki elemanın babasından almıştık.Oraya gittik.Orada kesildi.Öğleden sonra geldik, eşim etleri parçaladı, dağıttık ettik derken, zaman geçti. Hiç bişey yapmadığım halde yoruldum:))))Bugünde sabahtan beri bir yatıyorum bir kalkıyorum, evde dolaşıp duruyorum.Bizimki de balığa gitti.Çocukalr kendi havalarında, tvdede bişey yok. Film koydum o da hoşuma gitmedi.Sonunda kkya bakayım dedim, iyiki sizler varsınız.kaydirigubbakcemile5

blooms aynı korku bende de war,bi yandan doğsun artık rahatlayayım istıorum bu ağrılardan,bi yandan doğum nasıl olcak sonrası nasıl olcak daha kalsın diorum korkudan,ama son 2 ayda etrafımda doğum yapan 4 tane arkadaşım sezaryen tarıhlerınden önce 37 ve 38 lerde doğrunca bende o kadar kalamayacağımı düşünüorum,7 ocak tam 40 haftam barı 39 da doğursam 1 ocak yenı yıl olur bari ama nasip kısmet tabıkı

Benimki yatmayı seviyo teyzesi :ecrin_bebek: bak hiç sesi solu çıkmıyo

Senin doğum tarihi kesinleştimi benimki beklerse 2 Ocakta olucak İnşallah :roflol:

Hayırlısı olsun canım yaaa.Senin ki yatmayı seviyorsa yat bence de.Benim ki için dr. 20-25 inde gelebilir dedi.Ama sezeryan düşünmediğim için tarih belli değil.
Bayramdan sonra ki ptesi nstye bağlanacaksın dedi. Bundan sonra her hafta nstye bağlanacakmışım:)))))

Ezracım senin bebek kilolu olduu için dr. erken almak istiycektir dediin gibi 1 Ocağı beklese bari sen sezeryanmı olucan canım?

allah kabul etsın waterfull,walla bende çok sıkılıorum,eşim uyuyor,annem mutfakta yemeklerle uğraşıor,tv de bişey yok ,yemekteyız programı war şimdi ara ara ona bakıorum,
haklısın iyki burası var yoksa nasıl vakıt geçermış ya

Waterfull ne güzel seni tebrik ederim normal doğum demek İnşallah çok kolay geçer bize dua etmeyi unutma :Saruboceq: a.s.

Ezracım senin bebek kilolu olduu için dr. erken almak istiycektir dediin gibi 1 Ocağı beklese bari sen sezeryanmı olucan canım?

dr um a 2009 olmasınıı istedığımı anlattım oda haklsın bende olsam öle isterım dedı,
bundan sonra her hafta geleceksın,bebeğin kılosuna,suyuna kalp atışlarına bakıcaz,eğer yolunda gıderse 2009 a kadar bekleyebılırız dedi,zaten bana henuz bı tarıh vermedi,ben zaten sezaryen istıodum,böle kılolu gıderse dr umda sezaryen olur demişti

senın belli mi tarıh ve şeklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…