2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar bende 2 çanta yapıcam hazırladım yerleştirmek kaldı birtane kızıma diğeri bana dökerler içini donlar sütyenler ortalığa saçılmasın eşim çok panik zaten annemde öyledir ben emzirme atleti almadım anakucağı da alıyım birde tek kullanımlık mothercay de kilotlar varmış onlardan alıcam kaydirigubbakcemile3

ben aralık annelerindenim.
gecen salı kızıma kavuştum.
Allahım sizleri de sağ salim yavrularınıza kavuştursun inş.a.s.

merabalar:))
nazobülocum dikkat et kendine yorma canım..
gülsücum başı sağolsun arkadaşının ,Allah sabır versin:KK43:(
bende de acayip ağrılar var tırsıorum da nst ye bağlanmaya gitmiorum,regl ağrılarım devamlı oldu!!bi de 2 gündür ben çok hareketliyim ama kızım hiç durmuo,ters orantı yokmuydu bizim aramızda??
neys öpüorum hepinizi,yarın görüşürüss:))

slm kızlar...gecikmeli de olsa bayramınız kutlu olsun bu iki kişilik kutladıgımız son bayramdı eşimle....öbür bayramlar cok güzel olucak:ecrin_bebek:dün de bugun de yogunduk neyse ki bitti işlerimiz kayınvaldemde saglsun benim kurbanlıgımı kesmiş parcalamıs bana hiç iş bırakmamıs sadece köfte yapıp buzluga atıcam o kadar...arog a bir türlü bilet bulamadık dogurmadan bir gitsem:kızgın:
bende bebegin dolabını tam anlamıyla yerleştirdin eksiği kalmadı gidip gelip acıyorum dolabı mis gibi kokuyor esyaları kendi pijamalarımı geceliğimi de bebek deterjanıyla yıkadım bana temas ettiginde alerji yapmasın diye...
gülsü arkadasının bası sagolsun cok zor bir durum allah sabır versin umarım tez zamanda hamile kalır...
kızlar bende hazırlamadım daha cantamı bu hafta hazırlarım artık...
esra nasılsın oooo ana da altın bilezik kız dakaydirigubbakcemile3hayırlı olsun bende kendime incili bir hastane terliği aldım ama seninkiler daha kokoş sanırım:jeyyar:

gülsücüm canım arkadaşının başı sağolsun çok üzüldüm arkadaşım gitme tabi hastaneye hem o seni gördükçe etkilenir hemde sen onun kaybından çok etkilenirsin
arkadaşını yalnız bırakma diycem ama bu öyle bi durum değil canım sen anlıyorsun beni
Rabbim sabır versin

bayramınız mübarek olsun arkadaşlar Rabbim ailenizle beraber nice bayramlara eriştirsin
kızlar ben öyle bi hale geldim ki sınırsız acı çekiyorum kemiklerim iyice ayrılmaya başladı oturamıyorum kalkamıyorum alt tarafımda öyle bi ağrı ile acı arası bi durum var ki felaket zor anlar yaşatıyor bana karnım dizlerime değmek üzere o kadar aşağı indi inanın bide yetmezmiş gibi burnum şişti felaket ziyarate gelenler doğurabilirsin dikkat et burnun şişmiş diyolar normalde ödemim olmadı hiç sizdede böyle şeyler oluyor mu

gülce nerden bildin tek eksigim kırmızı kurdelem:))
zeynep benimde burnum şişti arı sokmus gibi birde sabahları dudaklarım şiş oluyo ama sonra geciyo....

montesori nereye gittin hemen,benım kırmızı kurdelamda hazır,onuda almış kayınvalıdem,bana hiç bişey bırakmadılarkı:lepi:

Zeynepçim cnm çok zor biliorum az bi şey kaldı İnşallah hayırlısıyla dourrusun benimde burnum bayadır büyüdü ama hala dourmadım korkma:)))

Montesori sabahları benim dudaklarda silikonlu gibi oluo:)))

montesori nereye gittin hemen,benım kırmızı kurdelamda hazır,onuda almış kayınvalıdem,bana hiç bişey bırakmadılarkı:lepi:

bu arada bence aroga gitme ,gidenler çok sıkıldıklarını söyluolar,biz geçen hafta ıssız adama gitmiştik onu tavsiye ederim,eşlerle izlenebılecek romantık bir film

zeynep canım karnın aşağı indiyse bebek yerleşmiş demekki dr.la görüşseydin nst için çağırır belki ayakta çok kalma dinlenmeye çalış benim arkadaşımda hamileyken burnu kocaman oldu ilk kez onda gördüm doğurunca geçti çok ilginç valla dudaklar neysede burun fena :çok üzgünüm:

Ezra bende kurdale düşer die kırmızı fiyonklu taç arıorum:))

ya zaten bende öle bant gibi takmayı sewmem,saçımı at kuyruğu yada topuz yapıp biryerlerıne sarıcam kurdelayı,ama senınkıde iyi fikirmiş
sende aldınmı tüylü kokoş terlıklerden

Ben ilk doğumumda pembe tüylü terlik almıştım:))

Geçen hastaneya yattıımda hastanedeki terlikler hoşuma gitti onun için yanıma terlik almıycam..

Ben ilk doğumumda pembe tüylü terlik almıştım:))

Geçen hastaneya yattıımda hastanedeki terlikler hoşuma gitti onun için yanıma terlik almıycam..

geçen bende gezmiştım hastaneyı,oteldekı gıbı tek kullanımlık terlıkler wardı sanırım,bı daha gittiğimde daha dıkkat edeyımde,bende warsa almıycam,
benım dediğim tuylü terlıkler ew için ama, o kadar kokoş geceliğin altına anca onlar gider diolarkaydirigubbakcemile3

Tabii gecelik süslüyse terliklerinde hakkını vermek lazım İnşallah hayırlısıyla hepsini tadını çıkara çıkara giyersin cnm...

X