2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

arkadaşlar göğüs için krem alan varmı vede kullanmaya başladınızmı yoksa doğumdan sonramı kullanıcaksınız

herkese selammm
inaysacım ben lonsıosh (yanlıs yazmıs olabılırım) aldım kullanıyorum hatta ıkı ay olmustur kullanalı

arkadaşlar göğüs için krem alan varmı vede kullanmaya başladınızmı yoksa doğumdan sonramı kullanıcaksınız

inaysa nasılsın?ben lansınoh krem ve göğüs pedini aldım kremi 3 haftadır kullanıyorum doğumdan sonrada kullanıcam ablamda kullanmıştı o tavsiye etti memnunumkaydirigubbakcemile2

kizlar ben de gögüs pedi kullaniyorum ama krem olarak da normal nemlendirici kullaniyorum deriyi yumusatsin diye ama ozel bi krem almalimiyim??

teşekkür ederim iyiyim canım sen nasılsın elagülce bende lansinosh aldımda kullanmaya başlamadım sabah akşam iki defa sürsem yeterlimi

inaysa ben akşamları sadece sürüyorum yeterli geliyo kaydirigubbakcemile2canım valla eşimle evdeyiz tv dede bişeyyok ay canım sıkıldı iyiki:enbuyukkk: var

kançiçeğim canım kullandığın nemlendiricinin içerdiği maddeler önemli doğal ve organik olması önemli emzirme döneminde bile kullana biliyosun bence özel bi krem al sadece göğüs ucu için olan dan:jeyyar:

elagulce canim dr um normal iyi bir nemlendiricinin bir sakincasi olmadigini soylemisti ben de nivea kullaniyorum...ama yine de bi gogus kremi alsam iyi olucakkk..

valla elagülce haklısın bizde kayınvalideler var ama pek aram yok onlarla eşimde uyuyor saolsun allahtan kk varda canım sıkılmıyor

kızlar selam nasılsınız,
şu lansınohtan bende aldım ne zamandır ama hala kullanmadım,
bıde neresıne suruosunuz sadece ucuna mı yoksa heryerıne mı,
bende başlayayım bari

ezracım ben sadece ucuna ve kahverengi gölgesine sürüyorum tüm göğsüme sürmüyorum ay valla yaratık gibiyim yeşil yeşil damarlar karnım göğüslerim :roflol::roflol:sizinde öylemi:uhm:

ezracım ben sadece ucuna ve kahverengi gölgesine sürüyorum tüm göğsüme sürmüyorum ay valla yaratık gibiyim yeşil yeşil damarlar karnım göğüslerim :roflol::roflol:sizinde öylemi:uhm:

bişey daha sorcam,dr na sordunmu kremı önceden kullanayım mı dıe,geçen burda mı okudum hatırlamıorum,önceden sürülunce hıssızleştırıomuş dıe okudum sankı,bende tereddüt ettiğim için kullanmadım henuz,

benımde görülüo ama çok yeşil yeşil deiller,benımde canımı çatlaklar sıkıorkötükedihüso,bu son 1 haftada çatlamaya başladım,hergun bir parça daha yukarı çıkıolar,kasığımın üstunden karnıma doğru yaaa,sende warmı çatlak

benim dr.um 7.aydan itibaren kullan dedi ablamda aynı şekilde kullanmış oyüzden kullanmaya başladım ben:CüvCüv:bende daha çatlak yok ama kaşınmaya başladı zaten çok müsaitim 1 kilo alıp versem eskiden çatlak olurdu o yüzden:çok üzgünüm: birde göbek deliğimin etrafı çok acıyo yırtılacak gibi :1shok:

benim dr.um 7.aydan itibaren kullan dedi ablamda aynı şekilde kullanmış oyüzden kullanmaya başladım ben:CüvCüv:bende daha çatlak yok ama kaşınmaya başladı zaten çok müsaitim 1 kilo alıp versem eskiden çatlak olurdu o yüzden:çok üzgünüm: birde göbek deliğimin etrafı çok acıyo yırtılacak gibi :1shok:

iyi bende gece yatarken sürmeye başlayayım artık az kaldı zaten,

bende ne güzel sewınıodum çatlamadım derken 1 haftadır maşallah kurak çöllerin yarılması gibi yırtılıo,tabı benım 3.5 kıloluk tosbiğiminde rolü büyük sanırım çatlamamda,benımde bazen acıo göbek deliğim,kordonunu çekınce oluomuş o acı,

nasıl geçıo bayramın,biz dün kayınwalıdemlerdeydık,başka bir yere gidemıycez bu göbişle,artık ewdeyız,ama insan yapcak bişeyde bulamıo yaa

slm hanimlar , benim bebis artik canimi yakiyor dönerken öyle bi geriliyorki karnim yirtilcak gibi oluyor birde disarda yürürkenden altan cok kötü bastiriyor zor yürüyorum valla sizlerdede bölye oluyormu??

ezracım valla bizde genelde evdeyiz dün 1 saat kayınvalideme gittik sonrada anneme gittik iyi oldu valla bu hamilelik işime yaradı:jeyyar:yoksa eşim kayınpederle kaynanayı sülale gezmeye götürecekti ben iyideğilim deyince benide bırakamadı iyioldu rahatım :lepi:dün bide kayınvalidemlerdeyken kapıcının karısı geldi bayramlaşmaya bir baktımki benim annemin ona alıdığı kazağı kapıcının karısına vermiş:1shok:ay görmek istemiyorum bu insanları valla:mymeka:

Elagülce hiç moralini bozma canım bunların hepsi aynı ,ezracım benimde ilk hamileliğimde karnım o kadar çatlamıştıki diyarbakır karpuzu gibi çizgilerle doluydu benimde kızım 4 kg doğmuştu dediğin gibi tombiş bebişinin çok etkisi var

slm fato nasılsın pek gözükmuosun buralarda
ela yani annenın kayınwalıdene aldığı kazağı mı kapıcıya vermış ,gerçekten ölese çok sinir bozucu ya ,ama boşver sen kafanı takma,

cidy aynı benımde kasıklarıma öle bı baskı yapıokı eğer ayaktasam iki büklüm oluorum,çok canım yanıo,bebekler aşağıya indikçe bunlar daha çok olacak sanırım

X