2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Herkesin bayramı mubarek olsun, hayırlara vesile olsun inşallah.

Bende dün akşam arog'a gittim, hiç güzel değildi, zaten biliyodum öyle olacağını ama arkadaşlar onu istedi diye girmek zorunda kaldık, Muro'ya giricez diye gitmiştik aslında.
Meleğin sinemayla ilgili dediği doğru olabilirmi acaba, benim bebiş film başladı bi durdu, uzun zaman hiç hareket etmedi, noldu buna falan derken filmin sonlarında biraz kıpraşmaya başladı, artık ya gürültü hoşuna gitti de uyudu, yada korkudan pıstı çocuk :)

Gülce bende akşam yatarken bir çay bardağı suya karıştırıyorum magnezyumu, ama sütün beşinden içme bence de, arasında 1 saat olsun enazından.

merabalar hanımlar:))

bayramınızı ben de kutlamak istiorum,sevdiklerinizle,sağlıkla,huzurla nice bayramlar olsun işallah:))

gülsucum dua ediorum arkadaşına,Allah sağlık versin işallah...
elacım süt demirin etkisini azaltıo ,magnezyumu bilmiorum ama arada biraz mola versen en azından doktora danışana kadar olabilir sanki:))

güzel şişko ocak annelerinin bayramını en içten dileklerimle kutluyoruma.s. bu arada bayanlar 2 gündür benim geceleri miğdem bulanıyo benimle aynı sıkıntıyı çaken veya sebebi hakkında bilgisi olan varmı ?

fatocum gecmis olsun canim bende de oluyor mide bulnatisi ve yanma..ama dr son 3 ayda d aolabilir bazen demisti...dayanicaz artik..eger kusuyorsan ilac versin dr unla konus..

herkes hala geziormu yaaa,gezmede doğurcanızkaydirigubbakcemile3

kançiçeğim iim walla,ama doğuma ne kaldı bılmıorum drum bı tarıh vermedı,
senın bellı oldumu

merhaba arkadaşlar mubarek kurban bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım nice güzel mutlu sağlıklı bayramlar olsun inş

herkese hayırlı bayramlar
bugün yine nst ye bağlandım yine sancı çıktı vajinal muayneoldum başlayan bişey yok ama tedtikte olucaz her an bişey olabilide olmayabilirde :))) bekleyip görücez

herkese iyi bayramlar diliyorum. bebişlerimiz olmadan geçirdiğimiz son bayram bu ne güzel değilmi?herkese seneye bayramda harçlığımızı hazırlayın diye tembih ediyoruz biz:)

günaydın güzel anneler ve güzel bebekleri, bugünün güzel bir şekilde geçmesini mutlu bir gün geçirmenizi oğlum ve ben canıgönüldrn diliyoruz :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…