- 9 Mayıs 2008
- 3.546
- 0
- 47
ezracım aynen banada bıkkınlık geldi midemi çok rahatsız ediyor. bu arada yüzüğü denedim erkek çıktı ama allah bilir yinede
çok sewındım benımde erkek çıkıo görücez bakalım,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ezracım aynen banada bıkkınlık geldi midemi çok rahatsız ediyor. bu arada yüzüğü denedim erkek çıktı ama allah bilir yinede
çok sewındım benımde erkek çıkıo görücez bakalım,
hayırlısı olsun cnm aslında ben kız bebeklerı daha cok severım ama sağlıklı olsun bi problem olmasın yeter
bende kız olsun isterdım ilk öğrendiğimde üzülmüştum gercekten,ama dedğin gıbı sağlıklı olsun önemlı deıl,benım bu ilk bebeğim olacak hayırlısıyla ama 2. bile olsa onuda erkek werıo
canım ya valla bizi top gibi yuvarlayacaklar böyle gidersesenağlama sen kaç aylıksın
benimde ilk çok tuhaf geliyor hala inanamıyorum süpriz olduğu için. kaç yaşındasın ezra
kızlar allah izin verirse benimde muhtemel doğum tarihi 1 ocak allah hepimizi bi nefeste kurtarır inş
herkesin bebişi hayırlı olsun
hoşgeldın canım amin inşallah hepimize:dance:
kızlar bende 6 haftalık hamileyim sizlere bir sorum olucak hamile oldugunuzu ögrendikten sonra hayatınız da ne gibi degişiklikler yaptınız bir de psikolojiniz nasıl...herks bişey yazarsa ruh hallerimizi de tanırız diye düşündüm
hoşgeldin aramıza barclikızlar allah izin verirse benimde muhtemel doğum tarihi 1 ocak allah hepimizi bi nefeste kurtarır inş
herkesin bebişi hayırlı olsun
hoşgeldin aramıza barcli
arka arkaya doğum yapacağız ne güzel allah hayırlısyla kucağımıza almayı nasip etsin
tek degilim düşüncelerimde ... bende alısmaya calısıyorum kolay degil öksürürken hapsırırken sürekli karnımı utuyorum küçük mercimegime bişiy olacakmıs gibi geliyo refleks işte cok nadir yedigim ceviz badem kayısı balıgı simdi yemek zorunda olmam beni tiksindiryo onlara karsı yürürken karsıdan karsıya gecerken cok dikkatli oluyorum niyeyse önceden de dikkatliydim havalar sıcak uyurken bu beni rahatsız ediyo bi de bazen aglama krizim tutuyo bi de cok alıngan oldum işteyken yani okuldayken öglen müthiş bir uyku bastırıyo bazen regl olcakmıs gibi sancım oluyo o kadarcık ohh be içimi döktüm rahatladım...
aslında en kesin cevabı yüzük verio,bayanlarda avuç içinde doğurganlık özelliğinden dolayı bir çekim oluyor ve cinsiyeti veriyor sana,ben bunu 7 sene ewwel öğrenmiştim o gün bugündür kimsede yanılmadı daha çok ilginça.s