Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ocak anişleri moralım cok bozuk.2 hafta once gıtmıstık keseyı gorduk dunde yıne gıttık sırf merakımızdan.bebegımı gorduk daha kucucuk zaten.pek anlasılmıyo.ama dr. 1 hafta gerı dedı.yanı 7.hafta olması gerek 6 gozukuyo ultrosonda.gelırken baska bır yol kullanmak zorunda kaldık yol cok bozuktu .buyuzden cok sarsıldım ve kasıldım.eve gelınce cook belım ayaklarım kasıklarımdan ıtıbaren sızladı sabaha kadar.ve bugunde hala bacaklarım sızlıyo.bırde mıdem bulanırdı.bugun hıc bulanmıyo.cook korkuyorum.ya bırsey olduysa dıye aglıyorum.zaten kucucuk.olmasın bısey bu sefer gıtmesın.bu sefer benı bırakmasın...
ocak anişleri moralım cok bozuk.2 hafta once gıtmıstık keseyı gorduk dunde yıne gıttık sırf merakımızdan.bebegımı gorduk daha kucucuk zaten.pek anlasılmıyo.ama dr. 1 hafta gerı dedı.yanı 7.hafta olması gerek 6 gozukuyo ultrosonda.gelırken baska bır yol kullanmak zorunda kaldık yol cok bozuktu .buyuzden cok sarsıldım ve kasıldım.eve gelınce cook belım ayaklarım kasıklarımdan ıtıbaren sızladı sabaha kadar.ve bugunde hala bacaklarım sızlıyo.bırde mıdem bulanırdı.bugun hıc bulanmıyo.cook korkuyorum.ya bırsey olduysa dıye aglıyorum.zaten kucucuk.olmasın bısey bu sefer gıtmesın.bu sefer benı bırakmasın...
ezracım senin dr.na internetten baktım gerçekten çok iyi izmire gelince haziranda büyük bir ihtimalle prof.dr.yakup erata gideceğim herhalde sağol canım sen ikili tarama yaptırmayı düşünüyormusun
Arkadaşlar benimle aynı zamanda doğum yapıcak olan varmı?neler yaşıyosunuz?Bu benim ikinci hamileliğim 9 yaşında bir kızım var ama sanki ilk defa hamileyim Babyhoice yöntemini denedik bakalım hayırlısı bu yöntemi deneyen varmı?
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr annelerimiz ve bebişlerimiz nasıllar bakalım.
HERKESE HAYIRLI CUMALAR ocak anneleri
istiridyeyim ve heracım ben ve bebişim çok iyi birazdan kahvaltı yapacağız kızımla.hava çok güzel insanın içi coşuyor herşey gönlünüzce olsun canlarım
afiyet olsun canım bende şimdi deniz kıyısında oturup bi çay içip ruhumu dinlendirmek isterdim ama işteyim araba gürültüsü eşliğinde oturuyorum burdasenağlama
canım kutuplaşma dönemine göre belirli günlerde hamile kalırsan cinsiyet seçebiliyosun ama tabi yine herşey allahtan hayırlısı ama bir erkek bebek annesi olmayıda tatmak istiyorumutangac:
ezracım benim buradaki dr.um benden hiçbirşey istemedi.bu ay verir kan tahlili falan dedim ama yok ben düşünüyorum ikili test yaptırmayı ve diğer tahlilleri .randevuyu kaçgün önceden alıyrsun canım ben haziranın 13den sonra oradayım randevuyu kaçında alıyım.