- 10 Aralık 2007
- 1.620
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar bende 5 haftalıgım bugun doktora gittik duyamadık daha kalp atıslarını cok tedirgin oldum doktor duyarız 10 gün sonra dedi sizden duyan oldu mu yoksa beklemede misiniz benim gibi
arkadaslar bende 5 haftalıgım bugun doktora gittik duyamadık daha kalp atıslarını cok tedirgin oldum doktor duyarız 10 gün sonra dedi sizden duyan oldu mu yoksa beklemede misiniz benim gibi
kizlarr bende denedim yüzük olayini ama bende önce daire sonra düz sonra tekrar daire ciziyor ben bisey anlamadim? benim bi kizim var kizimdan önce düsük yapmistim birde disgebelik yasadim yani bu benim dördüncü hamileligim suan.
canım o çıkan hareketın bır tanesı uzun sürüodur onunda anlamı 2 tane oluo,kızından önce düşük yapmışın dış gebelığın ne zamandı ,kızından önce mi sonramı?
evet canim daire hareketi uzun sürüyor, dis gebelik kizimdan sonra oldu 5 ay önce yani
yani bi düsük sonra kizim oldu sonra disgebelik simdi yine hamileyim a.s
evet canim daire hareketi uzun sürüyor, dis gebelik kizimdan sonra oldu 5 ay önce yani
yani bi düsük sonra kizim oldu sonra disgebelik simdi yine hamileyim a.s
yok canim disgebelikte bebek var ama rahime tutunmayip tüplere tutunuyor bebek büyüyemeyince tüpte kanama oluyor vs.
ilgin icin yinede tesekkür ederim canim :)) hayirlisi artik saglikli olsunlarda cinsiyeti cokta önemli degil :)