Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşım o nasıl oluyo öyle bakimmmmaslında en kesin cevabı yüzük verio,bayanlarda avuç içinde doğurganlık özelliğinden dolayı bir çekim oluyor ve cinsiyeti veriyor sana,ben bunu 7 sene ewwel öğrenmiştim o gün bugündür kimsede yanılmadı daha çok ilginça.s
kızlarr içimizde 2.çocuğuna hamiş olan ve kilo problemi olan varmı acaba CADIARZU
ben hamiş olduğumu öğrendiğimde 61.7 idim bugün tartıldım 62.4 geldim bu hızla gidersem 100 kilo olurum heraldetatlicadiarzu
istiridyeyim ve heracım ben ve bebişim çok iyi birazdan kahvaltı yapacağız kızımla.hava çok güzel insanın içi coşuyor herşey gönlünüzce olsun canlarım
slm hera,bende izmirdeyim sen nereye gidiosun dr merak ettim
Benimde Kilo Problemim Var. Basküle Bile çikmadim Uzun Zamandir Ama.. şiştim Iyice... 4 Aylik Hamiş Gibiyim.. Kendimi Kötü Hissediyorum Bu Yüzden.. Ve Kayinvalidemler Kilo Alma Tikinirsan şişersin Bilmem Ne Gibi Laflar Ediyorlar çok Moralim Bozuk.... AMA ELİMDE DEĞİLKİ 2 SAATTE ACIKIYORUM senağlamasenağlama
arkadaşım o nasıl oluyo öyle bakimmmm
denemek isteyenlere: alyansınızı bir ipe yada zıncir kolyede olabılır geçırıosunuz,masa gibi bir yere oturunkı eliniz titremesin,sol avucunuzu açık olarak masaya yatırın,diğer eliniz ile ipe geçirdığınız yuzuğu tutun,avucunuza yaklaştırın,1-2 cam yukarda olsun değmesın ama avucunuza,ve hareket etmesını bekleyın,sız sakın yuzuğu hareket ettırmeyın,2 farklı hareket war, daire çizerek dönerse yuzuk kız ,eğer dümdüz şekilde ileri gerı gıderse erkek anlamına gelıyor.denediğinizde eğer bu hamilelikten önce çocuğunuz warsa ilk hareket şu an olan cocugunuz olmalı,ılk hareketten sonra farklı bı hareket yapıosa diğer cinsiyetı belırler,eğer aynı hareket sureklı dewam edıosa oda sureye göre deişir,yanı eger hep kız hareketı war dıelım ve hiç değişmiyor o zaman 1 yada 2 kız anlamına gelır.bunu annenıze yada arkadaşlarınıza deneyın yuzugun hareketı sızı şaşırtacak,eşlerınızde yapın erkeklerde hiç hareket etmediğini göreceksınız.( eğer düşük ayada kürtaj warsa onlarıda gösterıo)
ÇOK İLGİN. AKŞAM DNİYCEM ÇOK MERAK EDİYORUM BEBİŞİMİN CİNSİYETİNİ :):dance:
inşallah allah bebeğini kucağına almayı nasip etsın,yuzuğü denedıkten sonra paylaşırsan sewınırım.bu arada o folıc ten bana bıkkınlık geldı oda çok kötu yapıo,acaba bu kutu bıtınce devam edecekmıyız yıne folıc içmeye
Benim çok Uykum Geliyor Kizlar Sizinde ölemii ... Iş Yerindeyim Hiç çalişasim Yok...