2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kizlarrr baba su cetvel icin yardim etsenize yapamiyorum. bbcode filan ordan sonrasi takiliyo nasil yapacagim??????????
 
benim bebişimde 7 haftalık bu cuma dr kontrolümüz var.inş kalp atışlarını duyarız minişimin

slm canim benimkide 7 haftalik ve doktor kontrolum pazartesi.. bende daha duymadim kalp atislarini insallah bi sorun yoktur ve duyariz cunku ben endiselenmeye basladim.hic bir rahatsizligim yok zimba gibiyim.icimde oldumu diye dusunuyorum bazen CADIARZU su kontrol gunu gelsede icim rahatlasa...:dance:
senin varmi sikayetlerin hamilelikten yana????
 

4+5 haftalıkken keseyi görmüştük.herşey yolunda demişti dr.sabırsızlıkla bekliyorum bu cumayı inş herşey yolundadır.pek bi şikayetim yok aslında bu güne kadar hiç bulantım olmadı.çok fazla iştahım da yok.ama zaman zaman kasık ve bel ağrılarım oluyo.onun dışında gayet iyiyim canım.allahtüm hamişlerin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
 
Pretty Womancım hiç bir şikayetinin olmaması işlerin yolunda olmadığının işareti değil merak etme, ben ilk kontrolüme 7 haftalık gittim, kalp atışını duymuştuk, bu kontrolde inşallah sende duyardın, bendede bel ağrısı dışında bir şikayet yok, ne bulantı ne kusma moralin yerinde olsun,yetera.s.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…