- 3 Haziran 2008
- 4.439
- 3
Günaydın arkadaşlaaaaaar bugün nasılsınız?
günaydın canım nasılsın. bebiş nasıl :)) hamile olmak ne güzel bir duygu hemde bunu mide bulantısı çekerken söyleyebiliyorum sırnaşık şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın arkadaşlaaaaaar bugün nasılsınız?
mrb nasilsiniz arkadaşlar benim sorunum geceleri oluyor sürekli wc ye kalkıyorum vede sanki geceleri mide bulantım oluyor gibi gündüzleri maşallah sorun yok
marsg senin bebeğin hangi devrede suan eller ayakları oluşdumu veya nezamn oluşmaya başlıyor
canım oluşmuş benimki gördük. el bile salladı bize. dur resmini atim sana şoka girersin. bu kadar minik birşeyin eli ayağı nasıl oluyor diye. ben görünce çok şaşırdım.[/URL][/IMG]
MAŞALLAH ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN... KEŞKE BENDE GÖREBİLSEYDİM...:çok üzgünüm:
anam maşallah yesinler onun elini allahım sağlıklı bebişler nasip etsin cümlemize, istiridye sen cok evham yapma bi rahatlat kendini sakin ol senin bebiş cok gizemli olcak bence :)))
kimse yanlış anlamasın sana ayrıca teşekkür etmem lazım işini gücünü bırakıp kütahydan arkadaşını aradın benim için burdan dr araştırdın çok sağol normalde de dr um ayşe hnm kürtajı yapacak olan da ayşe hnm senin bulduğun dr teşekkürler....
darısı bana ave tüm arkadaşlara inş haftaya çarşamba gidicem tam 8 haftalık olmuş olcak sağlıklı inş benimkide el ayak sallar :)))) :sm_cool:ne zaman gitceksin doktora 8+6 da gitmiştim ben ozamanın fotosu bu. elini salladı. öyle yatıyordu hareket etmiyordu. tembel olcak bizim bebiş dedim bir anda zıpladı. şoka girdik. duymuş gibi. hiçbirşeyle tarif edilemeyen bir duygu. allah herkese nasip etsin inşallah.
darısı bana ave tüm arkadaşlara inş haftaya çarşamba gidicem tam 8 haftalık olmuş olcak sağlıklı inş benimkide el ayak sallar :)))) :sm_cool:
Selamlar, aranıza yeni katıldım.Bende şimdiki hesaplamalara göre 1 ocak 2009 ta bebeğimi kucağıma alacağım.Tabii o erken gelmekte isteyebilir, gününden 1 hafta sonra da gelmek isteyebilir.Sonuçta onun istediği olacak en baştan:))))
Herkese sağlıklı hamilelik dilerim ....[
hoşgeldin aramıza canım beraber doğurcaz desene benimde o tarihe geliyor bakalım:dance::dance:
canım oluşmuş benimki gördük. el bile salladı bize. dur resmini atim sana şoka girersin. bu kadar minik birşeyin eli ayağı nasıl oluyor diye. ben görünce çok şaşırdım.[/URL][/IMG]