Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birkaç günlük aradan sonra slm herkese ...
aranızda vardır birkaç kişi beni merak eden öncelikle destekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum artık bir ocak 2009 anne adayı değilimsenağlamasenağlama listeyi tutan veya tutacak olan arkadaş beni silebilir az önce dr dan geldim kalp atışlarını duyamadık hatta geçen hft dan bu yana gelişmemiş bile yarın veya çarşamba kürtaj için gün verecekler ben bebeğimden ayrılıyorum :a015:Allah sizi ayırmasın umarım sağlıklı bir hamilelik dönemi ardından peş peşe sağlıklı doğumlar yaparsınız
****** Allah hepinizin yardımcısı olsun********
kızlar Bişi Sorucam Benim Doktor Bu Ilk Haftalarda Sesli Ultrasonun çok Zararlı Olduğunu En Azından 12. Hafta Beklenmeli Dedi Doğru Mu Sizce?
kızlar eksik olan söylesin.
Ozlemyb 6+3
Meleğim 16 7
Lilam 7+2
Cidy 7+3
Alisha 7+3
Fatocum 8+2
Montesori 8+6
Talya 8+6
Deniz1634 8+7
Hera796 8+7
Marsg 9+2
Hande80 9+3
Gülsü 9+2
Kanciceğim 9+5
İnana13 10
Ezra2001 10
Met.nur13 10
Miniğim 10
Almina-göksu 10
balım 10
Cicikizsinem 10+2
Elifhamza 10+5
Blooms
Nazlican156
Barcli
Ebruşş
nakkad
miniğim anladım senin demek istediğini ama verdikleri kağıtta bile 11 hafta 0 günlük yazıyo mesela öle olsa 10+4 yazar dr kendiside söledi 3 gün önde die
tamam o zaman canım hem doktor öyle dedi hem kağıtta da yazıyorsa öyledir senin miniş hemen büyümeye niyetli demek ki
valla öle cnm baksana aman sağlıklı olsunda önde veya geride farketmez a.s.
marsg bende varım 11+1
cnm işine karışmak istemem ama listeyi daha bi düzenli hale getirsen en yüksek haftadan en düşüğe göre olsa daha bi güzel durur böle çok karışık gibi geldi ama sakın kızma bana olur mu???
son adet tarihim 29 mart.teşekkürler.
1 nisan SAT .................................
benide Listenize Eklermisiniz 7+2 :)))
keseyi Gördüm Sadece önümüğzdeki Hafta Içide Inş Kalp Atışlarını Duymak Için Gidicem