Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bakın bayağı kalabalığız. takvimi olmayanları yazamadık.
Ozlemyb 6+2
Lilam 7+1
Cidy 7+2
Fatocum 8+1
Montesori 8+5
Talya 8+5
Deniz1634 8+6
Hera796 8+6
Marsg 9+1
Hande80 9+1
Kanciceğim 9+4
Ezra2001 10
Met.nur13 10
Miniğim 10
Almina-göksu 10
Cicikizsinem 10+1
Elifhamza 10+4
Blooms
Nazlican156
Barcli
Ebruşş
nakkad
ayrıca aramızda daha önce kürtaj olmak zorunda kalan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi lokal mi oldu anestezi mi benim büyük ihtimal anestezi olacak tecrübeyaşanlar paylaşabilir misiniz???
kızlar birkaç günlük aradan sonra slm herkese ...
aranızda vardır birkaç kişi beni merak eden öncelikle destekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum artık bir ocak 2009 anne adayı değilimsenağlamasenağlama listeyi tutan veya tutacak olan arkadaş beni silebilir az önce dr dan geldim kalp atışlarını duyamadık hatta geçen hft dan bu yana gelişmemiş bile yarın veya çarşamba kürtaj için gün verecekler ben bebeğimden ayrılıyorum :a015:Allah sizi ayırmasın umarım sağlıklı bir hamilelik dönemi ardından peş peşe sağlıklı doğumlar yaparsınız
****** Allah hepinizin yardımcısı olsun********
kızlar birkaç günlük aradan sonra slm herkese ...
aranızda vardır birkaç kişi beni merak eden öncelikle destekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum artık bir ocak 2009 anne adayı değilimsenağlamasenağlama listeyi tutan veya tutacak olan arkadaş beni silebilir az önce dr dan geldim kalp atışlarını duyamadık hatta geçen hft dan bu yana gelişmemiş bile yarın veya çarşamba kürtaj için gün verecekler ben bebeğimden ayrılıyorum :a015:Allah sizi ayırmasın umarım sağlıklı bir hamilelik dönemi ardından peş peşe sağlıklı doğumlar yaparsınız
****** Allah hepinizin yardımcısı olsun********
evet cnm aynen dayanamadım bende benim kendi drumda sesini duyamamıştım 4 boyutlu değil cnm.cnm normalde 10+4üm ama drlar 11 hafta diolar yani ultrasonda 3 gün önde gösteriyo o yüzden 11+0 ım cnm
ayrıca aramızda daha önce kürtaj olmak zorunda kalan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi lokal mi oldu anestezi mi benim büyük ihtimal anestezi olacak tecrübeyaşanlar paylaşabilir misiniz???
Benim verdiğim linklere bakarsanız bulantı ve kusmanın normal olduğunu hatta vücut tepkisi olarak değerlendirildiğini yazdığını bunun yanında bulantı ve kusma olmadan geçirilebilecek hamileliklerde olduğunu yazıyor. yani vücudu yiyeceklere karşı hassas olup bebeği koruma iç güdüsü daha gelişmiş olanlar bulantı ve kusma yaşıyorlar . Bu nedenle faydalı . Yazıları okumanızı tavsiye ederim. :teselli::1rolleyes:canım tabiki senin deyiminle işkembeden atmıyorsun
ancak bulantı ve kusmanın sağlıklı olduğunu söylersen bazı arkadaşlarımız özellikle de ilk hamileliği olupta hiç bulantı yaşamıyanlar bunun bebekleri için sağlıklı olmadığını ve ters giden bişiler olduğunu düşünebilirler,bulantı veya kusma olsun yada olmasın dr.aksi bişi söylemedikçe bi sorun yok demektir.
bunu ilk hamileliğinde hiç bir problem yaşamayan ve şu an 8 yaşında dünya tatlısı bir kız sahibi olarak size garanti edebilirim.
sanırım arkadaşımızda bunu kastetti.
marsg benden bundan sikayetciyim canım herkes ses duyuyo ben sadece asagı yukarı hareket eden noktacık dediğin hastaneye gitmeyi düşünüyorum sen istanbul da hangi hastaneye gidiyosun...