Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada bu altda yer alan doğum haftası cizelgesinin hafta hafta ilerlemesini nasıl ayarlıyoruz varmı öyle bişey
:))
ama bende 10 weeks yazıyor 7 olması gerekiyor bunu nasıl ayarlıyabilirim
slm Kizlar Nasilsiniz Bebbisler Nasil Bakem.dün Doktora Gittim Arkadaslar Bebgim Masallah Cok Saglikliydi Artik Kimildamaya Baslamis Bana El Bile Salladi Teyzeleri Ay Yerim Ben Tüm Bebisleriya.yüce Rabbim Bize Böyle Bi Mucize Yasattigi Icin Sükredelim Kizlar
Selam Kizlar .. Moralim çok Bozuk.. Surprise Gibi Benimde Bulantim Yok.7 Hafta Bitti Dr. Biliyorsunuz Bebeği Görememiştik..a Gidicektim Yarin Yokmuş.. Az önce Wc Ye Gittim Afedersiniz Idrarim çay Renginde Idi.. Dünde Oldu Ama önemsemedim. 2 Gün önce şiddetli Bel Ve Sirt Ağrisi çektim. Benimde Bebeğimi Alacaklar Biliyorum. Moralim çok Bozuk...
selam Kizlar .. Moralim çok Bozuk.. Surprise Gibi Benimde Bulantim Yok.7 Hafta Bitti Dr. Biliyorsunuz Bebeği Görememiştik..a Gidicektim Yarin Yokmuş.. Az önce Wc Ye Gittim Afedersiniz Idrarim çay Renginde Idi.. Dünde Oldu Ama önemsemedim. 2 Gün önce şiddetli Bel Ve Sirt Ağrisi çektim. Benimde Bebeğimi Alacaklar Biliyorum. Moralim çok Bozuk...
suprıse canım çok büyük geçmiş olsun.herşeyde bir hayır vardır öyle düşünmeye çalış.yıpratma kendini çok fazla.yeterki senin sağlığın yerinde olsun yine dünyalar tatlısı bir bebek sahibi olabilirsin.