- 10 Mayıs 2008
- 781
- 24
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar birkaç günlük aradan sonra slm herkese ...
aranızda vardır birkaç kişi beni merak eden öncelikle destekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum artık bir ocak 2009 anne adayı değilimsenağlamasenağlama listeyi tutan veya tutacak olan arkadaş beni silebilir az önce dr dan geldim kalp atışlarını duyamadık hatta geçen hft dan bu yana gelişmemiş bile yarın veya çarşamba kürtaj için gün verecekler ben bebeğimden ayrılıyorum :a015:Allah sizi ayırmasın umarım sağlıklı bir hamilelik dönemi ardından peş peşe sağlıklı doğumlar yaparsınız
****** Allah hepinizin yardımcısı olsun********
inan çok üzüldüm canım ama allah büyük yine hamiş kalırsın canım inşallahkızlar birkaç günlük aradan sonra slm herkese ...
aranızda vardır birkaç kişi beni merak eden öncelikle destekleriniz ve dualarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum artık bir ocak 2009 anne adayı değilimsenağlamasenağlama listeyi tutan veya tutacak olan arkadaş beni silebilir az önce dr dan geldim kalp atışlarını duyamadık hatta geçen hft dan bu yana gelişmemiş bile yarın veya çarşamba kürtaj için gün verecekler ben bebeğimden ayrılıyorum :a015:Allah sizi ayırmasın umarım sağlıklı bir hamilelik dönemi ardından peş peşe sağlıklı doğumlar yaparsınız
canım ben kürtaj olduğumda anestezi uyguladılarayrıca aramızda daha önce kürtaj olmak zorunda kalan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilir mi lokal mi oldu anestezi mi benim büyük ihtimal anestezi olacak tecrübeyaşanlar paylaşabilir misiniz???
canım ben kürtaj olduğumda anestezi uyguladılar
allah yardımcın olsun
kızlar birkaç günlük aradan sonra slm herkese ...
kizlarr bakin nebuldum tiklayin ve izleyinn :))
http://www.youtube.com/watch?v=VjhFNEV6shY&feature=related
kızlar az önce hastaneden geldim kendi drumla randevum yoktu meraktan burda bi tane poliklinik var oraya gittim bebişimin ilk defa kalp atışını duydum daha önceden sadece görmüştüm nasıl büyümüş görünce şaşırdım ya allahım zor tuttum kendimi ağlamamak için allahım herkesin yüzünü güldürsün inş
ben yarım saat uzanmıştım o kadar.peki anesteziden sonra ne kdr sürede toparladın kendini 2 saat diyolar ama internette araştırdım 3-5 günmüş sonra kaç ay sonra tekrar hamile kalabildin
sırnaşık şey, insan dayanamıyor sürekli görmek istiyor. 4 boyutluda mı duyuluyor sesi. ben şimdiye kadar 2 boyutluya girdim o yuzden sesini hiç duyamadım. kaçıncı haftandasın
evet cnm aynen dayanamadım bende benim kendi drumda sesini duyamamıştım 4 boyutlu değil cnm.cnm normalde 10+4üm ama drlar 11 hafta diolar yani ultrasonda 3 gün önde gösteriyo o yüzden 11+0 ım cnm