2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

marsg sen gittin mi havuzlu hana aldınmı oradan bir şeyler çin malı falan değildir herhalde taklit falan
 

geçen hafta bursa anadolu hastanesine gittim ultrasonları 4 boyutlu diye ,dr.kesin görür dedim ama nerde bizimki bacaklarını bi kapattı en az 10 dk.baktı adamcağız ama göstermedi bizimki,hadi bu olmadı bari renkli bi fotosunu alalım dedik bizimki bu seferde elleriyle yüzünü kapatmazmı:roflol:anlıyacağın ne cinsiyetini öğrenebildik ne resmini alabildik yaramazın
 

sağol canım inşallah gidebiliriz biz yabancı teyzemler yabancı nasıl olacak bilmem .
bende gitmişken alıyım diyorum ama:Saruboceq:
 
Son düzenleme:
maşallah linaycım allah bağışlasın çok güzel kızın.
darısı başıma inşallah :))

ekinsucum ben gittim havuzlu hana ilk defa 2 hafta önce çok şaşırdım. bebekler için herşey var. sadece o hana gitsen bebeğini donatır çıkarsın.
çok güzel battaniyeler var biz onlardan aldık bunlar çin malı diye söylüyorlar zaten daha ucuz oluyor ben 35 e aldım battaniye çin malı 15 e vardı. birde hastane çıkışı aldım.
 
ekinsu sağol canım 16 yaşında,Allah sana da nasip etsin bir kız çocuğu :))
kuzuma tickerler yapınca kızımında gönlü kalmasın dedim :))

allah sahibine bağışlasın şansı güzel olsun inşallah , amin bakalım oğluş gelsin de ilk önce kızıda sonra düşünürüz
 
 

yok canım ya yapılmadı hala eş dost sağolsunkaydirigubbakcemile3 .şimdi de kuzenimdeyim.
 
kızlar bişey sorcam bugün tv 8 de adım adım çocuğum programında izledim hamileler plates yapıyolarmış aradım bilgi aldım ben dr.izin veririse normaldoğum yapmak istiyorum böyle spor yapan plates giden yada yoga yapan varmı?ben sıcaklardan yürüyüş bile yapamıyorum hareketsizlikten kilo almaktan korkuyorum zaten şimdiden çatlaklar başlamış:çok üzgünüm:
 

yapsak ne güzel olur hihoyyytbenim kilolarda aldı başını gidiyor.cokacimcoook
ben avon dan zeytinyağı özlü vücut yağı ısmarladım çatlamalar için faydası olurmu bilmiyorum gerçi :uhm:ama en azından nemlendirir.benim ilkinde çatlağım olmadı ama yinede tedbir alayım dedim.
 
kızlar ben eve gidiyorum artık......bir dağa ne zaman girebilirim bilmem .
yardımlarınız için teşekkürler istanbullu hatunlarkaydirigubbakcemile5. eminönü ve saraçhane tarafımdan ileride kullanılmak üzere kaydedildi.hepinizi öpüyoruma.s.
 
kızlar bebişimi gördüm bugün kontrolüm vardı bizim zıpır 500 gr olmuş herşeyi normal dedi dr sadece poposuyla gelecek vaziyette duruyo dedi ama bu ayda normalmiş inş daha sonra döner..çok güzeldi yaa ağzını açıp kapattı yavrum
inanna geçmiş olsun cnm
 
yok cnm girmedim onun için başka bi yer verdi ama girip girmemek konusunda kararsızım
sen ne yapacaksın girecekmisin
 

gözünaydın barclicim maşallahı var kızının ayrıntılı ultrasoanamı girdin bugün
 

maşallah teyzelerinin gülü hiç kalkası gelmiyo dimi insanın yatsın dursun ultrasonun önünde ben eşime öyle diyorum zaten çok param olsa eve ultrason aleti alcam doya doya bakcam bebişe diyorum gülüyorrr :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…