2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarr ben geldim veeee cinsiyetini ögrendik bebişin....oglusum olacakmısgamyoncuiremsu ayyyyy ayaklarım yerden kesildi uçtum adeta havalara eve zor attım kendimi sokaktayken cıglık atıp bagırmamak için nasıl sabrettim anlatamam taaa küçükken bile bebek degince hep oglan gecerdi içimden allahım dualarımı duydu :Saruboceq:sana şükürler olsun rabbim tabii önce saglık sıhhat...
walla doktor pipi gördüm diyince aglamaktan ne ultrasonda bebege bakabildim ne de doktorun söylediklerini duydum:roflol: 200 gr mıs gramına göre önde dedi ama anlamadım bende hamilelik krampı cok sık oluyo bunun için ilaç verdi yanarım yanarım da ultrasona aglamaktan bakamadıgıma yanarım neyseki eşim anlattı herseyi üçlü teste grek görmedi benden bir test istedi sorun mu var dedigimde yok dedi AFM MOM testi var mı bilen bunu
neyse bakarım netten ...folicasidi bırak dedi bide...
ekin su walla bu tahminin tuttunaniknanik
balım rüyana moralin bozulmasın talya ne güzel söylemiş hayra yor hayır olsun diye...
cemrem gecmiş dogum günün kutlu olsun hayatıma.s.
inaysa hosgeldin...
birde dün banucan kattılmıstı aramıza ikiz annesi banucan sende hosgeldin...

canım benim ya çok sewindim,hadi gözun aydın artık bir kaynana adayısın,bizim damatlar artıor:lepi:kızlarımız yaşadı
bak bide içimde kötü bir hıs war dıyordun herşey yolundaymış maşallah,3 lü bile yapmamış,bana 3 lünün dışında tekrardan kan sayımı idrar ve tiroıd testı yaptırdı acaba bunlar mı o dediğin bilıorum
 
merhabalarrr bayanlar bende aranıza yeni katıldım
montesorii tebrik ederimm oğlun olucakmış.
bende haftaya öğrenicemm cinsiyetini çok heyecanlıyım meraktan ölüyorum bide ilk çocuk olunca kızım olsun istiyorum ama hayırlısı inşallah..

osman yağmurdereliye de çok üzüldüm.allahtan rahmet diliyorum..
 
montesori tebrik ederim oglun olcakmis allah bagislasin.

kizlar bana tavsiye edebilceginiz hastane yokmu yaa istanbulda :KK43:(
 
montesorii işallah sağlıklı sıhhatli olur oğluşun. kaçıncı haftada öğrendin bebişin cinsiyetini benim 17 hafta doktor tam göremedi erkek olursa daha erken anlaşılıyormuş cinsiyeti gerçekten öylemi acaba:?
 
kızlar mutlulugumu paylaştıgınız için tesekkürederim inaysa 16+6 yım bugun ögrendim işte...
reyhan karakaş aramıza hosgeldin ...
ezraaa testi yaptırmadıgım için bişiy bilmiyorum ne testi oldugunu...
walla kızlar şanslı da erkekler kız bulma konusunda şanssız olcak kız sayısı az ama ogluma burdan kız bulmak istiyorum duyurulur hadi senin kızına da talip oluyum:)
 
balım gerçekten hep aklımız bebeklerde olduğu için kuruoruz ama biliyoruz ki hiç iyi değil bu ,üzme kendini rüyanıda unut,boşver..
montesori hayırlı olsun oğlun,sağlıklı sıhhatli olsun işallah,biz de p.tesi gideceğiz umarım bi aksilik yoktur ve cinsiyetini de öğreniriz bebişimizin..
tüm yeni arkadaşlar,hoşgeldiniz:))
 
montesori hayırlı olsun oğlun inşallah sağ sağlim kucağına alırsın benimde 10 yaşında bir kızım var birde oğlum olsun istiyorum şimdi 13 haftalık hamileyim dr kesin olmamakla 12 haftalıkken kesin olmamakla bir ihtimal kız gibi dedi bende şuan meraktayım acaba kesin kızmı hayırlısı
 
montesori hayırlı olsun oğluşun.
yeni katılanlar hoşgeldiniz.
bende bugün ayrıntılı ultrasona gittim radyolog herşey normal gayet sağlıklı dedi.içim daha bi rahatladı şimdi.ama ben hiç bişey göremedim kendi doktorumdaki gibi anneler için ayrı ekran yoktu tabi.
umarım herkesin bebişi de çok sağlıklıdır.
balım öyle saçma rüyalar için sıkma canını.bende bu aralar çok fazla kabus görmeye başladım.ama kafama takmıyorum unutuyorum hemen.
birde benim oğluş tekmeleri daha bi netleştirdi.çok net hissediyorum artık.sizlerde durumlar nnasıl?
 
montesori hayırlı olsun oğluşun :)) afm yi geçen bana da dedi doktor omurgayla ilgili canım kızlar bende izine ayrılıyorum 15 gün yokum kendinize iyi bakın bebişlerede döndüğümde kimbilir kaçıncı sayfada olucaksınız hepinize kucak dolusu sevgiler :)))
 
bugün çok kötüyüm arkadaşlar.belki bir rüya ama çok etkilendim.sanki kötü birşey olacak hissine kapıldım.çünkü ne zamandır rüyamda ne görsem çıkıyor.anlamınada baktım.rüyayı gören hamile bir bayansa düşük yaşayacağı anlamına gelir diyor.sabahta sağ tarafımda çok kötü bir ağrı ile uyandım.
kendi kendimemi kuruntu yapıyorum acaba.

ay canım bende gördüm öyle bir rüya rüyamde adet oluyodum kan gördüm sonra uyandım anlamına baktım rüya gören kişi hamileyse düşük yapıcağına delalet eder diyor bende kendimi kötü hissettim ama sonra düşündüm bebeğime zarar veriyorum diye takmadım aman zaten önüne geçemeyiz ki olucağı varsa olur hayırlısı neyse o olsun hakkımızda :teselli:
 
Balım sakın üzülme rüyalara takılma sakın, hayra yor canım hem bu tabirlere de inanma hiç çıkmıyor, sen içini rahat tut, bebişinde sen de sağlıklı bir şekilde bu yolu tamamlayacaksınız canım

montesori gözün aydın bak ben dedim sana oğlan geliyor diye, senin adına çok sevindim arkadaşım

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza, sizlere de sağlıklı hamillelikler dilerim

cicikız sanada iyi tatiller canım kendine bebişe dikkat et
 
X