- 22 Mart 2007
- 2.139
- 417
- 40
günaydın kızlar.bugün nasıl herkes.
İyiyiz canım sen nasılsın barçlide gelmiş hoşgelmiş yavaş yavaş cinsiyetler belli oluyor ya beta hcg baktınızmı tutuyomu kızlar merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.bugün nasıl herkes.
:)) saol canım çok şükür
hastane çıkışı aradım dedim temizmiş dedi cinsiyet baktırmadım dedim sonra akşam evde mutfakta dedim aşkım cinsiyeti hani öğrenmemiştin dedim telde nası sölim :)) ney dedi baktım baktım çatlatmasana dedi tahmin et dedim erkek dedi güldüm baktım ölemi dedi kız dedim hadi canım dedi öle dedim ama nası ağzı kulaklrında gözlerinin içi gülüyo yaaa dedim ben senin şu surat ifadeni görmeden nası baktirim bölece kız olsa bozulmıcanı öğrenmiş olduk dedim :)) heralde dedi sağlıklı hayırlı olsunda :))) ama fena yuttu
Nazo sevindim tahlillerine, çok sarkıtma bundan sonra ayaklarını, eşinide iyi heyecanlandırmışsın valla yazık kız, bu arada beta hcg değerleri 2 kişide tuttu 1 kişide tutmadı birde balıma sormak lazım onunki tutmuş mu
saol ekinsu evet masa altına tabure falan koycam bizimde bu haftayı saymazsak iki haftamız var öğrenmeye
kızlar bu bhcg değerleri neye göre kız erkek akşama bakim
ekinsu senin belli olmadımı canım daha
günaydın kızlar ben de bakıcaktım hcg değerlerine ama doktor kan testi istemedi sadece detaylı ultrason istedi normal mi sizce
doktorun öyle dediyse içini rahat tut.zaten kanına göre veriyorlarmış iğneyide.ben daha seyrime filan hissetmedim.doktorumda 1 ay sonra hissedersin bebeğin hareketlerini dedi.şu anda ben 15 haftanın içindeyim şimdi net olarak söyledi doktorum.ben rüyamda görmüştüm sarışın uzun düz saçlı bir erkek çocuğuydu.yengem diyorki sen yokken çok ağladı oğlun diyor.ama uzun saçlıydı kız gibiydi.o zaman erkek olacağı hissine kapıldım.bence allah anneye hissettiriyor.ben rüyamla öyle hissetmeye başlamıştım.belki kız istediğim için uzun saçlı gördüm ama yengem oğlun diyordu.
Alisha sen dün gittiğinde 2 li test yapmadımı doktor, ense kalınlığını falan ölçmedi mi
2li test önermorum 3lü yapıcam 1 ay sonra dedi ama detaylı ultrason istedi heralde kendi cihazı yetersiz sonomede yönlendirdi 10 gün sonra yaptırıcam araştırdım şimdi bütün organlarını inceliolarmış heralde ense kalınlığına da bakarlar