Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aleya benim hamile kaldıımdan beri hiç karnım guruldamadı ne enteresan ama bunda endişenmene gerek yokki rahatsız olucanı hiç sanmıorum...
Aslımı beklerken nie bukadar panik yapıosunki zaten çok tehlikeli bi durum olsaydı doktorun seni bekletmezdi cnm sonuçta onun sorumluluunda içini ferah tut..
ay ne alemsin göbeinde pek hoş:)))
neden bilmiyorum yeni yıla girerken bu kadar heyecanlı olmak bana ters geliyor dünyanın bi tarafında masum bebekler ölüyor
biz evlatlarımızla sıcak evimizde yeni yıl kutlamaya çalışırken başka anneler hastanesi ilacı olmayan bi yerde bebeklerinin kanlarını temizliyor
içim o kadar acıyor ki söylenecek o kadar şey varken içime atmayı tercih ediyorum
3 gündür bebeğime bakıp ağlıyorum ben meleğimi doyurup sevebilirken filistinde ki anneler minicik yavrularını toprağın bağrına bırakıyor offff Rabbim bu ne acı
bu ne biçim insanlık bu ne dram bu ne vahşet birileri kan kusuyor diğerleri ise yemekten içmekten ve eğlenmekten dolayı midesini tıka basa doldurduğu için kusuyor
ben anneyim hazmedemiyorum içim eziliyor birileri var gücüyle sıkıyor sanki kalbimi şu an yanımda ki 2 evladım beni seven eşim soframdaki yemekler hiç bir şey ama hiç bir şey bana yetmiyor neyse dahasını yazıp sizi de germek istemiyorum
burada sevinçlerimizi hüzünlerimizi paylaşıyoruz değil mi bu da dünyanın gerçeği hüznümü paylaşmak istedim o kadar :a015::a015::a015: