- 12 Aralık 2007
- 3.933
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu son gunler ne kadar zor geciyor. Ufacik sancida hemen panik oluyorum. Ilk bebek olmasinin etkisi sanirim. Sabretmek cok zor oluyor :çok üzgünüm:
glabella, dr. niye beklemiyor ki, şurada 5 gün var sonuçta.senin normal doğum tarihin ne zmandı_?Bebeğin kilosu ne kadarmış_?
Hem bebeğin kilolu olması o kadar önemli değil ki sezeryanda, sonuçta o zmanada sezeryan olacak şimdide.kafamçokkarıştı
Gülçinin bebeği 4750 doğdu örneğin, o kadar büyükse hemen alalım demesi normal ama, şu anda 3500-4000 kiloysa 5 günde en fazla 200-300 gr alacak demektir.
Canım mahalle muhtarı tanıdıksa rica edersin yapar bu iş onda biter..
GLABELLA, Sakarya'da nerde yapacaksın doğumunu,ben de Adapazarı'nda yapıcam. kolay doğumlar diyeyim şimdiden sana..ama bence de sezeryan olacaksan ve ocak doğumlu istiyosan neden 5 gün beklemediniz bunu anlayamadım..
Heyecan mı yok cnm çok rahatım dermişim :))) kız ölüorum millete ot yolduorum en çokta eşime adam korkusundan sesini çıkaramıor biraz öncede anneme patladım ayy günler geçmior senin yanında kimse varmı??