- 5 Mart 2008
- 1.141
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esracım tebrik ederim maşallah kızına.İyki sezerayn olmuş yoksa çok zorlanacaktın öyle görünüyor:)Çınarlıda mı oldu doğum
Saolasın,Çok akıllı olcak senin kızın annesi,çok çalışkan olcak..İçime öyle doğuyor bak..Annesini de hiç üzmüycek.Allah razı olsun ezra cım,inşallah sağlıklı bebişlerimiz olur,inşallah yüzümüz hep güler..Ezra doğum yapar yapmaz hemen hafifledin mi?Gerçi ameliyat ağrısı olmuştur ama...Kimisi kuş gibi oldum diyo
iyiyim canim ya misafirim vardi uc gundur giremedim siteye.
daha dogurmadim ama her an gelebilir kizim:CüvCüv:
agrilarla uykusuzluklarla geciyor gunlerim.:bbo:
sende durumlar nasil
Günaydınlar, iyi hafta sonları herkesee.
Pembecim doğum yapanlar meleklerinin yanında , bizim gibi doğum yapmayanlarda son günlerin yatak keyfini yapma derdinde. Özellikle de ben:dance:
Ekinsu, dr. dan geldikten sonra yazdığını okudum, senin oğlanda kanala inmemiş hala-tatlicadiarzu-peki senin dr.un herhangi birşey söyledi mi_?Kanala inmesi için şöyle yap böyle yap diye_?Ne kadar olmuş miniğimiz, kilosu, boyu nasıl_?
Hiç bişey söylememişsin:CüvCüv:Bekliyoruz yanii bunları da:lepi:
kanala insin diye bir şey demedi dr, bebiş 3700 gr olmuş, boyunu söylemedi ama sanırım 52 filandır geçen hafta ona yakındı çünkü, dr kilolu olduğu için endişeli biraz normal doğumu zorlaştıracağından dolayı çünkü hala kanala inmediğinden daha da büyümeye devam edecek , bakalım kısmet ya hayırlısı 2 ocağa kadar bekliycez sonra dr ne karar verecek bakalım