- 20 Mart 2008
- 1.640
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çağırıyolardı da durun 15 dk daha bekleyebilirim..Vazgeçti annem:)15 dk sonra bi daha öperim..Ya kızlar papağan gibi oldum da çok şişko oldum ben yaaaaa
Amaan boşver şişko ol neolacak, veririz sonra kiloları bişey olmaz.kaydirigubbakcemile2
merhaba kizlar
Artik Araligi bitirioruz az kaldi dogum yapan annelere cok imreniyorum ama Aralik in son gunleri yas acisindan iyi olmuyor. Tabi bebislerin saglikli olmalari herseyden onemli. Benim dilegim bebegimin ocak ta dogmasi (bir surpriz olmazsa). Doktorla konusucam belki 3 gun daha erteleriz sezaryani. Ocak 9 benimde dogum tarihim ayni gun dogum gunumuz olur belki. Herkese iyi geceler.
lajoconde canim ya bende de var ayni dert.benim de kasiklarimin altina sanki baski yapiyor birsey cikmaya calisiyor gibi rahatsiz ediyor beni:))
cok komik ama boyle gercekten de...
lajoconde boş ver kiloyu canım dün arkadaşımla konuştum 24 kilo aldım diyo dikkat ediyodum ama olmadı diyo doğumdan 1 hafta sonra 16 kg vermiş ödem varmış meğer :jeyyar:bebekle uğraşşırken veririz boş ver bende ördek gibiyim valla arkada popo önde göbek kaydirigubbakcemile3
kuzicim evde beslenmende rahat oluyo dinlenmende işyerinde idare etseler bile sen rahat olamıyosun bence cuma al rapor pazartesiden itibaren gitme bebeğin daha önemli ne sıkıntılar çektin kavuşmak için iyi düşün a.s
bilmiyorum canim ya ac da olsam tok da olsam bir haftadir mide bulntim var.geceleri uyuyamiyorum.pazartesi dr a gidecegim bakalim ne diyecek.
cevremdekiler bebek dondugunden dolayi olur diyorlar ama bilmiyorum neden...
lajoconde canim ya bende de var ayni dert.benim de kasiklarimin altina sanki baski yapiyor birsey cikmaya calisiyor gibi rahatsiz ediyor beni:))
cok komik ama boyle gercekten de...