ezracım cok sevındım sagsalım bebegını kucagına almıssın.omurlu olsun.ne guzel ya hasretlık bıttı.2009 cok ıstedın ama olsun valla yeterkı saglıkla gelsınler zaman hıc onemlı degıl.varsın sene kaybı olsun .sen ıyısın ınsallah.evde bebek olması nasıl bısey.psıkolojık olarak senı rahatsız eden bırsey varmı.herkesın cok bılmıslık taslaması gıbı.sutun varmı.ayyy ne cok sordum kusura bakma.gun saymak cok zor.ne guzel sen kurtuluverdın.
saol canım tşk ederim darısı sana artık,
ewde bir bebiş olması gerçekten çok güzel anlatılamayacak bir duygu,psikolojim şimdilik iyi,ama ilk gün biraz gerıldım ewdeyken,bırden ew kalabalık oldu,annem,babannem,halam,kuzenım,kayınvalidem,saolsun benim babannem ve halam çok karışırlar,hepsi ayrı bişey dıo,üstüne şunu al,birisi dıo banyonu yap,diğerı dıo yapma,ufak bir gergınlık oldu bende,ama napalım olacak artık bıraz sabır lazım,annen bile olsa alınıo,amannn boşver,geçecek bu günler,eşim çok yardımcı bana destek oluo,o yönden de çok rahatım,sütüm de yavaş yavaş gelecek sanırım,emo dewamlı kızım,haklıısın son günler geçmıo hiç inşallah sende en kısa zamanda hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini