Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzelim, allah bebişini sana bağışlamış, iyi ki gitmişsin, allah korusun ya bişey olsaydı minicik bebişimize.Terslikler olabiliyor, helede öyle bir durumda hiç çekilmiyor bu terslikle ama olsun, sonucu güzel olmuş.Bebişin sapasağlam kucağında canım.Bundan sonrada her iki bebişinle sağlıklı uzun ömürler dilerim sana.iyiyim dersem yalan olur kızlar değilim çünkü
çok şükür sütüm geldi kızıma da yetiyor ama üşüttüğüm için şiddetli öksürük var haliyle
öksürdüğünüzde en çok kasılan yer karın kasları olduğu için can veriyorum sanki
lütfen bu aralar üşütmeyin
hikayeye gelince en son waterciğime gitmeyeyim diye sızlanmıştım o da git demişti
gittim işin aksiliği benim dr'un dedesi beyin kanaması geçirdiği için akşam istanbula gidicekti ama durumu iyi grmediği için son saatlere kadar ilgilendi benimle önce sug baktı sorun yok gibi ama bu cihaza güvenemem dedi nst ye aldı sonuç berbay dopler istedi sonuç bebeğe kan gitmiyor
tekrar nst yekrar usg ve dr'um beni başka bi arkadaşına teslim edip gitti
dr hemen bebeği almak lazım dedi
eve gideyim duş alayım dedim mümkün değil dedi ekibi hazırladım bu bebeği riske atamam dedi
ve eşim beni bıraktı gitti bebeğin kıyafetlerini almaya tek başıma hastanede öyle yalnız kaldım öyle ağladım ki anlatamam bi yandan bebeğim bi yandan yaşadığım olayların hızı mahvetti beni
zeynep doktora o gün gittigin iyi olmus öksürügün olmasa hersey güzel olur...yanında kim kalıyo aile büyüklerinden...
waterfull napıyım işte bekle dur yeni bir kitap aldım cok kalın ona baslıcam zaman gecer belki...
ekinsu 10 kişiyi yatırcak yerim yok ama sana kapım acık...bugun hastanenin önünden gectim aklıma geldi bu kız nasıl gelcek diye...
tatbikat yaptık canım gündüz 40 dk da geliyoruz, genelde doğum sancıları gece geliyor ya yada sabaha karşı ozaman yollar boş o durumda da 25 dk da gideriz yetişiriz yani , zaten dr sancıların 10 dk da bire inince gel demişti adamcağız yolu hesapladı herhalde gidene kadar 10 dk da 3 olur doğuma alır hemen :))))
walla hera kendı gözümle gördum iyi ders oldu bana
zeynep ya yaşadıkların kötü olmuş ama şimdi herşeye değer kucağında bebişin sağlıklı,o gun çok kızmıştık sana gitmıosun dıe,iyi yaptın,
meral, ekinsu siz doğurmadan ben doğurcam sanırım,
fifoş hala dewam ama hafıfledı sancı,ama ilk ayağa kalktığımda aşağıya doğru bir basınç ve acı oluo,
bıraz önce geçen ay doğum yapan arkadaşımla konuştum,bu belırtışer warsa sen 1 -2 gune doğurursun bende öle olmuştum dedı yawwwww,
kıslar ben korkmaya başladım,doğurcam sanırım