- 20 Mart 2008
- 1.640
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim canım sizler beğenince bizde doğru tercih diyoruz.çünkü özellikle araba konusunda çok düşündük sonuçta rahat ve benim bebek kucağımdayken rahat kapatıp açacağım ve rahat taşıyacağım bi model olmalı die ve sonunda bunu beğendim çok çok kullanışlı almayan arkadadaşlara tek tavsiyem bu model.
canım biz fatih unkapanından aldık alt geçitten bilirmisiniz bilmem bende bilmezdim ama eşim götürdü beni harika bi yer bebişlerle ilgili bu tarz herşey var ve birsürü dükkan yanyana çok çeşit var.biz ordaki pierre cardin mağazasından aldık.fiyatı 420 ytl idi 400 aldık ama internette 450-500 ve hatta 600 civarı.
esracım ben sana kalabalık oluyor demiştim cidden devlet hastanesi gibi eşim nefretedyor.Bir sürü prosedür var ordan oraya koşuyosun.Senin emekli sandığı değilmiydi.ben muayene için 10 ultrason için 10 nst için 5 lira ödüyorum ssk lı fiyatlar.Yoksa bu çileyi ne çekeyim o kadar para versem.İlgi konusunda da tamam öyle çok aman aman ilgili değiller ama niye öyle yaptı açıklamadan anlamadım.Mdem bunca zaman gittin bu doktora bence onda tamamla.Maddiyat sözkonusu olmasa bir de hastane.Ben de direk özele giderdim.Sonuçta artık özel hastane diye bişey kalmadı.Devlet anlaşmalı olunca özeller de devlet hastanesine döndü.
canım arabanın tam olarak modeli nedir acaba?
canım demiştin ama ben bu kadar tahmın etmemiştim,ya emekli sandığına ben 43 ytle muayane ödedim,diğer 2 side 24 ytl tutuomuş,nie öle farklı ki ssk ile emeklı sandığı,ben kazıklandım sanırımkaydirigubbakcemile3neyse gideceği warmış paranın,kendı drmun kıymetını anladım,napalımm bayılacaz artık 3000 ytyı,
mis kokulu kızımla doya doya hasret gideremiyoruz büyük kızım çok kıskanıyor olmadık kıskançlık krizlerine girdi o da daha 2yaşında olduğu için üzülmesini psikolojisinin bozulmasını istemediğimizden pek fazla sevemiyoruz miniğimizi
ama miniğim öyle güzel öyle masum ki 2 meleğim arasında sıkışıp kaldım
ama yine de kızımı emzirirken dünyanın en mutlu insanı olup çıkıyorum
rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
mis kokulu kızımla doya doya hasret gideremiyoruz büyük kızım çok kıskanıyor olmadık kıskançlık krizlerine girdi o da daha 2yaşında olduğu için üzülmesini psikolojisinin bozulmasını istemediğimizden pek fazla sevemiyoruz miniğimizi
ama miniğim öyle güzel öyle masum ki 2 meleğim arasında sıkışıp kaldım
ama yine de kızımı emzirirken dünyanın en mutlu insanı olup çıkıyorum
rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu