ayy pempe sorma ya,giderken çok umutluydum iyi şeyler duyduğum için ama tam bır hayal kırıklığı oldu:çok üzgünüm:,dewlet hastanesınden farkı yok insan kaynıo,43 ytlyı verdık dr u görünce 1.şok:1shok:,benden küçük sanırım,ordakı butun drlar türbanlımı? neyse dedım önyargılı olmayayım,dr un bıkaç soru sordu ama yuzume bakmıo, 2 tane kağıt tutuşturdu elime,bu ne dedım,2 kat aşağıya ıneceksın ultrsona gıreceeksın,sonra 4 kat çıkacaksın nst ye gıreceksın dedı 2. şok bende,:1shok:eşimle bırbırımıze baktık önce ,hadı dedık geldık bı kere para da werdık dewam edelım,düşündum burda karnı burnunda hamilelere eziyet deılde ne bu,neyse 2 kat aşağıya ınddık,demezlermı bunların herbırnıne yenıden para ödeyıp kayıt yaptırcakmışım,24 ytl mi ne,:1shok::1shok:eşim bıraktı elınden kağıtları aldı benı kendı drmuza gidıoruz,bıdahada hastane lafı açma dedı ve çıktık ,benım anlamadığım ssen her hafta 70 ytlmı verıosun,ayda 280 yapar,ayrıca o kadar kalabalık hiç ilgı yok,aşağı ın yukarı çık,benım dr profesor 160 verıorum,herşey kendısınde ultrason,nst ,ölese benım prof ucuza bıle bakıo,anlayacagın bu macereda bıttı,insanın alıştığı huzur bulduğu guven bulduğu dr u gıbısı yok onu anladım:dance:
kızlar sancım amynı regl sancısı gıbı,hanı olmadan önce şiddetlı ağrır ya öle bişey,arada daha şiddetlı oluo sonra hafıflıo,ya meral sende nasıl yok sen dahada öndesın benden,gerçı bende de dün gece yarısı başladı,hala dewam edıo,dr ada dedım sancım war dıe,ondanda dıo sanırım sen kalamzsın 1 ocağa dıesenağlamasenağlama