2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Linay hoşgeldin biz hala bıraktığın gibiyiz, oramız buramız ağrıyo, geceleri uykusuzluk çekiyoruz sabırsızlıkla bebeklerimize kavuşacağımız günü bekliyoruz.. Minnoşunu öpüyorum
 
hoşbuldum arkadaşlar :)

Sheeda canım bu uykusuzlarki ne ki..sen bir de bebekten sonra gör..ama o bile mutluluk veriyor insana :)
 
walla kızlar bu iş yatmakla olmayacak gibi,çok kötu sancım war ya,napcammm benkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

38 e gırdım bugun,38 olanlar warmı sızdede sancı
 
hoşbuldum arkadaşlar :)

Sheeda canım bu uykusuzlarki ne ki..sen bir de bebekten sonra gör..ama o bile mutluluk veriyor insana :)

gece uykusuzluktan sonra sabah eşime kahvaltı hazırlamaya kalkarken bazen zorlanıyorum, o zaman aklıma geliyor bebek olunca nasıl sürekli kalkcam diye. Ama dediğin gibi onun verdiği mutluluk yeter.... uygun bi zamanda bebeğin fotosunu koyarsan seviniriz (flash sakın kullanmayın gözleri için zararlıymış)
 
linay canım hoşgeldin iyi olmanıza çok sevindim işallah senin yaşadığın mutluluğu bizde yaşarız canım
ezra benimde belime ağrılar giriyor sürekli bende yarın 38 oluyorum
 
Esracım, ben 39. haftayı bitireceğim yarın, ama bende öyle sancılar yok güzelim.Zaman tut, süresi gittikçe kısalıyorsa hemen dr. a git.Dinlenmekle geçmiyor anlaşılan.
 
slm kızlar....ooo barcli dogum hikayesini yazmıs linay gelmiş doguran yok hera bebegini emzirmiş gülçin anne olmushihoyyytne güzel yaaaaa...
linay nasılsın canım oglusun nasıl koysana fotosunu ayyyy catlıcaz yaaa 6 bebek var hiç foto yok:sm_confused:
alisha sleeperiniz hayırlı olsun...
esra nasılsın şimdi dogurma bak ocagı bekliyorus senle...
inaysa benide heyecan bastı dogumdan cıkınca yaz bişiyler sekerim gecti montesori de ben ucarım havalara:1rolleyes:
 
benm karın agrılarım oluyor genelde.gecelerıde kalca ve bel agrısı cekıyorum.mıde yanmasnı hıc demıyorum gecmek bılmıyor.
 
aleya cim ayni dertler bende de var ama cok az kaldi sabretmekten baska care yok.Allah hepimize kolaylik versin...baska turlu olacagi yok.
 
Esra nasıl geçti doktor randevün kendi doktoruna devam ediceksin heralde.O kadar ay alışıp da değiştirmek çok zor.Hele ki bir de özel doktorun ilgisine alışıp da hastanedeki doktora güvenmek daha zor.Hayırlısı olsun hakkında inşallah bekler tosbiğin 1 ocağa kadar:)
 
selam kızlar ne güzel ya doğuyo bebişler hergün
ay herşey hep iyi olur inşallah
bebişler anneler sağlıklı olur inşallah
bende doğurmadım daha günlük nst'lerim iyi gidiyo böle biraz daha takip edelim dedi doktorum
annem geldi çok şükür
bne şimdi biraz geçmişi okumayı deneyayim çok yazmışınız nasıl bitircem bilmem
 
walla kızlar bu iş yatmakla olmayacak gibi,çok kötu sancım war ya,napcammm benkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

38 e gırdım bugun,38 olanlar warmı sızdede sancı

ezracim cok mu kötüsün??
eger duramiyorsan dr a git canim ihmal etme aman diyim:1shok:
ben de 38.haftaya girdim benim de agrilarim artti ama dayanamayacak kadar degil.adet sancisi gibi ayni..
 
Sancılar benim de bugün had safhaya ulaştı.Bir de kasıklarıma kramplar giriyor yürürken kasılıp kalıyorum bazen.Bu da yeni çıktı.Hiç olmazdı.Sizde de oluyormu
 
Nazlıcana soralım nazlıcan boşver okuma geçmişi bugüne gel:)Burda acil durum sözkonusu:)Bu sancılar nasıl bir hal alırsa doğum yakın demek oluyor.Hepimizde sancılar başladı.Tırsıyoruz.
 
kasılmalar karnınızın üst kısmında yani göbeğin üstünde olacak göbeğinin üst kısmına elini koyduğunda taş gini sert olur
zaman tuttuğunuzda 10 dakika içinde en az 3 kez olacak
blooms un dediği gibi böle büyük abdestin var gibi de olur baskı hissdedersin
bunlar olmadan direkt nişan ya da su da gelebilir.
yukarıdakiler varsa hemen doktora
 
ya kızlar barclinin doğum hikayesi hangi sayfede söleyiin ya yada lincini yazınşuraya bi zahmet bulamıyorum bitürlü
 
ayy pempe sorma ya,giderken çok umutluydum iyi şeyler duyduğum için ama tam bır hayal kırıklığı oldu:çok üzgünüm:,dewlet hastanesınden farkı yok insan kaynıo,43 ytlyı verdık dr u görünce 1.şok:1shok:,benden küçük sanırım,ordakı butun drlar türbanlımı? neyse dedım önyargılı olmayayım,dr un bıkaç soru sordu ama yuzume bakmıo, 2 tane kağıt tutuşturdu elime,bu ne dedım,2 kat aşağıya ıneceksın ultrsona gıreceeksın,sonra 4 kat çıkacaksın nst ye gıreceksın dedı 2. şok bende,:1shok:eşimle bırbırımıze baktık önce ,hadı dedık geldık bı kere para da werdık dewam edelım,düşündum burda karnı burnunda hamilelere eziyet deılde ne bu,neyse 2 kat aşağıya ınddık,demezlermı bunların herbırnıne yenıden para ödeyıp kayıt yaptırcakmışım,24 ytl mi ne,:1shok::1shok:eşim bıraktı elınden kağıtları aldı benı kendı drmuza gidıoruz,bıdahada hastane lafı açma dedı ve çıktık ,benım anlamadığım ssen her hafta 70 ytlmı verıosun,ayda 280 yapar,ayrıca o kadar kalabalık hiç ilgı yok,aşağı ın yukarı çık,benım dr profesor 160 verıorum,herşey kendısınde ultrason,nst ,ölese benım prof ucuza bıle bakıo,anlayacagın bu macereda bıttı,insanın alıştığı huzur bulduğu guven bulduğu dr u gıbısı yok onu anladım:dance:

kızlar sancım amynı regl sancısı gıbı,hanı olmadan önce şiddetlı ağrır ya öle bişey,arada daha şiddetlı oluo sonra hafıflıo,ya meral sende nasıl yok sen dahada öndesın benden,gerçı bende de dün gece yarısı başladı,hala dewam edıo,dr ada dedım sancım war dıe,ondanda dıo sanırım sen kalamzsın 1 ocağa dıesenağlamasenağlama
 
nazlıcan ya,gözun aydın canım annen gelmiş,iyi rahatlamışsındır,
canım benım karnımın heryerı taş gibi sadece üst kısmımı olacak,bide sancın kasıklarımla belım arasında gıbı,aynen ha oldum ha olcam regl derız ya,öle ağrıo işte,ya ben daha yenı geldım dr dan zaten,ne dieimkı,:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bıde tuwalet ıhtıyacı oluo ama gerçekten boş deil:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
 
X