ekin su senin son adet tarihin ne zaman bende 1 ocak ta yapıcam ama sen benden bir gün önde gözküyosun...
son adet tarihim 27 mart canım seninki de aynı mı
ekin su senin son adet tarihin ne zaman bende 1 ocak ta yapıcam ama sen benden bir gün önde gözküyosun...
son adet tarihim 27 mart canım seninki de aynı mı
benimde 27 mart cnm ultrasonda mı 1 gün önde senin yoksa takvim mi yanlış
slm bacilar cok guzel bir haberlerim var size..az once dr dan geldim..dr ultarsonda bebegime bakti,karnimin icinde adeta oyun oynuyordu dr hersey iyi normal dedi..kan tahlili yapmisti gecen hafta onun sonucu da iyi cikmis cok sukur...ay onu öyle gormek beni cok mutlu ediyor ya..hergun gitsem keske..artik bundan sonra dr karnimdan ultrason yapacakmis oyle dedi...1 ay sonraya randevu verdi...
slm bacilar cok guzel bir haberlerim var size..az once dr dan geldim..dr ultarsonda bebegime bakti,karnimin icinde adeta oyun oynuyordu dr hersey iyi normal dedi..kan tahlili yapmisti gecen hafta onun sonucu da iyi cikmis cok sukur...ay onu öyle gormek beni cok mutlu ediyor ya..hergun gitsem keske..artik bundan sonra dr karnimdan ultrason yapacakmis oyle dedi...1 ay sonraya randevu verdi...
canım yaaa ne kadar sevindim anlatamam herseyin yolunda gittigine sırnaşık şeyben daha kan testimi bile yaptırmadım haftaya umarım bende hayırlı haberler veririm sizlere...slm bacilar cok guzel bir haberlerim var size..az once dr dan geldim..dr ultarsonda bebegime bakti,karnimin icinde adeta oyun oynuyordu dr hersey iyi normal dedi..kan tahlili yapmisti gecen hafta onun sonucu da iyi cikmis cok sukur...ay onu öyle gormek beni cok mutlu ediyor ya..hergun gitsem keske..artik bundan sonra dr karnimdan ultrason yapacakmis oyle dedi...1 ay sonraya randevu verdi...
canım yaaa ne kadar sevindim anlatamam herseyin yolunda gittigine sırnaşık şeyben daha kan testimi bile yaptırmadım haftaya umarım bende hayırlı haberler veririm sizlere...