2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bi de burnum çok kanıo benim aslında bu haftalarda çok görülmüomuş ama benim 2 haftadır kanıo..umarım sizin bi şikayetiniz yoktur ama burnu kanayan varsa benimle paylaşabilir mi??benim bi arkadaşımın 4.ayda 2 kere kanamıştı burnu,kıyas değil ama merak,doktora da sormayı unutmuşum(
 
cnm benimde kanıyo bazen günde 2 kere bile kanadığı oluo
burnumu kaşıyayım o zaman da kanıyo anlamadım gitti
sıcakta çıkma dışarı cnm
 

canim benim cok tesekkur ederim iyi dileklerin icina.s....burun kanamasi arada bende de oluyor canim dr olur bazen normaldir dedi...eger seninki cok oluyorsa mutlaka dr a git canim...asiri kan kaybi tansiyonunu düsürür...dikkat et...

bu arada gobegi cikan var mi kizlar aranizda????jeyyar

hi eger cikan varsa biz de diger arkadaslar gibi gobeklerimizin fotosunu koyariz ,nasil amalaelaelaelaelae
 
günaydın herkese. ekinsucumgünaydın. umarım iyidir bebişler. görsem bir rahatlıycam ki...

kızlar gece çok fena kramp girdi bacağıma. neden olur acaba hala topallıyorum. acısına uyandım gece birden. yorgun falanda değildim hiç anlamadım. hamilelikte olur diye duymuştum ama çok erken değil mi daha ya
 
Günaydın Marsg olabilir evet benimde diz kapağımda kasılma tarzı bir durum olmuştu geçenlerde bir kaç gün sürdü ama sonra geçti.
 
Günaydin Arkadaşlar Hepinize.mutlu Huzurlu Sağlikli Günler Diliyorum.
Kançiçeğim Herşeyin Yolunda Olmasina çok Sevindim.darisi Hepimizin Başina Artik.
Kom'da Hamile Mayo Ve Bikinileri Var Geçen Sene Hamile Bir Arkadaşim Almişti.çeşit çoktu Ama Her Bayii Getiriyormu Okadar çok Hamile Mayosu Bilmiyorum.çok Talep Gören Bişey Olmadiği Için çok çeşit Olmayabilir Her Yerde.
Marsg Canim Endişelenme Benimde Sadece Sağ Bacağimda Tam Dizimde Kasilmalar Oluyor özellikle Uzun Süre Oturup Kalkinca Biraz Yürüyüp Hareket Edince Geçiyor.
 
bel ağrıları kasık ağrıları hamilelikten güzelim.bebek büyüdüğü için oluyor.benim 12+5 oldu galiba.3 ayımı atlattım.ben koldan yaptırıyorum şişlik yok ama morluk var.

balımcığım günaydın,ben işten 5:30-5:45 gibi çıkıyorum,yazamadım canım.inşallah büyüdüğü içindir,bide kendi kendimi arada teselli ediyorum,eğer gelişme olmasaydı kanamam gelirdi diye düşünüyorum.sen maaşşallah 3 ayı tamamlamıssın,ah bide ben tamamlasam.kolundan daha çok acımıyomu yaa,kendin yapmıyomusun,ben göbekten kendim yapıyorum.rahat ama çok acımıyo,ilerde karnım gerilince bacaktan yaparım ama koluma kendim yapamam.ben hemşireye karnım çok şiş benim demiştim,bana dediki kan sulandırıcı iğne yapıyosun ya damarlar genişlediği için şişlik yapar dedi.ilk zamanlar benim karnımda mosmor olmustu ama şimdi o kadar deil canım.
 

Nazlıcan , aynı günde olacak diye bir şey yok:))) Bebek ne zaman isterse o zaman doğuyor.
Benim dr.um doğal doğum yani normal doğum olması taraftarı.Size onun sitesini de yazayım, bir inceleyin.Normal doğumdan korkanlar için özellikle.www.dogaldogum.com

Ben herhangi bir problem olmazsa normal doğum istiyorum, en kötü ihtimal epidural olabilir. Ama sezeryan hiç cazip gelmiyor, bebeğimi doğduğu anda kucağımda hissetmek çekilen tüm acılara değer bence. Zaten doğum için belli bir süre veriyor dr.lar. O süre geçtiğinde hala doğum başlamadıysa istesekte istemesekte sezeryana alıyorlar.
 
günaydın cemre.ben ilk önce sağlık ocağında yaptırıyordum koldan daha iyi olur dediler.bacaktan çok acıtır dediler.şimdi eşim yapıyor iğneyi ben yapamıyorum kendi kendime.göbektende hiç denemedim.
benim morluklarda hiç azalma yok.evden dışarı bile çıkmıyorum insanlar canımı sıkıyor.geçenlerde birisi dediki koluna ne oldu kocandan dayakmı yiyorsun yoksa dedi.yani daha neler.senin kanın zehirlide dediler,bu kolla nasıl çıkıyorsun dışarıya dediler.sorun bendeymiş başıma kakar gibi bunuda dediler.yani hiç kimse destek olmuyor ne kadar can sıkıcı laf varsa söylüyorlar.
 
Balım,Cemrem, Nmy hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum. Umarım hepiniz için herşey yolunda olur. Kalbimiz sizlerle arkadaşlar.
 
evet yaa 2009 da doğsa ne iyi olur yılbaşı akşamı doğuruyomuşum :roflol::roflol:

Evet arkadaşlar, üçümüzünde doğum günü aynı olacak gibi.1 Ocak ...sırnaşık şey
Ama ben açıkçası, o akşam doğum yapacak olursak , telaşı düşünmek bile istemiyorum.Düşünsenize dr. u çağırıyoruz, hemşireler deseniz öyle, tam yılbaşı akşamı bize ne yaparlar acaba:roflol::roflol:
Her şey bi tarafa 2009un ilk bebekleri olacak sonuçta o gün içinde doğanlar, yaş kaybı yuok, sene kaybı yok:roflol::roflol:
 

canım ya... bak nasıl sinirlendim şimdi.

ne cahil insanlar var böyle. sen bakma güzelim kimseye ne çektiğini bir sen bilirsin birde milletimi dinliyceksin. boşver ver ağızlarının paylarını sussunlar . sinir oluyorum böyle anlayışsız insanlara ya. kızlar üçünüzde moralinizi yüksek tutun nolur. bizden çok daha fazla emek veriyorsunuz bebişleriniz için.
 
Waterfull marmaristesin herhalde, ay ne güzel denize girer çıkarsın her gün , bende tatil için gelmiştim merkez kısımlarında deniz güzel değil ama içmeler çok güzel, birde yat turu ile etraftaki koyları dolaşmıştık çok güzel koylardı. Aklıma geldi şimdi bak canım denize girip yüzmek istedi ..
 

teşekkürler.ben alıştım zaten takmıyorum.ilk zamanlar canım sıkıldı ama.şimdi evimde ben bebişim vakit geçiriyoruz.zaten ailemde destek onlar anlıyor sağolsunlar.
 
günaydin kizlarr dün doktora gittim yavrumu gördüm hersey yolunda sükür yavrum kipir kipirdi kalp atislarinida duydum dr. yavrumun 11 haftalik oldugunu söyledi dogum tarihi 20 ocak dedi :))
 
mrb arkadaşlar işlerin yoğunluğundan bir iki gündür gelemedim umarım herkes iyidir,herkese güzel ve rahat günler diliyorum,
 
teşekürler nmy.bacaktan yaptırmak istemiyorum şimdi deniz mevsimi bildiğin gibi.en iyisi göbekten ama korkuyorum ondanda.neyse denerim artık.bir ilaç varmış morlukları geçiriyormuş ondan almayı düşünüyorum.3 günde geçirirmiş.
 
cidy gözün aydın
ya benim hesaplarıma göre 9 haftalık ama benim bebiş ne zıpklıyordu ne bişey sadece kalp atışalrını duymuşdum, bugün gidicem testleri almaya bakalım hareket olucakmı, allah herkesinkini sağlıklı versinde oynarlarda zıplarlarda. :)))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…