2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

valla bir yere bastım marsg e ulastırıldı yazdı ne oldugunu anlamadım ama sanırım arkadas listeme eklendi listemdeki tek arkadas:dance:
ama sen zaten arkadasımdın:roflol:
Şeniz

:roflol: valla bende eklemişim sende benim tek arkadaşım oldun :roflol:
 
benim 13 hafta bitti . banada hiç hamile değilmişim gibi geliyordu ama bebişi kocaman olmuş görünce artık hamile olduğumu daha çok hissediyorum. sen kaç haftalıksın ?

maaşallah siz bizden büyüksünüz:)) biz daha küçüğüz teyzesi,8+2 günlüğüz biz.sen daha tecrübelisindir,kasık ağrıların varmıydı,benim c.tesiden beri kasığımda ve genital bölgemde ağrı var,sanki bişey batıyo,kramp giriyo,bende korkuyorum.mide bulantım yok,sadece yorgunluk oda sıcaktan oluyo galiba,akşamları eve gelince uykum geliyo,sanki hamile değilmişim,bebek gelişmiyomuş gibi geliyor.benim 2 tane bebeğim karnımda öldüğü için yine aynı olucakmış gibi geliyor bana.heralde bende siz gibi 13 haftalık olurda hareketlerini görürsem inanıcam.karnın şiştimi canım?
 


Canım çok üzüldüm önceki bebeklerin için . bende çok nadir sancılar oldu ama olmadı desem yeridir ama ağrısı olan arkadaşlar vardı ben seni yanlış yönlendirmek istemem. Daha tecrübeli arkadaşlar var eminim onlar sana daha iyi cevap verirler. hangi dönemlerde kaybettin bebeklerini canım?
Karnım çok az çıktı bende önceden de göbek olduğundan pekde farketmedi :)
inşallah bu hamileliğin sağlıklı geçer canım
 

yaa belki bu durum normal ama benim öncekiler problemli olunca korkuyorum işte.iş yeri doktorumuz,senin gebeliklerin riskli rapor al dinlen yat diyor,en azından 12 haftanı geçir dedi ama,babamızın işi deilki olmuyo işte.ilk bebeğimi 10 haftalıkken,ikinci bebeğimi 8 haftalıkken kaybettim.bende kan pıhtılaşması varmış o yüzden ölüyormuş,bebek gelişmediği için,yani kan gitmediği için ilerlemıyo ve ölüyor.doktorumu değistırdım.bu doktorum bildi kan pıhtılasması oldugunu.hergün iğne yapıyorum kendime kanı sulandırmak için,hayırlısıyla bebeğimi bi elime alsam.benim her dönemim riskli ama,ben bi görsem büyümüş halini,hareketlerini biraz daha rahatlıcam,3 ayı atlatsak çok iyi olucakta.cinsiyetiniz belli olmamıştır dimi?çalışıyomusun canım?
 

merhaba cemrem.daha önce bende iki düşük yaşadım.şimdi üçüncü hamileliğim.kan pıhtılaşması var senin gibi bende hergün iğne kullanıyorum.clexane 0.2 ml.sen hangi iğneyi kullanıyorsun.inşallah 3.ayı atlatırsın.bende sürekli tedirgindim doktorum artık üzerinden at bu psikolojiyi dedi.sende canını sıkmamaya çalış atlatırsın bugünleri inşallah.
 


bugün doktorum megadyn draje verdi bana şeker gibi yutarsın dedi. bide onu deniyim bakalım.
 
Cemrem
üzülme Balım'ın dediği gibi canını sıkmamaya çalış. Bak en azından sebebi biliniyor ve tedavi görüyorsun. Benim bir arkadaşım 4 kez düşük yapmış gitmediği dr kalmamış nerdeyse sebebini bulamıyorlar malesef. Bu arada bizim cinsiyet belli değil daha bende evdeyim çalışmıyorum.
 
 
kızlar çok üzgünüm ama 12-13 haftalık olanlar yani ocağın ilk 5 günü doğuracaklar siz çok büyük bir ihtimalle aralık annesi olacaksınız.çünkü çoğunuzu doktorlar sezeryana alır ve sezeryan 5-7 gün daha erken olur beklenen doğum tarihinden.tabi normal doğum yapacaksanız normal gününüzde olur muhtemelen.
 
ekin su senin son adet tarihin ne zaman bende 1 ocak ta yapıcam ama sen benden bir gün önde gözküyosun...

dün gece sordun ya bana bebişinin boyu kaç die bende yazıları okuduktan sonra farkettim baş popo mesafesi 6 cm baş ayağıda sölmedi drumuz
 
kızlar en büyük hatayı yapıyorsunuz bebeklerinizi asla kıyaslamamalısınız.siz bebekler doğunca ne yaparsınız kim bilir.her bebek ve her annenin vücut tipi farklıdır.her bebeğin genetik yapısı farklıdır .kıyaslamayın bebeleri doktorunuz normal dediyse bitmiştir.
 

güzelim kıyaslamadık ki bana sordu bende cvp verdim....hem ben yanlış anlamama rağmen içimde bir şüphe oluşmadı yani ekinsunun 9 cm benimkinin 6 cm olmasını mesela ben kafama takabilrdim ama bence güzel bi konuya değinmiş arkadaşlarımız ben başa popo mesafesi olarak hatırlamadım onu sadece boyu sandım sonradan yazılanları okyunca drun sölediği geldi aklıma hatırladım....a.sa.s.
 
bugün ikili testimin sonucunu aldım.negatif.
b-hcg değerim 27 yani 50'nin altında.bu durumda erkek olma olasılığı fazla bakalım.doktor 4 temmuzda kontrole çağırdı.inşallah o zaman belli olur cinsiyeti.allahtan sık sık çağırıyo kontrole.bazıları ayda bir gidiyolar.ne yaparım ben 1 ay görmezsem bebişimi:1no2:
 

bu kaçıncı erkek. kız haberi alamadık daha ben veririm müjdeyi inşallah :roflol::roflol:
 
bu kaçıncı erkek. kız haberi alamadık daha ben veririm müjdeyi inşallah :roflol::roflol:

inşallah.inanırmısın benim çevremdeki tüm hamilelerinde bebekleri erkek olacak.eşimde diyordiki bizimki kız olsun farklı olsun diyordu.ama bilmiyoruma artık şimdilik erkek gibi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…