2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

sizin epey bi geçmışınız warmış bu saatten sonra olmaz zaten,kuyruğuna gelmişiniz.sağlıklı olsunlarda,herşey boş:CüvCüv:

nazo sen nerelıydın bacım ya,burdan bı izmır yollayalım sana ,yada gel burda doğur:lepi:

eşimin suçu yok canım enden kaynaklanıyor kimsenin yaptığını beğenmiyorum içime sinmiyor . eşimde çok kızıyor ama adamcağız bıktı artık

ay canım anlarım seni sana diyorum ama bende farklı değilim 9 yıllık evliyim ama hala bi kadınınişini beğenmedim aldıklarımdan. eşiminkinide beğenmem ya o yapıyor beni yormamak için arkasından rötüşluyorum herseferinde ruhumda var temizlik öyle çok titiz değilim ama mutfak banyo felan hijyen olacak sürekli yani
ama sen yorma kendini

beklerız kızlar buyrun gelın

tülin ben şimdi 37 deyım haftya 38 hafta olcak,1 ocakta da 39 haftaya gircem,dr eğer problem olmazsa beklerız 39 haftayı dedıde,önemlı olan kızımın beklemesi,bak barçlı 38 haftada doğurdu,kordonu boynundaymış risklı olur dıe aldılar hemen

kııız unttunmu diyarbakırdayım asker kocişim yüzünden
aslen salihliliyim ama hep bir ayağım izmirdeydi.orda okudum ben asli memleketim sayarım orayı her yaz gelince hep gezmeğe alışverişe takılırım izmire.zaten nilsunun okulu olmasa oralarda doğururdum ama buralara mecburum kuzumu bırakıp gelemem oralara ,siz bana gönderin havasından

bende öle walla bak uykum var ama sohbet tatlı gidemiyorum
esra cım adamcağız süit oda süprizi de yapmış ama onu yanlız bırakıp bize geliyor bu kız bizi cidden seviyor :)))))))))))

nazo sen bugunkü görevını yerıne getırdınmı bakiim
filiz sende canım allah boş duranı sewmez,hadı pamuk eller basın bakim butona bana oy werın ,:jeyyar::jeyyar:
bellı bı puana gelmeden ben puan weremıom ya,geçersız oluomuş,adam yerıne koymuolar bizi:enbuyukkk:

gece bu saate kalınca acıkıyorum bütün yemek sitelerini geziyorum ...ayyy az kaldı az neler yicem neler...zaten 500 gr vermişim 7,5 aldım toplamda....hastaneye de eve de gelcek olanları haraca bagladım herkes 5 kg tatlı getircek:))

nerden veriliyo puan anlat bakim....zaten doguma kadar 50 nin altı olanlara sınıf tekrarı varmıs benim 70 küsürlerde:))

ay ben bugün 4 kez sana puan vermeyi denedim sana veremiyorum hala en son verdiğimin üstünden 20 kişi olması gerekiyor ya hala dolduramadım onu aynı şey filiz içinde geçerli canım dolsun deniyorum habire ben

nazocum unutmadım hemşom,dbakır muhabbetı yaptıkya,ama memleketı hatırlayamadım,bi daha olmass:asigim:
ya bu filiz sureklı ezıyet edıo adama doğurcam die,adamı strese sokuo,bak adam neler yapıokötükedihüso korkulur montesorıden

monte şu mesajların sağ üst köşesindeki teraziye tıklayıp puan veriyon canım beğendiğin yazıya istersen not da yazabiliyon.günde 10 kişiye puan verebiliyosun birde birine puan verince farklı 20 kişiye puan vermeden aynı kişiye tekrar puan veremisun bende dün öğrendim ayrıntıları

filizcım,mesajın üstunde kötü içerık yazıo ya onun yanında zor görünsun dıe bır terazı yapmışlar,oraya tıklıosun benım herhengı bır mesajtan,katılıorum dıe işaretlıosun puan vermış oluosun,banada dun zeynep söledı,hiç haberım yoktu,sınıf tekrarını geçtım 500 puana bulaşık makınesı werıolarmış hedefım buyuk:jeyyar::jeyyar:

nazo bu ne ya,20 kişi olmadan werılmıo,puan alınmadan werılmıo,oynamıom ben vazgeçtım,klava:
kim koyuyo bu kuralları ya:enbuyukkk:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…