2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ay çok üzülüyorum sana ya kocişe de anlattım dya o da hadi ya yazık kızcağıza hamileyken ne zordur dedi.ay sen doğrunca yemekten mide fesatı geçirirsin kız.sakin sakin ye tamammı cokacimcoook

sus kııız şimdi rtük görcek bak beğenmiyo kuralları diye kaşınma akşam akşam :roflol::roflol::roflol:

sende bendensin demekki bende mutfağıma girilmesinden pek hoşlanmıyorum . banyoyuda maalesef hala çamaşır suyu ile dezenfekte ediyorum . millet yalap şap iş yapıyor birde sinirlendiğinle kalıyorsun benimki tırnağın varsa başını kaşı oluyor. yoksa allah razı olsun eşim yardıncı olmaya çalışıyor. ben şimdiden lohusalık dönemini nasıl atlatacağım diye düşünüyorum .annem huyumu biliyordakayınvalidem biraz şarsız şurtsuz yandım yani : ((

sus kııız şimdi rtük görcek bak beğenmiyo kuralları diye kaşınma akşam akşam :roflol::roflol::roflol:

dur ya belkı sesımı duyarlarda,tabandan al sana 100 puan deyıp kıyak geçerler,boşunamı ağlıom ben:jeyyar::jeyyar:

tülincim sanada ii geceler ,sen bızı takıp et,bakalım sıra kımde

montesori bu saatlerde bende acıkıyorum bir tane grissini yiyorum yoksa midem kazım kazım kazılıyor midemin sesinden uyuyamıyorum

bana drum doğumdan iki ay sonra geleceksin şekerine bakacağız dedi sana bişey dedilermi?

kız filiz okumuon mu hem ben hem nazo yazdı nasıl puan vereceğini,bak hala 20 puandayım wermemişsin,hadı güzelım 21 olcam senı beklıomdelikafaduldendelikafadulden

bende sen gibiyim ubb...ben logusayken yatagımda yatıcagımı hiç sanmıyorum ...mutlaka birilerinin arkasından rötüş yaparım...

aynen canım bende gelemem öle şeye evde ençok kullandığım şey domestos bulaşık makinasına bile eklerim azcık.mllet nefret eder ben bayılırım çamaşır suyu kokusuna.birde böle temizleyince seyrederim temizlediğim yerleri resmen içim rahatlar terapi olur bana.walla insan neyse o oluyo lohusalıkta bile.ben eve gelince daha oturmadan ortalığı toplamaya girişip annemden fırça yemiştim nilsunun doğumunda

kız ne 5 kilosu herkes bes kilo getirck 50 kilo eder veririm yarısını kardes nolcek...
bana doktor dedi ki dogumdan sonra sekerine 2. saatte bakcaksın 140 ın altında olması gerek üstündeyse problem var demektir...
doru diye bir arkadas vardı sekeri çok yüksekti dogum yapar yapmaz normale dönmüş şeker neler yiyomus neler sekeri 110 filanmıs...onun öyleyse bizde hiç kalmaz...

walla werıom werıom hepınıze ama sayan yok kı,neyse kendılerı bilirler:çok üzgünüm
benım yavas yavas pilim bitıo,dışardada harıka yağmur war ne güzel uyunur,filizcım uyumuş zaten bakmayın onun enerjısıne,zaten delıksız uyuyomuş bıde gecelerı,kıskandımklava:

bende sen gibiyim ubb...ben logusayken yatagımda yatıcagımı hiç sanmıyorum ...mutlaka birilerinin arkasından rötüş yaparım...

ben kanama geçiriip hastaneye gidiyordum dr bebeğin iyi yatıp dinleneceksin diyordu eve gelip cam siliyordum.

artık doğurduktan sonrada elimize birer kova birer bez oda oda dolanırız milletin peşinde

işin kötü tarafı bizde lohusa kırk gün yalnız bırakılmaz .kayınvalidem artık hülya doğursun hergün ondayım dedibende öyle hergün uğraşamam falan deyince bende anneni alır gelirim dedi.dün temizlik yaparkende peşimdeydi . sinier oldum görüyor sildiğimi sildiğim yerlerde dolaşıyor o dolaştı ben sildm. birazda ondan fazla yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…