- 24 Ocak 2008
- 1.820
- 3
gece bu saate kalınca acıkıyorum bütün yemek sitelerini geziyorum ...ayyy az kaldı az neler yicem neler...zaten 500 gr vermişim 7,5 aldım toplamda....hastaneye de eve de gelcek olanları haraca bagladım herkes 5 kg tatlı getircek:))
filizcım,mesajın üstunde kötü içerık yazıo ya onun yanında zor görünsun dıe bır terazı yapmışlar,oraya tıklıosun benım herhengı bır mesajtan,katılıorum dıe işaretlıosun puan vermış oluosun,banada dun zeynep söledı,hiç haberım yoktu,sınıf tekrarını geçtım 500 puana bulaşık makınesı werıolarmış hedefım buyuk:jeyyar::jeyyar:
nazo bu ne ya,20 kişi olmadan werılmıo,puan alınmadan werılmıo,oynamıom ben vazgeçtım,klava:
kim koyuyo bu kuralları ya:enbuyukkk:
ay canım anlarım seni sana diyorum ama bende farklı değilim 9 yıllık evliyim ama hala bi kadınınişini beğenmedim aldıklarımdan. eşiminkinide beğenmem ya o yapıyor beni yormamak için arkasından rötüşluyorum herseferinde ruhumda var temizlik öyle çok titiz değilim ama mutfak banyo felan hijyen olacak sürekli yani
ama sen yorma kendini
sus kııız şimdi rtük görcek bak beğenmiyo kuralları diye kaşınma akşam akşam :roflol::roflol::roflol:
sende bendensin demekki bende mutfağıma girilmesinden pek hoşlanmıyorum . banyoyuda maalesef hala çamaşır suyu ile dezenfekte ediyorum . millet yalap şap iş yapıyor birde sinirlendiğinle kalıyorsun benimki tırnağın varsa başını kaşı oluyor. yoksa allah razı olsun eşim yardıncı olmaya çalışıyor. ben şimdiden lohusalık dönemini nasıl atlatacağım diye düşünüyorum .annem huyumu biliyordakayınvalidem biraz şarsız şurtsuz yandım yani : ((
dur ya belkı sesımı duyarlarda,tabandan al sana 100 puan deyıp kıyak geçerler,boşunamı ağlıom ben:jeyyar::jeyyar:
tülincim sanada ii geceler ,sen bızı takıp et,bakalım sıra kımde
bende sen gibiyim ubb...ben logusayken yatagımda yatıcagımı hiç sanmıyorum ...mutlaka birilerinin arkasından rötüş yaparım...
aynen canım bende gelemem öle şeye evde ençok kullandığım şey domestos bulaşık makinasına bile eklerim azcık.mllet nefret eder ben bayılırım çamaşır suyu kokusuna.birde böle temizleyince seyrederim temizlediğim yerleri resmen içim rahatlar terapi olur bana.walla insan neyse o oluyo lohusalıkta bile.ben eve gelince daha oturmadan ortalığı toplamaya girişip annemden fırça yemiştim nilsunun doğumunda