- 24 Ocak 2008
- 1.820
- 3
nazlıcan benim bebek çok hareketli.ya da ben öyle olduğunu sanıyorum hareket ederken canım çok yanıyor bazen belime ağrı giriyor.karnım sertleşiyor.bebek kasılmasını nasıl anlarız
ıyıyım ezra benımde sat 31 mart ama ılk basta bır hafta gerı oldugundan dr onu baz alarak tarıh verdı.aslında sımdı onde gıdıyo 2 hafta kılosu.ama dr ılk kontrole gore olur dıyor.galıba bızım senle aynıydı tarıhlerımız.
ay esra Allah iyiliğini versin ben 1 saattir okucam diye paraladım kendimi şu nu daha önce yazaydın ya :)))))))))))
ızmırlı dogum yapanlardan cınarlıda yapan varmı kzlar.galıba bunu ızmırlı olarak sen bılırsın ezracım.
kızz sende sorsana bıze ,özet geçın bana dıe,
sen nerdeydın hiç yoktun akşamdan berı,
bende rtüğe takıldın yıne sandım:roflol::roflol:
oooooooo nazlıcan bayagı yogunmussun...bende severim aynı gün yada iki gün üstüste misafiri zaten pasta börek kalıyo kolay oluyo benim taktik sende de var...ama eşimi tembihlerim bak bir gün önce de filancalar bizdeydi deme diye...nazlı nilsu kaca gidiyo....
bugün gündüz meraktan öldüm ya topiğe bakamadım diye.benim komşularımla günüm var doğurmadan alyım sizi diye bugüne planlamıştık.öğleden önce bebeğin uyku setini ve yatağını ütüledim düzenladim
öğleden sonra misafir ağırladım akşamüstü ortalığı topladım ve gece de bi posta daha misafir ayarladım.kızımın öğretmenin eşi ile eşim aynı yerde çalışıyor.onları daver etmiş eşim aynı gün olunca hem kolay hem yorucu oldu.aynı ikramları akşamda koydum iyi olduda ben bittim ya bi de meraktan çatladım ekinsu mesaj atmış telden linayla burcu doğuruyo diye anca mutfağı toplayıp oturabildim
bu arada bugünkü nst iyi yani bugünde kaldı kuzucum karnımda yarına hayırlısı sıkmadım inşallah günümün nasıl geçtiğini anltırken
nazlıcan esra dogru diyo söyleseydin özet gecerdik....
kızlar benim popomu kedi tırmalamıs gibi ama minik bir kedi sizde de var mı:))
maşallah kızz sen her an doğurabılır durumda deılmıydın anacım,bu ne hız bu ne koşturma,pardonda hangı arada derede sen nst ye gittin fırsat bulupta
koçış tasarruf yapıo sanırım bı ikramla 2 misafır:jeyyar:
senın avean vardır sanırım banda atarmısın özzelden ,haberleşırız barı ordan,senı sıkı tutmak gerek:roflol:
evet bızım nasıpse acıl bırsey olmazsa orda artık..bu saatten sonra baska dr arayamam.cunku drum ordakı anestezı grubunu onerıyo.orda yapıyo.bızde mecburen parayı bayılmaya daha dogrusu kazıklanmaya hazırladık kendımızı.