2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

nazlıcan benim bebek çok hareketli.ya da ben öyle olduğunu sanıyorum hareket ederken canım çok yanıyor bazen belime ağrı giriyor.karnım sertleşiyor.bebek kasılmasını nasıl anlarız

bebek kasılması derken doğum kasılmasını soruyorsun sanırım.karnın üst kısmı yani göbeğinin üst tarafı sertleşiyorsa ve bu 10 dakikada 3 kez olacak kadar sık ve 30 saniyeden uzun oluyorsa doğum kasılmasıdır ve bebek kasılmaz canım.rahim kasları kasılır.içerde yeriiyice daraldığından sen hareketleri daha sert hissediyorsun birde karnın iyice gerildi ondan.zaten çok hareketli olması da çok iyi demek

ewet aynı canım. 31 mart satım,benımde tobığım 2 hafta önde gidıo,pzatesı 3700 gr 51 cm di, 38. haftada alabılırız demıştı dr, ama ben bi problem olmasa 1 ocağa kadar beklemek istıorum en azından 2009 olsun die,
sen nerde doğum yapacaktın,biliosun izmırden 2 arkadaş doğum yaptı bizden

bugün gündüz meraktan öldüm ya topiğe bakamadım diye.benim komşularımla günüm var doğurmadan alyım sizi diye bugüne planlamıştık.öğleden önce bebeğin uyku setini ve yatağını ütüledim düzenladim
öğleden sonra misafir ağırladım akşamüstü ortalığı topladım ve gece de bi posta daha misafir ayarladım.kızımın öğretmenin eşi ile eşim aynı yerde çalışıyor.onları daver etmiş eşim aynı gün olunca hem kolay hem yorucu oldu.aynı ikramları akşamda koydum iyi olduda ben bittim ya bi de meraktan çatladım ekinsu mesaj atmış telden linayla burcu doğuruyo diye anca mutfağı toplayıp oturabildim
bu arada bugünkü nst iyi yani bugünde kaldı kuzucum karnımda yarına hayırlısı sıkmadım inşallah günümün nasıl geçtiğini anltırken

benım dr cınarlıya yonlendırıyor canım.orda olacak 3 ocak dedı.benımkıde su an 2300 gr.37.hafta sata gore ama .dr dedıgım gıbı ılk kontrolu baz alıyor 36 sın su an dıyor.38.haftada alırız dıyor.ınsallah senın tosbıkte bekler ocagı.ama cok takıntı yapma nasıp .belkı beklemez kuzucun.

nazlıcan esra dogru diyo söyleseydin özet gecerdik....
kızlar benim popomu kedi tırmalamıs gibi ama minik bir kedi sizde de var mı:))

ızmırlı dogum yapanlardan cınarlıda yapan varmı kzlar.galıba bunu ızmırlı olarak sen bılırsın ezracım.

hera wardı, 2 gün önce doğum yaptı bizden,o smrnaya gıdıodu ama acıl oluunca dr nu aramış oda o an çınarlıda doğumda olunca oraya gel demiş,orda yapmış doğumu epidural,ama dr funda hanımdı sanırım smyrnadan,

geçen ay benım okuldan arkadaşım çınarlıda yaptı, dr u dışardandı, çınarlıyı daha iyi beklıodum ama o kadar paranın karşılığıda çok da özel hastane gıbı hıssetmedım dedı

sen ordamı düşünuosun

oooooooo nazlıcan bayagı yogunmussun...bende severim aynı gün yada iki gün üstüste misafiri zaten pasta börek kalıyo kolay oluyo benim taktik sende de var...ama eşimi tembihlerim bak bir gün önce de filancalar bizdeydi deme diye...nazlı nilsu kaca gidiyo....

kızz sende sorsana bıze ,özet geçın bana dıe,
sen nerdeydın hiç yoktun akşamdan berı,
bende rtüğe takıldın yıne sandım:roflol::roflol:

ay ne bilim ben girdiğimde sorcak kimse yoktu bende daldım okumaya
sahiden esra KK ya girerken bu gece aklıma gelmedi değil acaba bende ceza felan aldımmı diye :roflol::roflol: çok utanmazıdım anacım yok gogleden bak falan:roflol::roflol::roflol:

bugün çoook yoğundum çok yoruldum.evet ya iyi oluyor ama bende sölememem gelenlere ay artıkları ikram etti diye düşünmesin diye hatta nilsuya bile tembihlerim bak ağzından kaçırma diye.nilsu ikiye gidiyor canım

evet bızım nasıpse acıl bırsey olmazsa orda artık..bu saatten sonra baska dr arayamam.cunku drum ordakı anestezı grubunu onerıyo.orda yapıyo.bızde mecburen parayı bayılmaya daha dogrusu kazıklanmaya hazırladık kendımızı.

maşallah kızz sen her an doğurabılır durumda deılmıydın anacım,bu ne hız bu ne koşturma,pardonda hangı arada derede sen nst ye gittin fırsat bulupta

koçış tasarruf yapıo sanırım bı ikramla 2 misafır:jeyyar:

senın avean vardır sanırım banda atarmısın özzelden ,haberleşırız barı ordan,senı sıkı tutmak gerek:roflol:

nazlıcan esra dogru diyo söyleseydin özet gecerdik....
kızlar benim popomu kedi tırmalamıs gibi ama minik bir kedi sizde de var mı:))

:roflol::roflol:ne kedisi be canım kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
zaten senin şu nst yalanına da öldüm gülmekten kızım sen ne tuhaf hamilesin be :roflol::roflol::roflol::roflol:

herkese iyi geceler
tribünden sahaya inmek zor oldu oku oku ancak bitti
bugün iki bebişimiz birden olmuş. insan duygulanıyor. dün sohbet ediyorduk bugün bebeklerini kokluyor linay ve barcli

zeynepten haber yok değilmi ? belkide oda kavuştu yavrusuna

dünh berbat bir gece geçirdim sürekli kasıklarım ağrıdı eşim bir ara gözünü açtı istersen dr gidelm dedi

ben yok diyince istifini bozmadan uyumaya devam etti. bugünde ara ara sancılarım oldu resmen beni korku sardı bebeğim daha ço9k küçük işallah süpriz yapmaz : (
marsg prensesinin yatağı çok güzel olmuş işallah içinde iyi günlerde yatar
blooms sen kırmızılı hatunun döneceğine emin misin?

montesori benim doktorumda tokluk ölçümlerinin bir saat sonrasını baz alıyor ilk hafta ben iki saat sonrakileri ölçmüştim kabul etmemişti bir hafta boşu boşuna parmaklarımı delmiş oldum .bu arada özel odan hayırlı olsun

nst ye komşuları yolcu edip makineye bulaşıkları dizdikten sonra kociş geldi hemen o arada gittik canım.eve gelince zaten yarım saat geçmeden ikinci posyta geldi.benim kocişim tasarruf kelimesinin anlamını bilmez şekerim ne yazıkki bana kolaylık oldu bi taşla iki kuş misali :sm_cool:
özelden yazıyorum avea nomu tümkamu benimki canım

sagol ubb ...sana da gecmiş olsun yaw bende hiç şikayet yok tık yok masallah hamile oldugumu bile anlamadım 9 ay....ben cok sevdim hamileliği aclıgım dısında:))

walla ben son anda fikir deiştirdim,benımkıde te ege sağlıkta yaptırıo,1300 ytl gecesı,allah korusun 2 gece kalsam çıkamıcam hastanede bıde dr parası ayrı,bızden barçlı ve pempe panter wardı,onların o kadar uygunkı sezaryen fiyatları,herkeste delıısın o kadar para verıosun deyınce,bende bı cesaret deiştırcem walla,tüy mü dikecekler bana 3000 ytl ye,herkes nasıl doğuruo çatır çatır bende öle doğurcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…