2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

nazlıcan dün gece benide çok güldürdün .

birde site sorumlusunun kanal d de star tv reklamı olurmu demesi bana tebessüm ettirdi sonuçta ikiş kanalın sahibide aynı ve birbirlerinin reklamını çok güzel yapıyorlar : )

dimi ubb o bana da tuhaf geldi birde kıyaslama çok saçma hadi onlar tv kanalı da forum sitesiyle alışveriş sitesini nasıl kıyaslıyor ona şaşlırdım
bu arada geçmiş olsun geçtimi kasık ağrın canım

cok haklısın vallahı oyle .bız ızmırde oturmuyoruz o yuzden allah korusun acıl bırsey olursa bızde gelemıcez tabı oraya.bakalım artık hayırlısı.su an cınarlı ucretını ındırmıs.900 yapmıs.drda 1.5 alıyomus.tabıbler odası fıyatıymıs bu.

montesorı alemsın ya demek çok sewdın hamılelığı,sen ara werme bacım hemen 2. yıde yap o zaman
tamam at bakalım nazocan ,benımde tüm kamu ,beleş konuşuruz artıkdelikafaduldendelikafadulden

ubb geçmış olsun canım,fazla yoruldusan ağrın olabılır,dınlen bence

sagol ubb ...sana da gecmiş olsun yaw bende hiç şikayet yok tık yok masallah hamile oldugumu bile anlamadım 9 ay....ben cok sevdim hamileliği aclıgım dısında:))

öyle deme dün geceye kadar bende aynısını diyordum arkadaşlar regli sancısı gibi sancılar oluyor dediğinde ben içimden maşallah bana diyordum dün gece maşallahı gördüm bir ara allahım eğer bu doğum sancısıysa bana işaret gönder demeye bile başladım okadar yani

cok haklısın vallahı oyle .bız ızmırde oturmuyoruz o yuzden allah korusun acıl bırsey olursa bızde gelemıcez tabı oraya.bakalım artık hayırlısı.su an cınarlı ucretını ındırmıs.900 yapmıs.drda 1.5 alıyomus.tabıbler odası fıyatıymıs bu.

aaa nerdeydınkı sen,ben izmır dıe bılıodum,allahtan indirmişler yanı,warya çok paracı bu drlar, herşeyın hayırlsı canım ya,

teşekkürler

bugünde ara ara oldu sancılarım pazartesi kontrolüm var tabii pazartesini beklemeyi becerebilirsem.

dün temizlik yapmıştım belkide ondan olmuştur bugün ütü vardı korkudan yapmadım
: (

kaydettim esracım konuşuruz beleşten
ubb ne temizliği şekerim ya kocişin yapsın ya kadı al karnın burnunda senin neyine temizlik hiç olmadı pis kalsın güzelim

ezra sen ocakta olsun dıyosun ama bebıs o zamana kadar cok kılo almıs olacak.4 u gecer.ırı yapılımısınız sızde esınle

walla bilemıom bulur sanırım kılosu,eşim 1 80 cm 70 kılo ben 1 65 hamılelıkten önce 58 kg dum,ikimızde zayıfız ama benim eşimde 4 kg ya yakın doğmuş benımde kardeşım tombık doğmuş,ama şimdi nasıl cılız,dr un deiğine göre bebeğim iyi beslenmiş,aldığım kılo ona yaramış,banada pek kalcak gibi gelmıo ama ocağa,hayırlısı artık

evet ya sagolsunlar baya ınmıs fıyatları...
bız adadan gelıyoruz oraya kontroller ıcın.o yuzden kendı drumuzada 2 yıldır da gıdıyoruz.tedavı ıcın falan tam 2.5 yıl oldu nerdeyse. oyuzden dogumuda ınsallah onla olsun dıye artık napalım

ben çıkıyorum kızlar.gece oldumu neden artıyor bu ağrılar anlamıyorum.eşimde bir yandan tv eziyeti yapıyor şimdi ona patlamadan ben gidip güzelce yatayım.

vallahı banada senın sezaryen olacaksa okadar bırakmaz gıbı geldı.unku bugun dr 38.hafada sezaryen yapmayı uygun buluyoruz dedı bana.hatta bende ocaga kadar bekletmez dıye sevınıyodum bıran evvel olsun dıye hazırlamıstım kendımı.e kılosuda ıyı olunca haftaya alır demıstım ama ocagı beklıcez dedı.

kaydettim esracım konuşuruz beleşten
ubb ne temizliği şekerim ya kocişin yapsın ya kadı al karnın burnunda senin neyine temizlik hiç olmadı pis kalsın güzelim

eşimin suçu yok canım enden kaynaklanıyor kimsenin yaptığını beğenmiyorum içime sinmiyor . eşimde çok kızıyor ama adamcağız bıktı artık

X