2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ne de güzle olur izmirin yağmuru bencede yatalım kızlar walla sohbete doyum olmuyoda benimde 8 de kalkmam lazım nilsunun kursu var sabah kociş erkenden mesaiye gidecek bana kaldı götürmek.hepimiz birden kapatalım yoksa birbirimizi bırakamıyoruz :))))))))

saol filizcım,verdığın bu oylar sana belkı tatlı olarak gerı döner kim bilir,
ubb sadana tşk edrım canım sende dün vermişssin
napımm isteyenın 1 gözü vermeyenın 2 gözü kara:jeyyar::jeyyar:

ubb bence bu kadar kafanı takma yoksa lohusalıkta depresyona girersın,malum herkes yanında olcak sınırden ölursun sonra,

filizcım nıspet mi yapıon ya,,

ewet nazo haklı hepberaber yatalım hadı 1....2....3.....

İyi geceler..

Arkadaşlar forum içinde aktif olan rep(puanlama) sistemi,beğenilen yorumlara yada beğenilmeyen yorumlara verilir..Kolonya şeker tutar gibi birbirinize rep ikram ediyorsunuz..Yani bazı kuralları uyarılmadan bi araştırsanız??

Haksız yere verilen repler geri alınır bunu da hatırltayım..

Son olarak rep istenmez,hak edilir..

Forum içinde hangi aktivite yada hizmet amacı dışında kullanılırsa ceza uygulanır..Bunu da unutmayalım..

Kadınlar Kulübü

ay benim oğlan filizin pinponeti gibi sıkma programına geçti.kızlar biliyormusunuz doğduklarında da anne karnında uyanık oldukları sattelerde bağırıyor bebeler.ben yandım benimki geceleri daha hareketli hele bu saatlerde uyuyorsam bile uyandırıyor o minicik haliyle

kıslar günaydın herkese bebekleriyle birlikte güzel bir cumartesi günü geçirmeizi diiyorum
bugün dr agidecek arkadaşlar hayırlı haberlerle gelirsiniz işallah
kıslar gece gece takılmışsınız yine rtüğe almışssınız uyaıyı anam dikkat edin kapatacaklar sonunda bizim ocak annelerini:))))))))))

günaydın arkadaşlar:))
gülsucum maşallah bebeğine:))odası da çok güsel olmuş,güle güle kullanın:)))
nazlıcan ,aferim egeye bak beklio anneannesini:))

ben de hepinize teşekkür ederim ii dilekleriniz için ,zaten ben kilosunun düşük olacağını biliorum ama ya bi problem varsa die içim içimi yio..radyolog dün duruşu o kadar acayip ki ölçüm yapamıorum doğru düzgün dedi,keşke yapmasaydı!!bunlara güvenmeyin zaten dedi,en doğrusu doğunca belli olacak:))

ay kıslar ben son haftaya girdim iyice gerildim şu kaynanalara patlamadan doğumu yapsam bari benim hiç bişey yiyemediğimi bile bile kalkmışlar sabah sabah patates kızartması yapmışlar kokutmuşlar mutfağı

ay kıslar ben son haftaya girdim iyice gerildim şu kaynanalara patlamadan doğumu yapsam bari benim hiç bişey yiyemediğimi bile bile kalkmışlar sabah sabah patates kızartması yapmışlar kokutmuşlar mutfağı

ne kadar düşüncesizler ya ayıp valla, allah sana sabır versin

Ben bugün oğlumu görmeye gitcem bakalım ne kadar büyümüş, bugün ayrıca hem NST ye gircem hemde çatı kontrolü yapılacak.. Şu çatı işi beni çok geriyor bakalım gerçekten insanın canı acıyor mu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…