2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

slm kızlar..bende gececiyim galiba...yeni uyandım ne güzel burcu dan da haber almısızkaydirigubbakcemile2 içimden bir his nazo ne zeynep dogurdu diyo sesleri cıkmıyo hatunların...
gülsü oglunu fotoları cok güzel masallah annesi

Merhaba ben mayıs annesiyim ama sizlerin doğumu yaklaştığı için artık doğum yapacağınız hastaneye karar vermişsinizdir .İstanbul özellikle Anadolu yakasında doğum için önerdiğiniz hastane doktor ve ücretleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim:uhm:

geldim balım geldim:))3 saat uyumusum daha uyumam herhalde....tutkun bende anadolu yakasındayım sen nerde oturuyosun....
nazlıcan sahaya,nazlıcan sahaya:))

doğumlar başlayınca bende kendimi çok tuhaf hissetmeye başladım.kaç ay öncesi bugünleri yaşamak hayal gibiydi.ama ben çok alışmıştım içimde birşeylerin kıpır kıpır olmasına

geldım filizcim,ayy yedım walla ama az tadımlık yedık,dolaba atmak için yaptık,şimdi doğumda gelen gıden bıraz hazır olsun dedık,senden ses çıkmayınca kesın bı haltlar karıştırıor dedım neyse uyuyomuşun,
nazlıcanda gelmış,nerdesin kızzz

ooooooooo afiyet olsun bende börek sarıp atıcam pazartesi arkadasla:))
ewt balım dogum yaklastıkca cok karmasıgım heyecan korku stres ne ararsan var....ne cabuk gecti yaaa hamileliğimiz....

ocak annelerı merhaba.tırubunden takıp edıyodum dogumlar baslıyınca dayanamadım.
dogum yapanların gozu aydın ınsallah bol sutlerı olur.gerıye kalan bızlerede allahım bebıslerımızı saglıkla kucagımıza almayı nasıp ettsın vakıtlerı gelınce.

montesoricim, esracım linayla burcunun haberlerini alırım diye geçmişi okumakla meşgulüm ay çok duygulandım yaprak dökümüümüz başlamış ama bitiremedim daha ya anca akşamüstü 5 gibi olan yazılara kadar okuyabildim

saol tülin ,nasılsın ,arada uğra ya buraya

geldim balım geldim:))3 saat uyumusum daha uyumam herhalde....tutkun bende anadolu yakasındayım sen nerde oturuyosun....
nazlıcan sahaya,nazlıcan sahaya:))

Ben Maltepe tarafında oturuyorum ama benim için Yakınlıktan çok hastane önemli.Çünkü şimdiki kontrollerime Taksimde gidiyorum doğum için çok pahalı hastanem bu sebeple ücreti uygun bir hastane arıyorum.

nazlıcan sana özet geçeyım her 2 isde çok iyimiş emzırıolarmış bebışlerını,barçlının nazı 3600 50 cm doğmuş,sizlere çok selamı vardı,öpuordu hepinizi

tutkun bende üsküdardayım dogumumu sizin o tarafta delta da yapıcam fiyatları cok uygunmus benim doktorum dısardan gircegi için ek doktor parası vercem ama arkadasım hakan beye gidiyo deltaya cok memnun ....umarım yardımcı olmusumdur...

ıyıyım ezra benımde sat 31 mart ama ılk basta bır hafta gerı oldugundan dr onu baz alarak tarıh verdı.aslında sımdı onde gıdıyo 2 hafta kılosu.ama dr ılk kontrole gore olur dıyor.galıba bızım senle aynıydı tarıhlerımız.

nazlıcan benim bebek çok hareketli.ya da ben öyle olduğunu sanıyorum hareket ederken canım çok yanıyor bazen belime ağrı giriyor.karnım sertleşiyor.bebek kasılmasını nasıl anlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…