2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

bende öle dedim ama eltim hiç laf kondurmuo doktoruna senin herşeyin tamam dimi çantan falan doumu bekliosun..

Evet güzelim, neredeyse herşeyim hazır, yarın ateş ölçer sipariş vereceğim birde anadizi diye bir beşik gibi birşey varmış.Ondan sipariş vereceğim.Üst katta yatak odası olunca, sürekli in çık yapamam diye bir de ondan alacağım, araba alacaktım, yeni bebeği olan bir arkadaş tavsiye etti, çok rahat biz kullanıyoruz diye.

Başka bişeyimiz kalmadı.Oğluşumun doğmasını bekleyeceğiz ondan sonra:lepi:

kızlar kaçırıom muhabbetı,
canınız çekmesın anneme mantı kapamasına yardım edıomda,
zeynep hala gelmemiş,
burcunun bebeği 3600 gr 50 cm doğmuş
son haberler bu kadar

maşallah burcunun bebişine, kilosuda boyuda kocaman olmuş:))))
Sana da kolay gelsin ezracım, afiyetle yiyin mantılarınızı.

ohh ne güzel rahatsın ALLAH hayırlısıyla bi avazda kurtarır İnşallah..

Barcliye bak yaa öğlen netteydi şimdi bebeini emzirio hayat ne garip..

gülsu fotoğraflar süper çıkmış yaaa
benim oğlanın başı iyice aşağı indiği için en son kontrolümüzde tam net foto alamadık yüzü belirgindi ama kafamız yarım çıkmıştı.. bunlar süper kime benziyomuş pekii bu kadar netliğe bellidir heralde

canim ayni bana benziyormus ilk resmi yeni cekildi digerlerinde daha kücüktü doktorun makinasi ynei oldugu icin cok net cikiyor gercekten gören hayret ediyor.doktorum ayni sen diyor herkes öyle diyorkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2acaba doguncada böylemi olcak cok heycanlaniyorum gercektennn.benimkide son gittgimde iyicene asagiya onmisti sikismisti yavrummmm az kaldi dayananalimkizlarrrrr:sm_cool:

sagolun kizlar dogum yaklasikca sabirsiz oldum iyicene ogluma kavusmak ona dokunmak icin cildiriyorum yavrumun herseyi hazir bekliyoruz bide su isi dercesini almak sartmi ya baktim bikactanesine üstünde banyo suyu sicakligi icin yaziyor öylemi ben yurtdisindayimda onu almak lazim sizce

ciknalarada iyi geceler iyi hafta osnlari diliyorum kendinizi yormayin bebislerinize iyi a.s.bakinnnnnnn

yatanlara iyi geceler erkencisiniz valla... bende gece uykusu diye bişey kalmadı hiç uyuyamıyorum artık sağa sola dönerken zorlandığım için sürekli uyanıyorum. dönmesemde olmuyo bacaklarım uyuşuyo aynı yönde yatarsam. hergün 3-4 saatlik uykuyla ayakta kalıyorumgündüzde bi saat uyuyorum ancak o şekilde dinlenebiliyorum.... sizee iiyii deliksiz uykular...

nerdeee benım gececi takım,seda,zeynep,nazlıcan,kançiçeğim,
zeynep naptı ya,dr a gitti kaldı orda,inşallah oda doğurmamıştır,herşeyın hayırlısı tabı
bende kendı kendime konuşuom işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…