hera sütün geliyo dimi...şimdi nasılsın bebegin ne zaman daha kalcak küvezde kilosu boyu da iyi neden küveze alındıgını ögrenebilir miyim....
kızlar,burcu çıkmış doğumdan,kendısıde bebeğide çok iyimiş,ablasıyla konuştum,bebeği emzirıyormuş
heracım hoşgeldin nasılsın iyimisin bebiş ne zaman çıkıcak belli mi
geliyor canım sabah aksam eşim götürüyor. bebeğim için bugun daha iyi dediler ama bilmiyorum eşim şimdi gitti yine ne haber getirecek çok merak ediyorum. kilosu falan iyi allaha şükür ama solunum problemi var ciğerleri tam gelişemeden doğduğu için ağlayamadı bile doğru dürüst inliyodu resmen dogdugunda. ağzında hortumu var yavrumun kolunda serumu falan çok zoruna gidiyor insanın öyle görmek
heracım merak etme yarına işallah çok daha iyi olur sen içini ferah tut
heracım haklısın, ama birde şöyle düşün allah korusun daha kötü bir şey olsaydı beterin beteri var çok şükür de yinede en kısa zamanda çıkcak kollarına alacaksın üzülme canım
hoşgeldin hera.inşallah en kısa zamanda oğluna kavuşursun.sen sezaryanmı oldun normalmi.
hoşbulduk canım. epidural sezeryan oldum doğumum çok güzel geçti çok rahattı bir iğne acısı sadece o kadar doğumdan sonra da fazla agrım falan olmadı inşallah herkesin ki benım kı gıbı kolay olur
Cidy cnm bebişine Maşallah......
Ezra benim ayakkabı odası bitti ama bende bittim benim altın dişlide bugün saat 4'te izine çıktı yarın aynı saatte geri gelicek geçen kadınla alışverişe çıkmıştık bi maaza vardı allı pullu şeyler satan ben burdan bişey alabilirmiim maaşımdan kesersin dedi bende hadi al dedim o sırada tlf konuşuodum ne aldıına hiç bakmadım neyse bugün gördüm kıpkırmızı bi kazak dudaklarada kırmızı ruj ayy bu benim yüreime indiricek..