2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

hera geçmiş olsun canım yeni okudum umarım bir an önce alırsın kollarına bebeğini allah iyiliği versin dualarım senin bebeğin için:Saruboceq:

kizlsr oglusumunodaindan karelerrrrrrrrrrr:lepi:

Eklentiler

• $güler 038.jpg
    $güler 038.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 20
  • $güler 041.jpg
    $güler 041.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 15
  • $güler 044.jpg
    $güler 044.jpg
    85 KB · Görüntüleme: 22
bilgisayar elime geçmiyoki eşimden dolayıı:eek:klava:
iiyi gidiyo çok şükür bugün binada oturmadaydım.. kadınların hepsi çok korkuttu beni karnım çok aşağıda diye herkez doğumun yakındır diyo ama hadi hayırlısı henüz bende sancı filan yok ama gerçekten karnım bayağı indi aşağı...
sen nasılsın son 2 hafta sanırım

ii akşamlar:))
2 bebeğimiz olmuş bugün:))maşallah:))batuhanımız da iiymiş:))Allah sağlık versin hem annelerimize hem de bebeklerimize işallah:))
benim günüm kötü geçti,salı renkli dopplere bi daha gireceğim,kanlar falan alındı bi dolu test yapçaklar heralde,nst ye girdim o da yalış olmuş bi daha girdim...lızım küçük gene acaba nie die bakçaklarmış,bu sefer merak edecekleri tuttu tabi bizim morallerde sıfır oldu!!umarım iidir bizim fındık kızımız:))benim için de dua edin..
ben kaçıorum çoooook başım ağrıo..
ii akşamlar:)

kizlar orda bitane mavi alt acma var oda diger uyku setinin simdilik sariyi serdim ama mavi nasil olur sizceeeeeeeee

Eklentiler

• $güler 042.jpg
    $güler 042.jpg
    79,6 KB · Görüntüleme: 17
  • $güler 046.jpg
    $güler 046.jpg
    94,8 KB · Görüntüleme: 18
  • $güler 049.jpg
    $güler 049.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 23
  • $güler 050.jpg
    $güler 050.jpg
    85,3 KB · Görüntüleme: 16
  • $güler 048.jpg
    $güler 048.jpg
    82,7 KB · Görüntüleme: 20
hamilelerin duası kabul olur derler... inanna cım dualarımız seninle..
hemküçük olsun ne olurki geçen gün haberlerde izlemedinmii 500gr.lık bebeği hemde o 3ayönce doğmuş şimdi nasıl sağlıklı bi bebek kilosunu hiç takma kafana...

gülsü çok güzel olmuş bebişinin odası sağlıkla güzel günlerde kullanır İnşallah...

Acaba gerçkten karın aşa inince doum yaklaşıomu bu kesinmi benim karnım daha inmedi evet benim bebiş acele etmezse 2 hafta kaldı cnm İnşallah hayırlısıyla alırız kucaklarımıza bebişlerimizi..

İnanna bozma moralini nekadarmışki kilosu bu doktorlara sinir oluorum bazı şeyleri çok abartıorlar bence bebeinin hiç bişeyi yoktur gönlünü ferah tut...

inanna hic korkma güzelim bazen doktorlar ynailiyolar bi arkadasa bebgin kilosu cok kücük demisti ama bebk bi dogdu masallah 3bucuktu hem kücük olmasi cok iyiymis dogum icin doktorum öyle dedi

en yakınımdaki örnei verim eltime 2.5 kg dediler kadın 5 kg yakın dourdu hemde amerikan hastanesine gidiodu..

İnanna bozma canım morallerini, dr.lar abartıyor bazen.Sinir ediyorlar.hihoyyyt

Ay linayla, barçlının iyi haberlerini aldım, çok sevindim yaaa.İyi iyi ikiside bebişlerini kucaklarına aldılar, allah geride kalanlara da bir an önce yavrularına kavuşmayı nasip etsin kolaylıkla.:Saruboceq:
Heracım, inşallah sende bir an önce oğluşunu kucağına alırsın güzelim, 36 haftalık olması nedeniyle aslında çok fazla kalmaz küvözde.Bir kaç güne çıkar batuhanımız inşallah.
gülsü odanız çok güzel olmuş, bebişinle beraber güle güle oturun odasında:)))
blooms, senin altındişli, marsgtan daha kokoş çıktı güzelim:))))):roflol::roflol::roflol:
reyhan bana da bugün aşağı inmiş karnın dediler, ama hiç belli olmaz artık, bakalım ne zaman gelmeyi düşünecek bizim veletlerlülülülülülü

blooms o doktorda ne biçim usg bakıyormuş yaaaaaaa.5 kiloluk bebeğe 2,5 kilo demek:))))))
Zeynepçim nerde kaldı acaba yaa, merak ettim.Hayırlısı ile o da gelse bari.

bende öle dedim ama eltim hiç laf kondurmuo doktoruna senin herşeyin tamam dimi çantan falan doumu bekliosun..

inşalah canım.ben korkuyorum epiduralden genel anestezi istiyorum.ama doğduğu anıda görmek istiyorum.çok kararsızım.baş ağrın filan oldumu.

hiç korkma canım hiç bişey hissetmiyorsun sonrası da çok rahat saatlerce ağrın olmuyor baş ağrısı falanda olmadı hiç düşünme öyle şeyler bence değerlendir epidurali

kıslar ben kaçıyorum hepinize bebişlerizle iyi geceler diliyorum yarına görüşmek dileğiyle bugün başka kimse doğurmasın haa :))

X