2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

blooms kız o beceri nerde bende:1no2:yapılmısının fotosu bu pc de yoktu bende netten aldıgım bibloyu bulup gönderdim sizlere...25 inde gidicem almaya eminönüne...kızlar ben bir beceriksizim anlatamam...annem ogluma beyaz yumoş gibi bir yelek örmüş ama kızım dedi ben zevkime göre dügme bulamadım sen sec al dik bak ilik yerlerini bile actım ...tamam dedim dün gittim aldım dügme yok anam elimede yakısmıyo zaten dikemedim dügmelerikafamçokkarıştıbir türlü beceremedim anla artık beni...sokaktaki terziye o kadar komik seyler götürüyorum ki dikmesi için adam ne düşünüyodur hakkımda:roflol:

Sen topla sökükleri yırtıkları bana yolla ben bu işin mastırını yapıcam yakında saolsun bizim çocuklar sayesinde uzmanlaştım artık :)))

Selam hanımlar.Ay dün giremedim siteye,geçmiş sayfaları da okumadım henüz.Aklım hep sizde kaldı doğuran yok dimi:)))Bugün doktora gittim ben de oğluşum dönmüş sonunda teyzeleri:)Nstye girdim herşey normal çıktı.Ama oğluşum umduum kadar kilo alamamış2440 kg(Doktorumuz çok düşük değil böyle giderse 3 kg doğar dedi ama sizin tosuncukları okuya okuya benimki çok minik geldi gözüme.Daha bir ayımız var inşallah bu süre zarfında iyice beslenir oğluşum.2 hafta sonra çatı muayenesi olucam eğer uygunsa büyük ihtimal normal doğum olcak.

Marsgcım Linayın saati kesin değildi 1-2 gibi alırlar herhalde , çıkınca ben seni ararım demişti bana

hadi gözünaydın pembe...bu haftadan sonra cok güzel kilo alıyo bebişler sıkma canını...
blooms sen bana işin tekniğini ögret yeter:))ipliği igneye gecirmekten baslarız artık:))

canım yemekten 1 saat sonra en yüksek degerlere ulasılıyo o yüzden iki doktorumda yemekten 1 saat sonra ölc dedi...eger 2. saatin 166 ise senin 1. saatin 180-190 filandır ki o da yüksek bir deger...diyet yapıyosun sen dimi...

blooms amacım seni panikletmek degildi hayatım tüh yaaaa....sadece gittigim iki doktorda bana bunları söyledi ben hiç 2. saatime bakmıyorum cünkü 2. saat düşük deger veriyo en yüksek 1. saat yani senin 2. saat yüksekse 1. saat daha da yüksek demek...kız benim hiç 2. saatim 166 cıkmadı şimdiye kadar sen bizden de sekersin he:)))ama caktırmıyosun...
bakalım waterfull bu saate kadar ögrenemedim bu saatten sonra pinponet bana ögretebilecek mi?

şok şok şokkkkkkkkkkkkkkk

barçlı 3.5 -4 gibi sezaryene giriomuşşşşşşşşşş
çok heyecanlıyım benım için dua edın demiş

ayyy çok heyecanlandım ya, msj atmış bana,bende şimdi aradım hemen cepten ama cevap vermedi,sabah diıodu zaten inşallah bugun alır bebişimi dr dıe,allah yardımcısı olsun,sağlıkla kucağına alsın inşallah hem linay hemde barçlı arkadaşımız

bende hemen koşuorum ağdacıya,benımde ocak olabılır ama haftaya bir daha kontrol etırırım artık,baksana anam herkes doğuruo,bide onun telaşına düşmeyeyım son anda

ay ne oluyo ya boş bırakmaya gelmiyonuz linay doğuruyomuş Rabbim kurtarsın canım arkadaşım sağlıcakla alır inşallah bebeğini kucağıına
ya barçlıda mı doğuruyo ya bi durun önce bi şoku atlatalım sonra ya
wateeeeeer yardım et canım linayın nst de sancı çıktığı için sezeryana almış ya dr'u
biliyosun dün bende de sık sancı çıkmıştı saat3buçukta dr'a gidicem ay gitmesem mi ya bana da yarın gel derse panik oldum water gideyim mi gitmeyeyim mi bu gün benim zilli oynadı biraz offf korktum haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…