2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kontrole gidecek arkadaşlara hayırlı güzel haberler diliyorum. marsg beşik tek kelimeyle süper. çok şık. tam bir prenses beşiği sağlıkla güle güle yatsın içinde inşallah.

linay hastanede miiii?????? Allahım sağlıkla kurtarsın inşallah her ikisinide burnumun direği sızladı senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

günaydın kızlarrr.
linay hayırlı doğumlarr Allah yardımcın olsun inş sağ salim al bebişini kucağına.
marsg güle güle kullanın süper olmuş.
bende yarım saate çıkarım evden kontrol için inş ii haberlerle gelirim ve hemencik size yazarım kızlar.
malum dün gece çok güldüm:dance:
hepiniz dua edin bakem arkadaşına ve prensesinee:dilcikar:
öpüldünüz kızlar.byy

merabalar:))
linay canım herşey yolunda gitsin al bebişini sağlıkla kucağına işallah:))dualarım sizinle:))
barcli nası bugün doğursam diyebiliosun benim kalbim hızlandı valla:))Allah sağlıkla versin sana da bebişini,gönlüne göre olsun:)
marsg annenin ellerine sağlık ne kadar şık olmuş,bi nazarlık iliştirin görülmeyen bi yerine!!sağlıkla uyusun içinde:))

ben de hastaneye geç kaldım hemen çıkıorum umarım benim de herşey yolunda çıkar,kalbim dayanmayacak valla:))

dr a gidecek arkadaşlar dualarımız siznle işallah güzelhaberler le gelisiniz fazla merakta bırakmayın bizi

dr gidicek arkadaslar beni de heyecanlandırdınız simdi...gelince mutlaka yazın...barcli en cok da seni merak ediyorum...

linayın prensi şimdi gözlerini acmıstır dünyayakaydirigubbakcemile2ne sekerdir şimdi yumuk yumuk elleri mis gibi kokusuhihoyyyt

linayın prensi şimdi gözlerini acmıstır dünyayakaydirigubbakcemile2ne sekerdir şimdi yumuk yumuk elleri mis gibi kokusuhihoyyyt

hastaneye gidicek arkadaşlar iyi haberlerle gelmeniz dileğiyle dualarım sizinle,

ay aklım hep herada ne yapdı kız ya çok merake diyorum inş herşey yolundadır.

linay şimdi bebişini almışdır kucağına allahım darısı başımıza. ve tüm anne olmak isteyenlere

ay şeker arkadaşım montsori heyecanda şekeri yükseltiyor valla bu haftayı tavan yapmış şekerle atlatıca galiba

artık 110 lar 120 ler hayal oldu bana ...senin gün içinde en yüksek kaç oluyo ...belki elli kere sordum sana bu soruyu ama tek dert ortagım sensin bu konuda kusura bakma yaaa...

bende bi koşu ağdacıya gidip geleyım,temizleneyım de nolur nolmaz,gözum korkuo artık,hazırlıksız yakalanmayayım,

Montesori dün akşam şekerim 116 çıktı bu sabahta 88 sınırın altında olduu için arada bişeyler aşırıom..

bende bi koşu ağdacıya gidip geleyım,temizleneyım de nolur nolmaz,gözum korkuo artık,hazırlıksız yakalanmayayım,

:))) koş koş ben bayramda yaptırdım her zamankinden çok yandı canım... daha hassa oldu demekki artık.

doğuma kadar gerekir bir kez daha heralde ... ne sinir şey

Bende pazar giderim die düşünüodum sonra vazgeçtim Ocaın 2 yaa doumum:))) bendeki rahatlık kimsede yoktur heralde...

X