2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

kızlar herkese günaydın drdan geldim yarım saat sonra tekrar gidicem geçmişi okim dedim ama uzun sürecek biraz okuyabildim

linay inş sağ salim alırsın bebişini kucağına bakalım çıkacak mı sancın

zeynepçim çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına sende hayırlı haberlerle gel inş

balım.. bu aralar pek giremiyrm nete cnm vakit buldukça burdaım

doopleere girdim kordonun boynunun önünde durduğunu söledi dr gereken açıklamayı kendi drum yapacak belkide sezeryan için gün verecek ayy inş bugün alır yaa bebişimi ben sabırsızlanıyorum artık

Gamzecim senin haftalarındayken bana çok oluyordu o gerilmeler ki hala da var ama artık eskisi kadar çok değil, normal olduğunu söyledi benim dr

Bu arada marsg bebişinizin sepetide çok güzel olmuş...ellerinize sağlık...burda sana hep kokoş filan diyolardıda, dedikleri kadar varsın sanırımmm:))))

Ezracımm emzirmeyle ilgili verdiğin bilgiler içinde teşekkürler....dün ben okurken eşim görmüştü hemen word belgesi olarak kaydetttii..benden meraklı bebek bakımına:)

Süper olmuş canım yaaaa, kokoş hatunlar sisi....
Zaten senin kız bir büyüsün iki kokoşla nasıl başa çıkacak bakalım eşin:)))
o daha şimdiden kıskanmaya başlamış sizilülülülülülü

ekinsucum belli değil işte kendi drumla görüşmedim şimdi gidicem ama büyük ihtimal sezeryan olur gibi çünkü kordon bebeğinin boynunun önünde duruyomuş

marsg çk beğendim tam size göre olmuş valla kokoş kokoş ama çok şık güle güle kullanın

Canım bu ne hız ocak annelerind yaaaaa, bayram sonrası dökülürüz dedik ama , hergün biri derken neredeyse hergün ikisi girmeye başladı doğuma:)))))
Hayırlısı olsun bakalım....Senden de güzel haberler bekliyoruz.

ay istediğim gibi oldu tam. hep derdim kızım olsun prenses yatagı yapıcam ona diye... allah gönlüme göre verdi inşallah sağlıklı gelsin kızımda misler gibi yatsın beşiğinde...

bu arada annem bana kalın kızıma ince kırmızı kurdele almış :))))))) öldük dün gülmekten....

Eeeeeee herhalde bu kadar dantelin arasında kırmızı kırmızı kurdelelrinizle de takım olmanız lasımmm.Eşine de kırmızı kurdeleli taç alsın bari, zavallım kıskanmasın.

marsg prensesin yeri çok güzle olmuş, allah sağlık versin inş,

barcli habersiz bırakma canım bizi,

linay güzel haberlerinle sağlıkla aramıza dönmen dileğiyle.

heradan havber yok ya ne yapdı acaba kuzusu nasıl oldu çok merak ediyorum allah yardımcısı olsun

Gamzecim senin haftalarındayken bana çok oluyordu o gerilmeler ki hala da var ama artık eskisi kadar çok değil, normal olduğunu söyledi benim dr

Canım çok teşekkür ederim bende 1 2 gündür başladı doktoruma soramadım haftaya gitcem daha ozaman sorrırm ama beni rahatlattığınız için çok teşekkür ederim blooms ve ekinsu cum

merhaba hanımlar..
ay linaycım şimdi hastanede doğum mu bekliyor..sağlıkla ve kolaylıkla alır inşallah kucağına..dualarım linay ve bebeğiyle..
marsgcım gerçekten tam bir prenses yatağı olmuş..güle güle sağlıkla yatın inşallah ikinizde..kırkbirkere maşallallah diyelim.bir köşesine nazar boncuğu iliştirmeyi unutma canım...

ekinsu canım iş yerindeyim canım o yüzden çıktım msn den fazla bakamıyorum ara ara takip etmeye çalışıyorum canım:bbo:

selam kıslar ben geldi nihayet sabahtan tahlil yaptırmaya gittim pazartesi sonuçları alıp dr agöstericem
linay demek doğuma girecek Allah sağlıcakla bebeğini kucağına almayı nasip etsin işallah
barçli sende dr unla görüşünce habe ver merakta kalmayalım bende bugün şeker siparişlerimi verdim yarında çikolata lokum işini halledicem ay kıslar eşimde çiçek yaptırıcam sana ama önceden sen seç sonra beğenmiyorsun dyor birde çıkıp çiçek bakıcam

günaydınnnn herkese,
eee gece 2 ye kadar kaynatınca sabahta kalkılmıo erkenden,bugunde uynamadan uyumuşum zaten,
linay inşallah sağlıkla kucağına lıarsın bebeğini,gece heyecandan uyuyamıodu,kıyamam ya
marsg süper olmuş bayıldım,çok şık gözüküo,güle güle kullanın inşallah,
sennur dün sana yazdım ama okumadın sanırım,mesajın kapalı atılmıo,önce açman gerek
barçlı hadı bakalım hayırlı haberler beklıoruz sendende
ben bir kahvaltı yapıp geleyım bakimm

hayırlı cumalar hamiloş arkadaşlarım herkese sağlıklı bebek kokulu bir gün diliyorum. bende yarın oğluşumu görmeye gideceğim inşallah dr sanırım nst ye sokacak çok heyecanlıyım 3 gündür karnım taş gibi oğluşum hareket ediyor ama bu sertlik hoşuma gitmedi gerçi ayaklarımı üşütüyorum sanırım iş yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…