2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

ay ne oluyo ya boş bırakmaya gelmiyonuz linay doğuruyomuş Rabbim kurtarsın canım arkadaşım sağlıcakla alır inşallah bebeğini kucağıına
ya barçlıda mı doğuruyo ya bi durun önce bi şoku atlatalım sonra ya
wateeeeeer yardım et canım linayın nst de sancı çıktığı için sezeryana almış ya dr'u
biliyosun dün bende de sık sancı çıkmıştı saat3buçukta dr'a gidicem ay gitmesem mi ya bana da yarın gel derse panik oldum water gideyim mi gitmeyeyim mi bu gün benim zilli oynadı biraz offf korktum haaa
Canım benimmmmmm, git kız, ne olur ne olmaz.İllaki her sancıda alacak değil ya bebeği.
İnşallah hayırlısı ile herkes kurtulsun, sağlıcakla bebeklerimizi kucağımıza alalım.
Zeynepçim, senin msn adresin var mı_?
Özelden göndersene bana.Ben gönderebilirsem sana gönderirim benim kini.

ay kıslar şimd,i yürüyüşten geldim montesori canım 1.saat yüksekti 180 di yürüyüş yaptım geldim ölçtüm 104 e ddüşmüş canım valla yanlız yemekten yükselmiş olamaz çünkü sadece çorba 50 gram ekmek ve kabak yemeği yedim ebe bana ugün son haftaya girdin hersey şekerini yükseltir dedi yemeklerden sanma dedi

ay kıslar barçlidemi doğum yapıyormş işallah hayırlısı ile alır bebişini kucağına ay ben herkesten önce doğum yaparım derken benden aceleci olanlar çıktı

bloms canım açlık şekerini 95 in altında 1.saat tokluk şekerini "140 ın altında 2.saat şekerini 120 ninin altında tutmaya çalış yeterli buarada bilgin olsun her dr farklı farklı sölüyor kimi 1 .saat önemli diyor kimi 2.saat

kızlar ben dr'a gidiyorum inşallah linay ve barçlı sağlıcakla alırlar bebeklerini kucaklarına lütfen ben gelene kadar doğurmayın bu gün 2 doğum yeter bize

selam kızlar.. doğuma gidenlerin Allah yardımcısı olsun hayırlısıyla bebeklerini alsınlar kucaklarına.Allah hepimizin yardımcısı olsun ben bile heyacan yaprtım şimdi yaa...:)

slm kizlar barcli ve linay icin dua ediyorum allah yardimcilari olsun.zeynep sende hayirli haberle dön canim.minik ciceklerimiz birer birer kokmaya basladi hadi hayirlisiiiiiii

ayyyy burcu da doguruyo panik oldum yaaa...zeynep senin de iyi haberlerini bekliyoruz canım...ne bereketli bir cumaymıs bende kuzumu cuma günü kucagıma almak istiyorum mübarek günde...blooms 116 cok iyi 1. saate göre ...bak biz igne vuruldugumuz halde 1. saatlerimiz 150 lerde...
inaysa doktor bana da dedi son hafta yediklerinle alakalı degil sekerin bebegin büyüdü vücudun yapıyo diye....ben sabahları vurulmazdım igne kus kadar sey yediğim halde 6 ünite vuruluyorum 145 lerde anla yani:))

erkenci ocak bebeklerimizin sayısı hızla artacağa benziyor, ben de linayı merak ettim bir haber alan olursa ne olur bizimlede paylaşsın..

Bu arada Özlem de bugün hiç girmedi değil mi?

Sheedacım, özlemle sabahtan msnde konuştuk, onda birşey yok.İyiydi durumu. bebişin eşyalarını yıka diye baskı yaptık belki onları yıkamaya girişmiştir, üşenmesse:roflol:

burdayım sheedacımm anam oku oku bıtmıyorkıı

gullerımız acmaya basladı gelıyor mıs kokuları :)) allahım hepimize sorunsuz dogumlar nasıp etsınnn

Sheedacım, özlemle sabahtan msnde konuştuk, onda birşey yok.İyiydi durumu. bebişin eşyalarını yıka diye baskı yaptık belki onları yıkamaya girişmiştir, üşenmesse:roflol:

yok canımcım sokmedı bana baskılar yıne fırar ettım attım kendımı sokaklara kaydirigubbakcemile3

gezdım yakında göl var gıttım oraya yurudum meyve suyumuda aldım guneslıydı havada ooohhhh oturdum bırde gazete keyfı yaptımm

bız yemek yedıkten sonra kardesımle masada laflardık bekarken annemde oturun muhtarı cagırdım gelır toplar masayı dıye kızardı şimdi benımkı o usul oldu
gıdıp gezıyorum gelıyorum belkı o ara muhtar gelıp camasırları yıkar dıye ama iş yok bu muhtarda benden beter naniknanik

kız özlem yıkamadın mı daha duyanda elinde yıkayacan sancak..canım şaka bir yana yıkasan iyi edersin her geçen gün biraz daha ağırlaşıyoruz.hem yıkayınca öyle bir rahatlıyorsun ki..bu arada bebişin nevresim takımlarını nerden aldınız.benim bir o iş kaldı.hafta sonu çıkayım diyorum ama bakalım...

ozlem ben de merak ettim neyse burdaymışsın sorun yok... :)

saol canım ben sıramı beklıyom hıc korkma dogurmucam benkaydirigubbakcemile3 oglumla anlastık 39 hafdada gelecek kote dudaklım

sheedacım sana baskentın yenıdogan yogun bakımını soracaktım nasılmıs hıc arastırdınmı? bız bı sorun cıkarsa kı allah korusun olmaz boyle bısey inşallah ama yınede tedbır amaclı arastırma yapıyoruz boyle bısey olursa hep baskent ıyı dıyolar senın edındıgın fıkır ne yonde
mesa bızı soyup sogana cevırır kuvezde gecesı 1000 ytl mişş

X