2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

özlem göle yakın mısınız?çok güzel oldu o göl ya..annanem orada oturuyor üçünçü etapta yazın bizde çok takılılırız oraya..

ben çok şiştim elimi kapatamıyorum, bişey tutarken zorlanıyorum hatta dün bu yüzden demliği düşürdüm neyse elime çok bişey olmadı. Ozlem işlerini bitirebildiğin kadar bitir herkes benim kadar şişer mi bilmiyorum ama hayat gittikce zorlaşıyor

offf ne öyle ya allah gerek etmez inşallah özlem.fatihde bizde sorduk da kurum ödüyormuş..

yav valla elım gıtmıyor gıdıyorum odaya dokuyorum hepsını ortaya sonra bı su içim diye cıkıyorum odadan bıda gerı dondugumde gerı toplamıs oluyorum -tatlicadiarzu-

ben yarın alıcam nevresımlerını arastırmalarım sonucu taçın iyi olduguna karar verdım yerimseniben

ay kızlar birkaç saat uzak durmaya gelmiyor artık demek barclide doğuruyor , inşallah onun doğumuda sağlıklı ve güzel sorunsuz geçer inşallah sütü bol olur bebişini emzirir hemen alır kucağına mis kokulu elvin nazını , allah analı babalı sağlık içinde büyütsün inşallah

senin de mi oğlun köfte dudaklı, benimkide öyle, kime çektiyse sırf dudak doğcak sanırım.. sırnaşık şey

Başkentle ilgili kötü bişey duymadım orda doğum yapan herkes çok memnun, aslında ben hastaneden çok doktor için tercih ettim.. Ben kuvöz fiyatını sorduğumda ssklılar ücret ödemiyor dediler ama bana pek inandırıcı gelmedi. İnşallah dediğin gibi 39. haftada doğar ihtiyacı olmaz ..

özlem göle yakın mısınız?çok güzel oldu o göl ya..annanem orada oturuyor üçünçü etapta yazın bizde çok takılılırız oraya..

he cok yakınım hemıde bende 4.etapdayım bende ne zaman hava guzel olsun ordayım

msn adreslerınız beklerım yazarsanız eklerım bacılar :dance:

kızlar herkese iyi güzel haftasonalrı diliyorum, linay hera barcli inş güzel haberlerle gelirler.
hafta sonu iki gün uzak kalıcam inş pzt çok güzel haberler alırım.

hepiniz kendinize iyi bakın.

ekinsu linay hangi hastanede doğum yapıyordu belki hastanenin yeni doğan bebeklerin fotosunu koyduğu bir bölüm vardır.

srmskcım ıyı bak kendıne ve mınıgıne

bana nıye atılamıyor ozel mesj alalalal nerden kontrol edılıyorkı ayarlamam gereken bıseymı var acaba

yok maglesef öyle bir bölüm benim hastanedede yok... acıbademde var hergün doğan bebeklerin fotosunu koyuyorlar

merhaba arkadaşlar.bugün giremedim siteye iki kişi birden doğuma gitmiş.zeynepte hala dönmemiş.

inşallah linay ve barclide sağlıkla kavuşmuşlardır bebişlerine.ben çok heyecanlandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…