2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

Herkese merhabalar..

Forum kuralları gereğince başka site adresi vermek yasaktır..Mesaj içinde verilen adresler siliniyor ama dikkat eden olmuyor ne yazık ki?? Neden silindi? Acaba yanlış mı yaptık diye??

Bu ufak bir yazılı uyarı olsun arkadaşlar sizlere..Lütfen paylaşım yaparken ''bakın şu siteden aldım,ben bu sitede gördüm!'' vs.vs gibi yorumlarda bulunmayın..Beğendiğiniz ürünün resmini ekleyip,özelliklerini yazmanız yeterli..

Kanal D de,Star tv 'nin reklamı olmaz değil mi?

Kadınlar Kulübü

ben bilmiyordum dikkat edeceğim bundan sonra a.s.

yatıyosa çok güzel cnm sepetten daha kullanışlı kendiliğinden sallanıyo olması süper güle güle kullanın

walla iyiki sormuşum yanı şu puan olayını,gülsünün dediği gbı 9 ay geçtı anca farkettık,emınım bıçok ocak annesı de yarın okuyunca anaaa puan mı warmış diecekler:roflol::roflol:

bu arada o demınkı uyarı nıe geldı,nnaptınız ortalığımı karştırdnız:uhm:

aaa uzman kendini parçalıyor orada yapmayın etmeyin diye bunlar daha aldınmı alacan mı derdine düşmüşler Allah ne yapmasın emi sizi:roflol::roflol::roflol:

siparişini verdiğim beşik mama sandalyesi vardı dondolino onun linkini verdim bakın diye ondan canım bakarsanız googla yazın dondolino yükselebilen beşik diye çıkıyor

ay zeynep daha nasıl konuşalım kız sadece evet hayır mı diyelim :)))))))))))
yada elma dersem çık armut dersem çıkma tamam tama link vermicez onu öğrendim
ama aldım işte :))))))))))))))))

gülsücüm sağol canım arkadaşım baya korktum akşam ama geçti şükür
az kaldı canım ya bende aynı durumdayım bak görüyosun işte en az 3 kişi önümüzde ki hafta doğum yapıyor günümüz bitti artık normal canım bunlar

ay zeynep daha nasıl konuşalım kız sadece evet hayır mı diyelim :)))))))))))
yada elma dersem çık armut dersem çıkma tamam tama link vermicez onu öğrendim
ama aldım işte :))))))))))))))))

:roflol::roflol::roflol: canım benim harikasın ya ama ne yapayım ceza almanızı ve uzaklaşmanızı istemiyorum hele de doğum yaklaşmışken ayrılmamamız lazım zayıf halka olmayın diye diyorum :roflol:

herkese iyi geceler oku oku ancak bitirdim.

ezra emzirme konusundaki paylaşımın için teşekkürler

nazlıcan bebişin sağlıkla doğsunda kilosunu takma canım benim eşim 1800 gr doğmuş şimdi 180 boyunda 80 kilo

blooms monjtesori bebek şekerleriniz çok güzel. montesori uy6ku setinede bayıldım cıvıl cıvıl

25 inde doğum yapacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun linay yarın doğurayım falan deme : )
zeynep geçmiş olsun canım benim bebekde pek hareketli değil zaman zaman bende panik olmuyor değilim birde benim prenses çok aşağıda duruyor . belkide ondan çok oynamıyor pazartesini bekleyeceğim artık

bugün temizlik yaptım resmen canım çıktı . drum yatacaksı8n diyor ama insanın içi rahat etmiyor

zeynep hayirlisiyla sagliklisiyla bebklerimiizi kucagimiza alalimda neyapalim sabretcez.hakket aralikta dökülmeye basladi bizim meyvelerrrrrrr

yok ben usluyum söz dinlerim canım sizden bende ayrılmak istemem uslu uslu link vermeden yazarım mesajlarımı
ay kimler doğuracak haftaya biri linay da diğerleri kimdi

aaa uzman kendini parçalıyor orada yapmayın etmeyin diye bunlar daha aldınmı alacan mı derdine düşmüşler Allah ne yapmasın emi sizi:roflol::roflol::roflol:

ay zeynep kopardın beni yaaa.:roflol:bende tam ona gülüyodum iiki defa yazmışlar nazlıcanda bi daha olmaz die cvp yazmış sırnaşık şey onlar tekrar göndermiş bi yandanda beğendim beğenmedin ayyy süpersiniz kızlar yaaa :roflol:

bu arada nazlıcancım bana puan vermişsin canım 1 puan gelmiş teşekkür ederim canım
esracım sende vermişsin ama şöyle diyor bu üyenin puanı 50 nin altında olduğu için şu an geçersizmiş puan veremiyormuşsun yani olsun be canım biz seni besler büyütürüz sende 50 olunca verirsin kime istersen emi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…