- 24 Ocak 2008
- 1.820
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol:ay cidden uzman kardeş ayıp ettiysek özür dilerim
e bi daha yapmadım zaten sedacım :))) sadece aldınmı dedi şimdi cevap yazmamak ayıp olurdu
:roflol::roflol:
:roflol:
var ya Rabbim gönlüne göre versin gül gül karnım ağrıdı artık ya
valla uzmanın yerinde olmak istemezdim
bu arada nazlıcancım bana puan vermişsin canım 1 puan gelmiş teşekkür ederim canım
esracım sende vermişsin ama şöyle diyor bu üyenin puanı 50 nin altında olduğu için şu an geçersizmiş puan veremiyormuşsun yani olsun be canım biz seni besler büyütürüz sende 50 olunca verirsin kime istersen emi canım
:roflol::roflol:
:roflol:
var ya Rabbim gönlüne göre versin gül gül karnım ağrıdı artık ya
valla uzmanın yerinde olmak istemezdim
canım sen kötü bişey yapmadın tabi ki hani konu dönüp dolaşıp uzmana geliyor ya ondan öle dedim
nazlıcım benim kuzenim 1buçuk kilo doğmuş yengem emzirmeye korkuyomuş kuzenimi elinde ölecek diye bi singere koyup veriyolarmış kucağına şimdi bi gör tepe gibi maşallahı var kiloyu problem edecek en son kişi sen olmaslısın bak hepimiz bi sorun oldumu sana soruyoruz değil mi
nazlıcım şimdi benim bebek 2 gündür oynamıyor ya ebe bebek doğum kanalına girmiş ondan oynamayabilir dedi doğru mu ki eee doğum kanalına girdiyse yakında doğuracağımın resmimidir