2009 ocak anneleri hadi buraya (ARŞİV)

:roflol::roflol:
:roflol:
var ya Rabbim gönlüne göre versin gül gül karnım ağrıdı artık ya
valla uzmanın yerinde olmak istemezdim

bende öle valla gözümden yaş geldi gülmekten.kızım koptu içimde :roflol:
Allah ağlatmasın kızlar yaa gülelim hep boşverinn.

walla ben 50 yi göremem sanırım doğurcam artık,buda benım kaderım 50 olmadan doğurcam tühhhh tühhh:tomato::tomato: itibar mitibar kalmadı bizde, puan olmayınca milletede puan veremıoz ayıp ayıp:a015:

uzun b eyaz bulut tşk etmişşin emzırme için bıde puan verıver bacım ya,:asigim:tam olsun

şimdi arakadaşlar herneyse siz benim ismi lazım değil :)))))siteden aldığım ismi lazım değil :))))))otomatik sallanan beşiği ki mama sandelyesi aynı zamanda beğendinizmi

canım sen kötü bişey yapmadın tabi ki hani konu dönüp dolaşıp uzmana geliyor ya ondan öle dedim
nazlıcım benim kuzenim 1buçuk kilo doğmuş yengem emzirmeye korkuyomuş kuzenimi elinde ölecek diye bi singere koyup veriyolarmış kucağına şimdi bi gör tepe gibi maşallahı var kiloyu problem edecek en son kişi sen olmaslısın bak hepimiz bi sorun oldumu sana soruyoruz değil mi
nazlıcım şimdi benim bebek 2 gündür oynamıyor ya ebe bebek doğum kanalına girmiş ondan oynamayabilir dedi doğru mu ki eee doğum kanalına girdiyse yakında doğuracağımın resmimidir

nazlı bende bakamadım canım,sıtede problem war sanırım,bı sayfayı 10 dk da açıo sınır oldum,bende çıkıorum,herkese iyi geceler

linay ya sen nasıl haber wercen bıze yarın doğurup doğurmadığını merak edrız,ona göre,hayırlı haberlerle gel inşallah

ii geceler gülsücüm Allah rahatlık versin.
mimlenicende süperdi ama fişlencen gibi kızcağız sonunu getiremedi valla googleye yazıyosun çıkıyo .................abartılı oldu buda sanki yaa nasıl konuşulcakki böle.
ay çok güldüm kızlar yarın dr kontrolüm var 14-00 da Allah ağlatmasın sustuım valla

nazlıcım uzman senin verdiğin siteyi sildiği için girip bakamıyorum sen beğendiysen güzeldir canım yaptığın şeylerden ne kadar zevkli olduğunu biliyoruz zaten

canımcım bende şaka olsun diye sordum zaten
benim durumumda endişelenmemin sebebi göbek kordonunda bir damar ekiskliği görülen bebeklerde anomali olma ihtimali yüzde 50 gibi bişi.gerçi amniosentezim temiz çıktığından doktorum bişi olduğunu sanmıyorum diyor ama meraktayım ister istemez.yoksa ben onu bi beslicem kihepinizin bebelerini solluyacak ege ciğim.
bu arada bebek doğum kanalına yerleşlince hareketlerinin azalması normaldir.ama kesin çok yaklaşmış doğumun diyemeyizde sen genede takipte ol canım inşallah sağlıcakla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza

iyi geceler gülsücüm
fırsat buldukça dinlen bi hıkda doğurmayasın sende :roflol:
senin imkanın da var canım benim bi ufak kızım var ondan fırsat bulamıyorum mümkün mertebe uzan fazla yorma kendini

ay kızlar zerre kadar uykum yok ama üşümeye başladım bende yatayım da ısınayım bari.bu saatelerde kaloriferi söndürüyorlar ev serinliyor.
hadi hepinize iyi geceler tatlı sohbetler.bak bebişleri çok yormayın yatın sizde
linay habersiz bırakma bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…